viernes, 8 de febrero de 2019

JORNADA 14a #CopaCatBQ DESTACATS al Gr.1 LLIÇÀ, LLUISOS, ROSER i CEB i al Gr.2 RIPOLLET, BADALONES, AALÑIOCAT i SANTA COLOMA

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  14.
2-3 de FEBRER 2.019.

• LLIÇA, líder, amb dos partits d’avantatge sobre LLUISOS, ROSER i CEB GIRONA.

74

• El partit de la jornada es jugava a Plana de Lledó on el jove equip del Mollet “B”, sisè classificat, rebia la visita del segon classificat Ceb Girona i que necessita el triomf per mantenir la posició, victòria local (83-76), que porta els gironins al quart lloc..
  • A la Bisbal els de l’Empordà, aspirants a plaça de Play Off rebien l’Horta situat en el penúltim lloc, amplia victòria local (72-46), que manté ambdós equips en el mateix lloc, els locals  una victòria del Play Off i els visitants, penúltims, molt allunyats de la permanència, però fora del descens directe .
  • A Granollers els locals, amb les cameres de Xala, rebien al Cerdanyola, derbi vallesà entre els locals situats en l’ultima plaça de fases de permanència i els visitants, que volien mirar cap amunt, victòria de l’equip granollerí (78-52) que ara marca la permanència a una victòria dels visitants
  •  Al Josep Mora el Mataró “B”, equip que marca la permanència rebia al líder Lliça, que volia retornar al camí de les victòries, ja que es veia amenaçat pel segon classificat, victòria dels visitants (59-71), que els permet consokidar el primer lloc i que els locals cauen en Play Out .
  • A la Ciutadella derbi barceloní entre el Ciutat Vella, que volia allunyar-se de la zona de perill i un Grup Barna que en vol sortir, contundent victòria local (104-78), per mantenir posicions.
  • Els Lluisos, tercers classificats, a una victòria del liderat, buscaven un triomf que els mantingues en la lluita pels primers llocs i  rebien a un Artés, que volia sortir del Play Out, va saltar la sorpresa amb la victòria dels bagencs (58-59), que ara es situen en desè lloc i per la seva part els de Gracia, queden a dues victòries del primer lloc.
  • Finalment el Vedruna, acumula una nova ensopegada (44-74) davant del Roser que es situa tercer classificat

GRUP 2.
  • RIPOLLET, líder, amb dos partits d’avantatge sobre BADALONÉS, que es segon, tercer ALPICAT i SANTA COLOMA, quart.
  • MILLOR ATAC: (87) SANTA C OLOMA i PLOMS SALLE REUS.

79

• El partit de la jornada al Francesc Barneda de Ripollet, on el líder, volia mantenir el seu còmode avantatge, i recuperar-se de la primera ensopegada i s’enfrontava als badalonins dels Maristes Ademar, equip que marca l’última plaça d’accés al Play Off, victòria local (86-78), que manté als vallesans en el punt mes de la taula i els Maristes, cauen al cinquè lloc
  • Un fet important d’aquesta jornada es que els quatre equips, situats en els quatre darrers llocs de la classificació, amb quatre triomfs, tots ells, i on la victòria els podria allunyar d’aquesta zona tenien els següents enfrontaments, tots ells, jugaven de locals i tos es veieren superats pels seus rivals, tres d’ells amb equips de la zona alta, Cantaires rebia al Castellar, sisè (59-67); Molins al Badalonés, que era el segon classificat (65-79) i la Uesc al Santa Coloma, cinquè (66-87), i finalment el Circol amb el Ploms Salle, els de Reus, eren desens, només amb un triomf més, els de Reus ara son l’equip que marca la permanència.
  • A Pins Vents, el Sitges, setè, i que després d’un començament dubitatiu, volia anar cap amunt, rebia a l’Alpicat, tercer, i “botxi” de líder en l’anterior jornada, victòria local (75-71), que els permet mirar cap amunt i els de la Terra Ferma, per la seva part,mantenen el tercer lloc.
  • Finalment duel directe entre dos equips amb cinc victòries, com eren l’Aese i el Bàsquet Pia, es va saldar amb victòria dels de l’Hospitalet (74-60), que fa caure als de Sabadell, en Play Out.
  • A Tortosa els Cantaires es varen veure superats pel Castellar, que mira decididament cap amunt, tot i la bona sortida local (9-2) al minut quatre, la reacció visitant va igualar el partit a la fi del primer quart (14-12), sens dubte,una de les claus que va condicionar el partit en gran manera fou el parcial favorable als vallesans, al segon quart de (2-20), amb cinc minuts que va possibilitar que els de Castellar arribessin al vestidor amb un +18 al seu favor. A la represa l’equip ebrenc no va tirar la toballola i va anar reduint distancies fins al (51-52) del minut 34, o l’empat a 59 del minut 37, però quant semblava que els de Tortosa havien fet el mes difícil, els de Raül Jodrà tornaren a prémer l’accelerador amb un parcial de (0-8) que els va permetre certificar una nova victòria.