jueves, 11 de abril de 2019

JORNADA 23a #CopaCatBQ LLIÇA i LLUISOS la lluita pel liderat al GR.1 i RIPOLLET líder solid al GR.2


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  23.
6-7 d’ABRIL 2.019.

  • El liderat, es cosa de dos, Llicà i Lluïsos, a una victòria Roser, tercer, l’average dona la quarta plaça al Bisbal en detriment del Ceb.
  • MILLOR ATAC: (100) GRANOLLERS.
  • MILLOR DEFENSA(58) GRANOLLERS.
  • CERDANYOLA i GRANOLLERS  a una victòria de la permanència.
            
                                                                                            

GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45

Pavelló C.B. Granollers
C.B. GRANOLLERS
VEDRUNA GRACIA


100
58
Diss.
18:05
tv
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET
CEB GIRONA

66
63
Diss.
19:15

Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”
88
92
Diss.
19:30
Feliu i Codina
U. HORTA


C.B. ARTÉS

68
59
Diu.
12:30
Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA


C.B.LLIÇA D’AMUNT
69
84
Diu.
17:45

Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

Diu
18:00
La Nau del Clot
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA
C.B. CERDANYOLA AL DIA


                                                                                                                                 
  • El partit de la jornada a la Bisbal entre els de l’Empordà i el Ceb, ambdós equips estaven igualats  a victòries, a la quarta plaça, que ocupaven els de Girona, victòria dels de l’Empordà (66-63), que els permet situar-se en lloc de fases, tot i que l’average, es pels de Girona. Els destacats Joan Odena 23 punts i Toni Espinosa 15.
  • A la capital del Vallès Oriental el Granollers volia eixamplar el seu marge amb el Play Out i  davant tenia al Vedruna,, amplia victòria local (100-58). Els destacats Gonzalo Baltà i Dídac De la Torre.
  • El Roser en la seva lluita pel primer lloc, rebia al Mollet “B”, excel·lent temporada del jove equip molletenc, que ja s’han assegurat la seva continuïtat a “Copa” i que va sorprendre a domicili a un dels co-liders (88-92). Els destacats Raül Verano 20 punts i Imanol Martínez 26
  • Al Feliu i Codina l’Horta, lluitant per tenir el factor pista a les fases de permanència i davant tenia un Artés, que volia exhaurir les seves opcions d’entrar als quarts, victòria local (68-59). Els destacats José Ignacio Silva 16 punts i Arnau Comellas 10.
  • A la  Ciutadella els locals, del Ciutat Vella, a dues victòries de l’equip que marca la permanència, rebien al líder Lliçà, que necessitava un triomf per mantenir el seu lloc de privilegi, victòria visitant (69-84) Els destacats José Antonio Bernuz 24 punts i Vithor Henrique 20.
  • A Gracia els Lluisos buscaven una victòria per seguir en llocs de fases d’ascens i s’enfrontaven al Mataró “B” que volia mantenir com a mínim el factor pista al Play Out, victòria dels lluisencs (70-61), que es mantenen com a co-liders .Els destacats Oriol Plà  amb 22 punts i Pol Canovas 16.
  • Finalment al Clot el Grup Barna, lluitant pel factor pista al Play Out rebia a un Cerdanyola que volia certificar la seva permanència, victòria visitant (84-87), que dona la permanència virtual als del Vallès. Els destacats Angel Mejia 21 punts i Aitor Murua 22.



GRUP 2.

  • De moment el BADALONÉS acompanyarà al RIPOLLET a quarts, l’ALPICAT, tercer, a una victòria de les “fases”, la quarta plaça pel l’ADEMAR que supera pel average a SANTA COLOMA, cinquè.
  • MILLOR ATAC: (89) ADEMAR
  • MILLOR DEFENSA: (54) BADALONÉS


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18:05
tv
Joan Sirolla
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS

BADALONES FRUITS SECS CORBERA

54
69
Diu.
17:45

La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
C.B. SANTA COLOMA

77
67
Diu.
18:00

Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

BÀSQUET SITGES
56
68
Diu.
18:00

Les Vinyes del  Convent
C.B. CANTAIRES TOTOSA

C.B. ALPICAT
78
83
Diss.
19:00

Francesc Berneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
U.E. SANT CUGAT

75
65
Diu

19:00

Puigverd
C.B. CASTELLAR


MARISTES ADEMAR
79
89
Diu
19:15
Pavelló Municipal
BÀSQUET
MOLINS
AESE


61
70


  • El partit de la jornada a Castellar, on els locals, situats en vuitè lloc buscaven una victòria que els donès marge sobre el Play Out i per la seva part els visitants de l’ Ademar lluitant per la quarta plaça, victòria “Marista” (79-89), que els dona el quart lloc i el Castellar en aquests moments fora del Play Out, únicament pel average, els vallesans, que després del seu retorn a “Copa” porten una temporada mes que meritòria, però amb el handicap de les lesions de llarga durada i una plantilla curta d’efectius, els espera un intens i difícil final de temporada, per la seva part als “vermells” s’els hi obre la porta per lluitar per l’ascens. Els destacats Jordi Navarro 24 punts i Marc Canillas 17.

  • A Reus el Ploms Salle, buscava una victòria que li permetés sortir del Play Out, ja que te els mateixos punts que l’equip que marca la permanència i s’enfrontava al segon classificat el Badalonés, victòria del “dimonis” (54-69), que els permet seguir lluiutant pel liderat. Els destacats Jonathan Medina 24 punts i pels visitants, Juan Carlos Vicente i Marc Morales, ambdós 13.
  • A la Plana el Circol, ja pràcticament sense opcions d’evitar el Play Out s’ha de centrar en evitar el descens directe i també quasi sense opcions de factor pista a les fases de permanència, rebia la visita del Santa Coloma, que lluitava per entrar als quarts de final, va ser un autèntic derbi de proximitat, amb victòria final pel “Coto” (77-67), que augmenta les opcions d’evitar el descens directe i per la seva part el “santaco”, queda fora de moment dels quarts de final. Els destacats Marc Arregui 25 punts i Pere Ruiz 17.
  • A Sabadell la Pia, rebia al Sitges, ambdós amb l’objectiu de consolidar posicions per allunyar-se del Play Out, un cop els visitants pràcticament s’han oblidat de les opcions d’entrar als quart de final, victòria visitant (56-68), que queda fora del Play Out pel average i els sitgetans, certifiquen pràcticament la permanència. Els destacats Oriol Andrés 16 punts i Jordi Boronat 20.
  • A Tortosa els Cantaires necessitaven, si o si una victòria per sortir de la plaça de descens directe i rebien la visita d’un “endollat” Alpicat, tercer classificat i buscant certificar l’obtenció d’una plaça per quarts, victòria visitant (78-83), que deixa als de Tortosa en situació molt difícil. Els destacats David King 16 punts i Albert Vallverdú 21.
  • Al Francesc Berneda, derbi del Vallès, entre el líder Ripollet ja classificat per quarts i buscant el factor pista, rebia a la Uesc, els de Sant Cugat s’han situat a una victòria de l’equip que marca la permanència, victòria local (75-65), que deixa ambdós equips amb la mateixa situació. Els destacats Roger Vilanova 30 punts i  Ferran López 14.   
  • Finalment el Molins rebia a l’Aese, lluitant els locals per sortir del Play Out, separats amb dues victòries de l’equip de l’Hospitalet, que està situat en zona de permanència, victòria visitant (61-70) Els destacats Rubén Calvo, Guillem Pedreny i Miquel Sa
  • nchez, tos ells amb 11 punts i el visitant Sergi Bonet 18.

  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.

ANOTACIÓ


R. VILANOVA
Ripollet
30

I. MARTINEZ
Mollet “B”
26
M. ARREGUI
Circol
25
J.A. BERNUZ
Ciutat Vella
24
J. MEDINA
Ploms Salle
24
J.NAVARRO
Castellar
24




No hay comentarios:

Publicar un comentario