martes, 23 de diciembre de 2014

LLIGA EBA JORNADA 9 COLLBLANC SEGUEIX LIDER SANT NICOLAU I JAC SEGONS

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 9..

La jornada ens deixa un cop més, i van nou, al Collblanc líder solitari després de superar l’Olivar.

El segon lloc ara es compartit per Sant Nicolau, guanyador d’un rival directe com l’Hospitalet, i Jac Sants, guanyador  Salt.

Cornellà i Castelldefels varen superar contrapronostic àmpliament a Quart i Andorra; i finalment Pardinyes va tallar la ratxa de Santfeliuenc.

B.C.  MARTORELL SOLIVIN , 69 –QUESO MILNER-ARENYS BASQUET 87.

Partit en la lluita per sortir de la zona de perill, amb dos equips separats per una sola victòria. Des d’un bon principi els del Maresme varen imposar la seva llei, arribant al descans amb avantatge de set punts 34-41, però a la represa lluny de reaccionar els locals, l’Arenys amb un parcial de 15-31, va posar la sentència al partit; ja que tot i el darrer parcial favorable els locals 20-15, el partit ja estava totalment resolt. D’aquesta manera els visitants es queden a dues victòries del darrer lloc d’on de moment no pot sortir el Martorell. Destacats per part local Molina amb 21 punts i 18 de valoració i Morales 10 i 16, per part visitant Grau 21 i 22 i Gibert 10 i 22.

EL OLIVAR DE ZARAGOZA , 53 –, ARACENA-AEC COLLBLANC 83.

A Miralbueno partit sense història el que varen disputar, el passat dia sis de desembre, els locals, situats amb un marge d’una victòria dels darrers llocs i l’intractable líder que va passar sense contemplacions per sobre de l’equip aragonès. Des del primer quart, 10-21, ja es va veure el devenir del partit, que al descans reflectia un 23-46 i que a la represa va continuar la tònica amb parcials de 10-17 i un 20-20, amb tot ja decidit. Destacats per part local Alcalá 10 punts i 14 de valoració i per part visitant Rodríguez 16 i 27 i Andrés un espectacular 27 i 41.

ISPORTS  SALT, 65 –. JAC SANTS, 72

Els barcelonins venien decidits a mantenir la seva posició de privilegi a la taula classificatòria i amb una sortida fulgurant 3-12, varen posar un avantatge que varen fer molt difícil la reacció dels locals, així el primer quart va ser per el Jac 8-16, la reacció local no es va fer esperar i es va arribar al descans amb un marcador de 31-33 i tot estava per decidir-se a la represa i quant a la fi del tercer quart els gironins seguien mantenint els pols als visitants 51-52, tot feia pensar que podrien donar definitivament la volta al partit, però no va ser així i el parcial de 14-20 va donar la victòria al Jac Sants, davant un Salt que sense cap mena de dubte li van pesar les continuades ensopegades del darrers partits. Destacats Torrent 15 punts i 11 de valoració i Bover 19 i 17 i per part visitant Soto 19 i 27 i Chica 17 i 14.

C.B. CORNELLA, 73 -  C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 47

Victòria tant important com necessària pels del Baix Llobregat per tal de no quedar-se a les últimes posicions, per la seva part els gironins varen decebre, ja que després de la convincents victòria de la setmana passada pràcticament no varen fer oposició als locals, que al descans ja guanyaven 45-23 i varen continuar ampliant el seu avantatge al tercer quart 13-8 i que en el darrer quart els visitants només varen retallar la diferència de tres punts 15-18, amb aquesta ensopegada s’allunyen lleugerament dels llocs de privilegi. Destacats per part local Arqués 13 punts i 19 de valoració i Álvarez 15 i 13 i per part visitant Lozano 10 i 11.

C.B. CASTELLDEFELS, 83 B.C. MORABANC ANDORRA 68.

De sorprenent es pot qualificar l’ensopegada dels del principat a Can Vinader, davant de l’últim classificat, més que pel desenvolupament del partit, per la bona dinàmica de l’Andorra en els últims partits. Però en aquest cas el millor joc local es va imposar, al descans dominaven 39-32 i a la represa la possible reacció visitants no es va produir i els parcials de 23-15 i 21-21, varen permetre al Castelldefels obtenir una important victòria que els hi permet mantenir opcions de sortir dels darrers llocs de taula classificatòria i l’Andorra veu frenada la seva bona marxa. Destacats per part local Torres 17 punts i 23 de valoració i Olmedo 22-20 i per part visitant Knezevic 16 i 20 i Garbriel 19 i 11.

FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 87 –C.B. SANFELIUENC, 73.

A la Barris Nord el Santfeliuenc va veure frenada la seva espectacular reacció, tot i fer un molt bon partit davant dels lleidetans, que com de costum es fan molt forts quant juguen de locals. Tot i així la igualtat va ser màxima, així al descans el marcador reflexava empat a 36-36, encara que a la represa el parcial de 24-10 va donar un clar avantatge als locals i tot i la reacció visitant 18-27, aquest no varen poder donar la volta el marcador i Pardinyes obté una nova victòria. Destacats per part local Domingo 15 punts i 24 de valoració i Markovic 15 i 14 i per part visitant Guirao 20-26 i Fernández 18-21.

SABADELL SANT NICOLAU, 88 – C.B. L’HOSPITALET 72

Partit entre dos dels equips que compartien el segon lloc de classificació i en el que era de preveure molta igualtat i no fou així, ja que de sortida els del Baix Llobregat, amb un millor bàsquet, varen superar al conjunt sabadellenc, molt desencertat i totalment desconegut en el seu joc i així al descans el marcador era de 36-45, el que feia preveure vist la solvència dels darrer partits de L’Hospi que es podria produir la primera derrota del Sant Nicolau, com a local, però no fou així, a la represa va sortir a pista un equip local més semblant al dels últims partits i amb un tercer quart de 24-13, varen donar la volta al marcador i en el darrer parcial el 28-14, va marcar una diferència que potser no fa justícia als mèrits dels uns i altres tot i que els de Sabadell son justos guanyadors, sota la batuta de l’incombustible capità Costa. Al final del partit després de quatre temporades i mitja vestint els colors col·legials, qüestions personals porten al pivot Sergi Clotet lluny de les nostres fronteres, esperem que tot et vagi be allà on estiguis FINS SEMPRE. Destacats del partit Costa amb 20 punts i 30 de valoració, Espuña 11 i 18 i Angelats 18 i 17 i per part visitant el canoner Diaz Morera 30 i 24, que tot i el bon partit no va poder evitar la derrota visitant

MVP de la jornada Oscar Andrés (Collblanc), 41 de valoració,  27 punts, amb 36 minuts en pista  8/13 en tir de dos 62%, 2/5 en triples 40% i  5/7 en tirs lliures un 71%; 13 rebots, 3 assistències i 7 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR. de la jornada repeteix  Díaz Morera (L’Hospitalet),  31 punts, amb 33 minuts en pista  12/18 en tir de dos 67%, 2/7 en triples 29% i  1/4 en tirs lliures un 25%;  6 rebots, 1 assistències i 4 faltes rebudes.