viernes, 1 de noviembre de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA SISENA #CopaCatbQ. ELS DESTACATS LLIÇA vs EL MASNOU i RIPOLLET vs UESC


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.019-2.020
JORNADA 6.
2-3  DE NOVEMBRE.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.
tv  REUS vs CASTELLAR tv locals i Xala
tv BISBAL vs CEB i ALMEDA vs CERDANYOLA Xala

GRUP 1.
  • PARTIT DE LA JORNADA: LLIÇA vs EL MASNOU.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Avui.

17:00
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”


Diss.

17:45
Silvia Dominguez
UE MONTGAT NGK

TEMPLE U.E HORTA


Diss.
tv
Xala

18:05
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET

CEB GIRONA
METALQUIMIA

Diss.


18:05
Pavelló d’Esports
RIPOTRANS ALIMIPRES. LLIÇA D’AMUNT
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

Diu.
17:00
Pavelló Municipal
C.B. SALT
LLUISOS DE GRACIA VERDI SUMINISTRAMENTS

Diu.
17:45

La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
C.B. GRANOLLERS
1-BLOCKCHAIN BCN-AP

Diu.
19.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI
COALCI SANT JOSEP



  • El partit de la jornada serà al Pavelló d’Esports entre el Lliçà (4-1), co-lider, i El Masnou únic imbatut del grup (4-0), tercer classificat ja que te un partit pendent, caldrà veure com reacciona l’equip de Romà Cutrina a l’important baixa del seu jugador franquícia Ramón Espuña, al que li desitgem una ràpida recuperació.
  • En partit avançat al dia d’avui el Santa Coloma, cuer, i únic equip del grup que encara no s’ha estrenat (0-5), rebrà al líder Mollet “B” (4-1) i que l’anterior jornada va perdre l’imbatibilitat, veurem com reacciona el jove equip molletenc.
  • El Montgat (2-2) i l’Horta (3-2) arriben a aquest partit amb dinàmiques oposades, els locals de guanyar a domicili al Granollers i els barcelonins es van veure superats de locals pel Sant Gervasi.
  • A la Bisbal derbi gironí entre els locals (3-1), que venen de superar al líder a domicili i el Ceb (2-3), que va superar a l’altre equip de les contrades gironines de la categoria, el partit serà retransmès per la plataforma @xala per streaming.
  • El Salt (1-4), que no acaba d’assimilar la nova categoria rebrà a un dels “gallets” del campionat els Lluisos (3-1), que l’anterior jornada vàren superar al “Coto”.
  • A la Plana el Circol (1-4) buscarà un triomf per allunyar-se de la zona compromesa davant un Granollers (2-3), que precisament vol consolidar la seva cinquena posició.
  • Finalment a Mollet duel directe entre el Sant Gervasi, sisè, i el Sant Josep vuitè, ambdós amb el mateix balanç (2-3). Els molletencs van superar a domicili  a l’Horta i el “Sant Pep” va caure davant el potent Lliçà
  
GRUP 2.
PARTIT DE LA JORNADA:ARTÉS vs ALMEDA.

Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Avui
12:15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

AESE



Dis.
Tvs local
18:05
Joan Sorolla
REUS PLOMS SALLE
C.B. CASTELLAR

Diss.
tv
Xala
18:05
Pavelló Almeda
IVERNANDEZ ALMEDA


C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diu.

12:45
Nou Pavelló del Centre
CENTRE CATÒLIC L’H
SEINTOFOST C.N. TARREGA


Diu.

18:45
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

C.B. NAVAS VISCOLA


Diu.
19:.00

Francesc Barneda
GALVAL MOTOR MOTOR C.B. RIPOLLET
U.E. SANT CUGAT


Diu.
19:30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

BASQUET PIA
SABADELL







  • El partit de la jornada al Francesc Barneda on el Ripollet (2-2), vol redreçar el seu irregular començament (2-2), ja que desprès de guanyar al Castellar en un altre derbi vallesà tindrà un difícil rival que no es altre que la Uesc, els de Sant Cugat son líders imbatuts (5-0).
  • En partit avançat, avui es jugarà a Artés, l’enfrontament entre els local, imbatuts (4-0) i tercers classificats, que venen de derrotar a l’anterior líder Almeda i davant tindràn a l’Aese, sisè, (2-3), que va guanyar a Tàrrega.
  • Reus Ploms (0-4) vs Castellar (0-5), els dos únics equips del grup, que encara no han estrenat el caseller de victòries, el guanyador sortirà del descens directe, el partit serà retransmès per la @xarxa de televisions locals i per la plataforma@xala per streaming.
  • L’Almeda (4-1) es voldrà refer de la derrota de l’anterior jornada, davant d’un Cerdanyola (2-2), els del Vallès van superar al Castellbisbal en el derbi, el partit serà retransmès per la plataforma @xala per streaming.
  • Al Pavelló del Centre el Centre Catòlic (3-2), que va guanyar a Sabadell, rebrà la visita del Tàrrega, els “nedadors” van caure a casa davant un altre equip de l’Hospitalet l’Aese.
  • A Castellbisbal enfrontament entre els locals i el Navàs, dos equips igualats a la classificació amb un balanç de (2-2) onzè i dotzè classificat, els vallessans van perdre en el derbi de Cerdanyola i els del Bages van superar al Reus.
  • Finalment en l’últim partit de diumenge l’Alpicat, cinquè, (3-2), rebràn al Bàsquet Pia (1-4), els de Sabadell, no acaben d’arrencar.
MOOOLT BONA CASTANYADA¡¡¡¡¡¡¡¡¡







No hay comentarios:

Publicar un comentario