viernes, 16 de agosto de 2019

PRESENTACIÓ #LIgaEba 19-20 Coferència C

LIGA EBA 2.019-2.020.

Fotografia Pol Puertas


Els equips catalans, l’Andorra, balears i aragonesos, estaran integrats a la conferencia C, dividida en dos subgrups a i b.

Les novetats son el Vic, procedent de la Leb Plata; Roser, Badalonés i Ademar de “Copa” i l’equip aragonés de l’Almozara.




Així han quedat distribuïts, amb molta diversitat geogràfica  en el C/A:

Hi trobem, dos equips de Barcelona Capital MARTINENC I SESE;  dos equips més del Baix Llobregat, MARTORELL i ESPARREGUERA; dos del Maresme ARENYS i BOET MATARÓ i  també dos aragonesos ALMOZARA i ALFINDEN;  i amb un representant els gironins del QUART, de l’Anoia l’IGUALADA per Osona el VIC; , de la ciutat de Badalona l’ADEMAR, de les Illes el CALVIÀ i finalment l’ANDORRA

En el GRUP C/B:         

Tres equips de les terres més septentrionals, VALLS, SALOU i CBT; el Vallès, am,b dos equips MOLLET i BARBERÀ; dos equips de Barcelona, JAC SANTS i ROSER; dos del Baix Llobregat CORNELLÀ i CASTELLDELS; també amb dos equips del Barcelonés l’UBSA i el BADALONÉS;  i amb un representants les següents demarcacions,  del Maresme la UE. MATARÓ, els aragonesos  de l’OLIVAR I ELS Balears del PALMA.


En aquest moment només us podem dir sort a tots i que es compleixin les vostres expectatives, a finals de setembree ens seguim amb una nova edició de la LIGA EBA.
Salut i Bon Bàsquet.

L’EQUIP d’ALOCIX RESULTATS.


No hay comentarios:

Publicar un comentario