miércoles, 27 de febrero de 2019

JORNADA 18a #LigaEba Gr. C/A CBT torna a resoldre en els darrers moments i en el Gr.C/B Lluita aferrisada pel segon lloc entre MOLLET i UBSALIGA EBA 

JORNADA  18
23-24 FEBRER de 2.019.

GRUP C/A.

·                                 El LIDER  CBT torna a resoldre als darrers moments.
·                                 QUART a una victòria dels de Tarragona
·                                 MILLOR ATAC: (94) SALT.
·                                 MILLOR DEFENSA: (46) ESPARREGUERA.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
17:30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA

MATARÓ PARC BOET

73
65

Diss
18:00
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

C.B. IGUALADA MONBUS

75
79

Diss
18:30
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

C.B. SALOU

84
46

Diss.
18:30
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR

C.B MARTORELL
91
87

Diss.

19:45
Illa Esportiva
C:B: CASTELLBISBAL


C.B. SALT


89
84

Diu.
12:00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

MATARÓ FEIMAT

79
60

Diu.
19:00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

FLANIGAN CALVIÀ
81
80

.
  • El partit de la jornada a Quart, on els locals, situats en segon lloc a una victòria del liderat, rebien la visita del Mataró, a dues victòries del gironins, victòria local (79-60) que allunya als maresmencs del primers llocs i que a mes a mes per l’average particular amb el Quart.
  • El líder Cbt, amb una única victòria de marge sobre el segon, rebia al Serrallo al Calvià, que lluita per sortir del Play Out, victòria local (81-80), amb una cistella als darrers instants de partit, en el que els illencs han fregat la sorpresa.
  • Esparreguera i Igualada, tercer i quart classificat, a una victòria del segon, els del Baix Llobregat rebien al Salou, setè classificat, contundent victòria local (84-46) i els de l’Anoia visitaven a un altre equip de la zona mitja com el Valls, apurada victòria visitant (75-79).
  • A Zaragoza s’enfrontaren Olivar i Martorell, els locals, novens a una victòria del visitants que ocupaven el sisè lloc, i que han perdut posicions, després de dues derrotes, en igual situació es trobava l’equip aragonès, però la victòria local (91-87), els situa en sisè lloc.
  • El Cornellà, amb només una victòria sobre el Play Out rebia al Boet, els del Maresme després de dues derrotes volen redreçar el seu camí, ara son vuitens, victòria local (73-65).
  • A Castellbisbal partit clau entre els locals i el Salt, els gironins ocupaven lloc de descens directe i els del Vallès només tenien una victòria de marge sobre els visitants, triomf dels saltencs (89-94), però l’average pels vallessans, per tant els gironins continuen en descens directe, però amb les mateixes victòries que els del Vallès.

GRUP C/B.

·                                 PARDINYES manté el marge en el LIDERAT
·                                 MOLLET i UBSA, continua la lluita, pel SEGON lloc.
·                                 MILLOR ATAC (97) UBSA.
·                                 MILLOR DEFENSA (56) ARENYS.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
El Ricart
OIC PENTA
U.B. SANT ADRIA

COALCI C.B. SANT JOSEP

97
79

Diss
18:15
Virrei Amat
SESE

ALFINDÉN C.B


65
78

Diss.
20:00
Joan Alay
B.C.MORABANC ANDORRA “B”
RECAMBIOS GAUDI CB MOLLET
67
84

Diu.
20:00
Ricky Rubio
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

BBA
CASTELLDEFELS

66
71

Diu.
12:30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

JAC SANTS

66
62

Diu.
18:15
Fons de les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
F.C. MARTINENC BASQUET

57
56

Diu.
18:30
Can Sera
BARBERÀ TEAM VALUES

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA
74
89


  • El partit de la jornada al “Virrei”, Sese vs Alfinden, entre dos equips igualats a la classificació amb 8 victòries i 9 derrotes, en setè i novè lloc, respectivament a la taula, victòria visitant (65-78) i average pel equip de la Puebla, que es situa en setè lloc, empatat amb el sisè.
  • Els tres equips que lluiten per les dues places del Play Off, de moment l’avantatge del Pardinyes es clara, els de Lleida visitaven la pista del penúltim classificat Barberà, els vallessans amb només una victòria sobre el descens directe, victòria visitant (74-89); El Mollet segon, a dues victòries del liderat i amb una sobre el tercer, visitava el Joan Alay d’Andorra, on els locals lluiten per la quarta plaça, victòria vallessana (67-84), que allunya als locals de la part alta i finalment el tercer en discòrdia es l’Ubsa, els de Sant Adrià, rebien en el derbi de proximitat als badalonins del Sant Josep, que després de tres derrotes es l’equip que marca la salvació amb una única victòria de marge sobre el Play Out, victòria pels locals (97-79), que ho deixa tot igual.
  • Els tres equips que lluiten per la quarta plaça Arenys, Castelldefels i Jac Sants, tots tres arriben en bona dinàmica, els del Maresme rebien al Martinenc, els del Guinardó, a una victòria de l’equip que marca la permanència, victòria pels del Maresme, per la mínima (57-56); Castelldefels visitarà al El Masnou, els maresmencs, que després de l’ultima victòria han augmentat significativament les opcions de permanència, però no pogueren superar la difícil prova i es veieren superats  (66-71) i finalment els de Sants visitaven les illes per enfrontar-se al Palma a una victòria dels de Sants, triomf del Palma que es situa vuitè.

  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.


ANOTACIÓ


A. VALLE
Martorell
38
G. GALBETE
Castellbisbal
29
M.I. MAÑES
Castellbisbal
29
G.SABATÉS
Salt
28
A. BUSQUETS
Pardinyes
28


VALORACIÓ


A. VALLE
Martorell
40
C. GABRIEL
Andorra
38
G. SABATÉS
Salt
35
A. LAFUENTE
Pardinyes
34
J. PRADILLA
Olivar
32

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario