viernes, 5 de abril de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA 23 #CopaCatBQ. ELS DESTACATS BISBAL vs CEB i CASTELLAR vs ADEMAR


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  23.
6-7 d’ABRIL 2.019.
  • Triple empat al primer lloc, entre Llicà, Lluisos i Roser, dos perseguidor a una victòria Ceb i Bisbal, un d’ells quedarà fora dels quarts de final.
  • Granollers i Cerdanyola, busquen certificar la permanència.
          
                                                                                              
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada  BISBAL vs CEB GIRONA.

GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45

Pavelló C.B. Granollers
C.B. GRANOLLERS
VEDRUNA GRACIA



Diss.
18:05
tv
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET
CEB GIRONA


Diss.
19:15

Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”

Diss.
19:30
Feliu i Codina
U. HORTA


C.B. ARTÉS


Diu.
12:30
Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA


C.B.LLIÇA D’AMUNT

Diu.
17:45

Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

Diu
18:00
La Nau del Clot
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA
C.B. CERDANYOLA AL DIA


       
                                                                                                                          
  • El partit de la jornada a la Bisbal entre els de l’Empordà i el Ceb, ambdós equips igualats  a victòries, a la quarta plaça, que actualment ocupen els de Girona, l’average també important ara +13 pels visitants, un enfrontament que no li faltarà de res, en joc una plaça de quarts final i l’opció se seguir a una victòria del triumvirat de líders i com no derbi de les terres gironines. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala. Els destacats Axel Poch i Isaac Valera.
  • A la capital del Vallès Oriental el Granollers voldrà eixamplar el seu marge amb el Play Out i  davant tindrà al Vedruna, els de Gracia, que no es voldràn quedar amb una única victòria. Els destacats Gonzalo Baltà i Dídac De la Torre.
  • El Roser en la seva lluita pel primer lloc, rebrà al Mollet “B”, excel·lent temporada del jove equip molletenc, que ja s’han assegurat la seva continuïtat a “Copa”. Els destacats Sergi Tubert i Jaume Solans.
  • Al Feliu i Codina l’Horta, lluitant per tenir el factor pista a les fases de permanència i davant tindrà un Artés, que voldrà exhaurir les seves opcions d’entrar als quarts. Els destacats Pol Martínez i Hasain Bunnell.
  • A la  Ciutadella els locals, del Ciutat Vella, a dues victòries de l’equip que marca la permanència, rebràn al líder Lliçà, que necessita un triomf per mantenir el seu lloc de privilegi, ara compartit amb altres dos equips. Els destacats José Antonio Bernuz i Ramón  Espuña.
  • A Gracia els Lluisos buscaran una victòria per seguir en llocs de fases d’ascens i s’enfrontaran al Mataró “B” que voldrà mantenir com a mínim el factor pista al Play Out. Els destacats Marcos Abrines i Joan Lluch.
  • Finalment al Clot el Grup Barna, lluitant pel factor pista al Play Out rebrà a un Cerdanyola que vol certificar la seva permanència. Els destacats Marc Subirats i Genis Tena.



GRUP 2.
  • Partit de la jornada  CASTELLAR  vs MARISTES ADEMAR.

  • Amb el Ripollet ja classificat, per quarts, sembla que els pròxims seran Badalonés i Alpicat, la quarta plaça entre Santa Coloma i Ademar.
  • Duel per evitar el descens entre Cantaires i el Circol, l’ultima plaça de Play Oyut, amb cinc candidats, Ploms, Pia, Castellar, Aese i Sitges.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18:05
tv
Joan Sirolla
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS

BADALONES FRUITS SECS CORBERA


Diu.
17:45

La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
C.B. SANTA COLOMA


Diu.
18:00

Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

BÀSQUET SITGES

Diu.
18:00

Les Vinyes del  Convent
C.B. CANTAIRES TOTOSA

C.B. ALPICAT

Diss.
19:00

Francesc Berneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
U.E. SANT CUGAT


Diu

19:00

Puigverd
C.B. CASTELLAR


MARISTES ADEMAR

Diu
19:15
Pavelló Municipal
BÀSQUET
MOLINS
AESE







  • El partit de la jornada a Castellar, on els locals, situats en vuitè lloc buscaràn una victòria que els dongui marge sobre el Play Out i per la seva part el visitant Ademar lluitant per la quarta plaça, ara a una victòria. Els destacats Albert Cadafalch i Quim Franch.
  • A Reus el Ploms Salle, buscarà una victòria que li permeti sortir del Play Out, ja que te els mateixos punts que l’equip que marca la permanència i s’enfrontarà al segon classificat Badalonés, amb una única victòria de marge sobre el tercer. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala i per la Xarxa de televisions locals. Els destacats Jonathan Medina i Pedro Cuesta.
  • A la Plana el Circol, ja pràcticament sense opcions d’evitar el Play Out s’ha de centrar en evitar el descens directe i també quasi sense opcions de factor pista a les fases de permanència, rebrà la visita del Santa Coloma, que lluita per entrar als quarts de final, serà un autèntic derbi de proximitat. Els destacats Marc Jerez i Pere Ruiz.
  • A Sabadell la Pia, rebrà al Sitges, ambdós amb l’objectiu de consolidar posicions per allunyar-se del Play Out, un cop els visitants pràcticament s’han oblidat de les opcions d’entrar als quart de final. Els destacats Damià Paez i Jordi Boronat.
  • A Tortosa els Cantaires necessiten, si o si una victòria per sortir de la plaça de descens directe i rebràn la visita d’un “endollat” Alpicat, tercer classificat i buscant certificar l’obtenció d’una plaça per quarts. Els David King i Albert Vallverdú.
  • Al Francesc Berneda, derbi del Vallès, entre el líder Ripollet ja classificat per quarts i buscant el factor pista, rebrà a la Uesc, els de Sant Cugat s’han situat a una victòria de l’equip que marca la permanència. Els destacats Roger Vilanova Ferran López.   
  • Finalment el Molins rebrà a l’Aese, lluitant els locals per sortir del Play Out, separats amb dues victòries de l’equip de l’Hospitalet, que està situat en zona de permanència Els destacats Guillem Pedreny i Marc Bertomeu.
  •  

No hay comentarios:

Publicar un comentario