sábado, 16 de noviembre de 2019

LA PRÈVIA DE LA NOVENA JORNADA de #LIgaEba. ELS DESTACATS QUART vs SESE i BADALONES vs UBSA



LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA

JORNADA  9
16-17 NOVEMBRE de 2.019.

Grup C-A.

Partit de la Jornada : QUART vs SESE



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17:00
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET


FLANIGAN CALVIA



Diss
17:45
Les Comes
MONBUS C.B. IGUALADA

OPEN SPORTS ARENYS BASQUET



Diss.
18:00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BASQUET


OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B


Diss.
18:15
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

MCNTEAM SESE


Diss
18:30
Ramón Martí
TENEA C.B ESPARREGUERA
C.B MARTORELL


Diu.
13:00
Cdm Siglo XXI
PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA

MARISTES ADEMAR



Diu.
12:30
Poliesportiu
B.C.MORABANC ANDORRA “B”

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC



  • El partit de la jornada a Quart entre els locals (7-1) i co-liders de la classificació, amb altres dos equips, i que rebrà la visita del Sese (5-3), els barcelonins, després de dues victòries seguides son quarts classificats.
  • Els altres dos equips que comparteixen liderat, amb el mateix balanç (7-1), tindran els següents enfrontaments, l’Igualada després de la seva gran victòria a Vic rebrà a un Arenys (2-5), que necessitarà la seva millor versió per fer front als de l’Anoia i l’esmenta’t Vic, es desplaçarà a Andorra on els locals amb (2-6) lluiten per allunyar-se de la zona de perill.
  • A Mataró el Boet (2-5), que després de dues ensopegades es últim classificat rebrà al Calvià, que amb el balanç de (2-6), ve de guanyar i sortir del descens directe.
  • Un altre equip amb dues victòries es l’Almozara que rebrà la visita de l’Ademar que amb (4-4), els de Badalona ocupen el sisè lloc, volen reaccionar després de dues derrotes.
  • Al Ramón Martí dos equips que després d’un mal inici han reaccionat, els locals de l’Esparreguera, son vuitens (3-5) i el Martorell (4-4), es setè.
  • Finalment Al Guinardó un Martinenc amb una gran dinàmica de joc i resultats, cinquè classificat amb (5-3) rebrà a l’Alfinden novè, amb (3-5),  els de la Puebla volen allunyar-se de la part baixa.


Grup C-B.

  • Partit de la Jornada : UBSA vs CORNELLÀ


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES



70&80 AMERICAN DINNERN
C.B. SALOU



Diss
19:00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA


C.B. VALLS NUTRION



Diss.
20:00
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET


U.E.MATARO GERMANS HOMS



Diss.
20:00
La Plana
AE BADALONÉS

OIC PENTA U.B. SANT ADRIA



Diu.
12:30
Toni Servera
PALMA AIR
EUROPA

CAMPING BIANYA
ROSER



Diu.
13:00
Espanya Industrial
JAC SANTS

C.B. CORNELLA


Diu.
18:15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS


ANAGAN SEGUROS OLIVAR



  • El partit de la jornada es jugarà a la Plana de Badalona, derbi comarcal entre el Badalonés, cinquè classificat amb un balanç de (5-3) i l’Ubsa segon amb (6-2), els de Sant Adrià, venen amb una gran dinàmica de quatre triomfs consecutius.
  • El líder Cbt (7-0), rebrà en el derbi de les terres de Tarragona al Valls, sisè amb (5-3), els vallencs han afluixat una mica després del seu gran inici, però un derbi es un derbi i no hi ha favorits, encara que com en tot els partits aquesta etiqueta es pels de Berni Alvarez.
  • El tercer classificat amb el mateix balanç que el segon es el Mataró que visitarà a un irregular Mollet, novè classificat amb (4-3).
  • A la part baixa amb el balanç de (2-6) i a una sola victòria del descens directe i trobem el Jac, Palma, Barberà i Roser, els de Sants rebran al Cornellà, quart amb (5-3), a Palma duel directe entre els de la capital mallorquina i el Roser i finalment el Barberà rebrà al Salou, vuitè (4-4).

No hay comentarios:

Publicar un comentario