miércoles, 3 de diciembre de 2014

COPA CATALUNYA JORNADA 11. MASNOU LIDER BOET MATARO I BARBERA SEGONS

JORNADA 11.

REGAL COPA CATALUNYA.

El Masnou, després de vèncer al CN. Sabadell, continua líder i aquest segueix en els darrers llocs.

Les victòries de Sant Cugat a Manresa i Mollet com a local vs Artés, permet a la Uesc i els del Vallès Oriental  situar-se a dues victòries del líder, a la part alta de la classificació. Per la seva part la Salle es queda a una victòria del darrers llocs i l’Artés es queda a zona tranquil·la, però no massa lluny de la zona perillosa

L’Argentona va trencar la seva dinàmica negativa a Vic i deixa als locals amb situació delicada.

El duel de segons classificats fou per el Boet Mataró que va superar al Ceset Girona a Santa Eugènia, que deixa als del Maresme segons juntament amb el Barberà després que aquest guanyés al Castellar.

Important victòria del Cerdanyola a Mataró, trencant la ratxa local i que permet al vallessans sortir dels darrers llocs.

També el Granollers abandona el darrers llocs després de superar un Onyar que ja es troba immers en la zona baixa de la taula clasificatoria,

ONE CESET GIRONA , 73- AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 76.

Era el partit de la jornada entre els equips que ocupaven la segona plaça, els visitants amb molta bona dinàmica i per contra els locals venien d’una clara ensopegada a Barberà, de la qual semblen recuperats perquè durant tot el partit varen oferir una molt bon  bàsquet, però que no pogueren culminar amb el triomf, enfront un dels millors equips de la categoria. La igualtat va presidir el desenvolupament  de tot el partit, al descans l’avantatge dels de Mataró era mínim 39-40, per tot estava per decidir i així el 20-22 del tercer quart va donar una diferència de tres punts que seria la definitiva, ja que en el darrer quart el parcial fou de 14-14 i els del Maresme es varen emportar el partit, fonamentant sens dubte el seu triomf amb un gran encert en els triples 11/17 64%  i d’aquesta manera se situen segons. Destacats per part local Sima amb 26 punts i 26 de valoració i Planas 14 i 11 i per part visitant Canals 15 i 11, Hermoso 11 i 12 i Forcada 10 i 12.

C.B. CASTELLAR, 66 – BARICENTRO BARBERÀ, 77.

Al  Puigvert partit de rivalitat comarcal, amb aspiracions contraposades, els locals per sortir dels darrer llocs i aprofitar les derrotes de Sabadell, Vic i La Salle; per la seva part els visitants buscaven apropar-se als primers llocs. No era doncs el millor partit per redreçar el rumb, ja que tot i millorar la mala imatge oferida a Sabadell, els visitants foren superiors i dominaren en tot moment el tempo del partit arribant al descans amb un avantatge de set punts aconseguits en el primer quart, però que feia concebre aspiracions al Castellar, però el 13-19 del tercer quart va evidenciar que la diferència ja era insalvable. I per tant, els visitants se situen segons a la taula clasificatoria i els locals comparteixen el darrer lloc. Destacats per part local Roura 19 punts i 18 de valoració i Ewulu 13 i 23, per part visitant, l’ex-Castellar Murúa 17 i 17, Bernuz 14 i 23 i l’ex-Sant Nicolau Llull 13 i 14.

NETSPORT EL MASNOU, 75 – CN. SABADELL, 69.

El líder Masnou segueix amb pas ferm i tot i l’oposició del sabadellencs, van aconseguir una nova victòria que els permet seguir una jornada encapçalant la taula classificatòria; per contra, els visitants tot i la millora en el seu joc, continuen a les últimes posicions. El partit al descans ja es decantava per la part local i tot i l’esforç dels jugadors del Natació els parcials de 15-15 i 21-20, el que aconseguiren fou que el marcador no fos mes ampli i és ben cert que els Sabadell, sense la participació de Ramírez son un altre equip. Destacats per part local Jiménez amb 12 punts i 21 de valoració; per part visitant Viladomat 13 i 14 i molt especialment Velabella 23 i 15

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 87- SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 89.

A Castell d’En Planes, partit molt dur i intens, on el Vic rebia la visita d’un Argentona que havia encadenat tres derrotes consecutives; i en aquesta categoria amb tanta igualtat vol dir passar d'estar en els llocs de privilegi a tenir problemes, però els locals també buscaven la victòria per abandonar els últims llocs. Fins al tercer quart el domini dels visitants tot i no ser ampli dominaven el marcador amb un marge de vuit punts, però tot i la reacció local, la remuntada no fou possible tot i el 28-22 del darrer parcial i el desencert en els triple 0/16 va passar factura. Destacats per part local Del Hoyo 22 punts i 29 de valoració, Garrote 21 i 15 i Freixas 17 i 16; per part visitant Gómez 26 i 25 i Solans 18 i 20.

PLATGES DE MATARÓ, 76 – CB TANINO CERDANYOLA. 87.

La sorpresa de la jornada es va produir a Mataró on un Platges que venia en dinàmica guanyadora, es va veure superat per el Cerdanyola, que de mica en mica, de la mà d’un expert tècnic com Agustí Forné, va agafant al pols a la categoria i deixa enrera els últims llocs de la taula classificatòria. El partit va començar amb lleuger domini vallesà amb parcials de 18-19 i 21-23, però la minsa renta fou eixugada per els del Maresme al tercer quart, per tant s’afrontava el darrer parcial amb tot per decidir i un excel·lent joc visitant i molt encert 18-29 decidiren el partit. Destacats per part local Mañes 17 punts i 30 de valoració, Romero 14 i 18 i Coll 14 i 16 i per els visitants Salat 24 i 19, Antón 21 i 20 i Tena 15 i 19.

CB. GRANOLLERS, 72 – ONYAR, 64.

El Granollers és un dels equips que li ha costat adaptar-se a la categoria, però de mica en mica després d’un començament fluix va agafant el to, enfront tenia un rival l’Onyar que venia de tres ensopegades consecutives i després de produir-se la quarta ja està immers en la zona compromesa i en aquest moment ja estan igualats amb els del Vallès Oriental. El partit fins al descans era igualat tot i que els gironins dominaven 30-31, però a la represa el domini ja fou pels locals que amb parcials de 17-13 i 25-20, resolgueren el partit al seu favor. Destacats per part local Martínez amb 19 punts i 18 de valoració i Serratacó 14 i 16, per part visitants Dos Santos 15 i 31 i Mbappe 13 i 18

LA SALLE MANRESA, 73 – U.E. SANT CUGAT, 78.

Partit  molt important per ambdós, La Salle per marcar distàncies amb els darrers classificats i els del Vallès, per tal de seguir mirant cap amunt. A la fi la balança es va decantar per el cantó de la UESC, que amb aquest triomf se situa a una victòria del segon lloc i torna a mirar cap amunt, per la seva part els manresans, es compliquen la classificació i es troben només a una victòria dels darrers llocs. El partit va començar amb domini local, amb les seves armes de corre al contracop, però els sancugatencs reaccionaren abans del descans deixant el marcador amb un ajustat 37-33, però a la represa gràcies a un espectacular darrer quart 16-25, es feren amb la victòria.  Destacats per part local Viros 12 punts i 15 de valoració, Román 13 i 12 i Sobrevias 14 i 14; per part visitant Balagué 20 i 21 i Reyes 22 i 29

RECANVIS GAUDI CB MOLLET, 84 -LA LLOSA ARTES, 81.

Partit que ja es preveia igualat entre dos equips que estan fent un bon bàsquet i que permet als locals refer-se de l’ensopegada a Granollers de la setmana passada i poguer seguir mirant cap amunt, per la seva part l’Artés tanca amb derrota els dos desplaçament seguits al Vallès i es queda a la zona tranquil·la de taula classificatòria. El partit va arribar al descans amb domini local 47-42, però no estava tot decidit ni de bon troç ja que en el tercer quart el 18-25 va fer que els visitants entressin de ple en el partit i tot quedava per decidir en el darrer quart; especialment en el darrer minut de partit, amb un marcador de 79-79, a falta de 52 segons anoten els locals 80-79, però responen els visitants 80-81 i ha manca de 25 segons la cistella local posava l’electrònic 82-81 i ja fins al final amb el 84-81, aquesta cronologia del darrer minut, es Via @cbartes. Destacats per part local Bas 17 punts i 18 de valoració i Naharro 15 i 15 i per part visitants Portella 25 i 27.

MVP de la jornada Dos Santos (Onyar) 31 de valoració en 36 minuts en pista 7/13 - 53% en tir de 2 punts; 0/0 -0% en triples i 1/3 - 33% en tirs lliures; 22 rebots, 2 assistències i 4 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR, compartit per dos jugadors:

Lamin Sima ( Ceset Girona) amb 26 punts, amb 32 minuts en pista; 4/7 - 57% en tirs de 2 punts; 5/10 - 50%, en triples; 4/5- 80% en tirs lliures, 4 assistències, 5 rebots i 6 faltes rebudes.

Toni Gómez ( Argentona) amb 26 punts, amb 32 minuts en pista; 5/8 - 60% en tirs de 2 punts; 4/10 - 40%, en triples; 4/4 - 100% en tirs lliures, 1 assistències, 1 rebots i 5 faltes rebudes.