C.B. ARTES
84
68

• 78-85 ELS VISITANTS VAREN DECIDIR EN EL DARRER QUART.
A les Naus el Natació de Sabadell en el retorn a “Copa” per la porta gran com a campió de primera va tenir davant  a un renovat Boet que aquest any te que ser el del seu ascens i que es va emportar la victòria, domini inicial del vallessans gràcies a un parcial de 32-21, de totes maneres els del Maresmes varen anar retallant distàncies així començaren el darrer quart amb un +1 favorable als locals, que els visitants varen aconseguir capgirar i  adjudicar-se el partit on varen destacar el visitant Marc Rubio amb 28 punts i el pivot local Àngel Valdez amb 29 de valoració.

• 83-72. RETORN A “COPA” AMB VICTÒRIA.
Al Joan Morral el “Santaco” recuperava la categoria i rebia la visita del molletencs del Sant Gervasi els “col·legials” debutants a la competició, victòria local en un partit molt disputat, els locals vàren dominar de sortida així arrivaren al descans amb avantatge 44-36, que es va veure incrementada a la represa fins al 65-52, diferencia que ja es va mantenir fins al final del partit. Jugadors destacats els locals Carlos Sánchez amb 25 punts i Pulido amb 19 de valoració.

• 76-64. “ELS DIMONIS” GUANYEN A L’ESTRENA.
A la Plana el Badalonés que agafa el relleu del Minguella, que va perdre la categoria, i que és debutant a la competició rebia al gironins del Sant Narcís, que també son nous a la categoria, victòria local, fonamentada en el seu domini els dos primers quarts 41-28, al descans i que tot i l’esforç per recuperar el terreny per part dels gironins els badalonins no vàren donar opció, jugadors destacats els locals M. Balagué amb 18 punts i José Valle 21 de valoració.

• 66-87: VICTÒRIA I LIDERAT PEL VIC.
A Sant Cugat la UESC rebia la visita del Vic ambdós equips amb novetats als seu planters  lluitaran a ben segur pels llocs d’honor, els de Dídac Herrero es varen emportar la victòria cap Osona, després d’un amb de caràcter i superar al Sant Cugat de Cesc Sentpau. Destacats el visitants Garrote 24 punts i Juanola 16..

• 87-77: LA VICTÒRIA ES QUEDA AL VALLÈS TOT I LA REACCIÓ DELS EMPORDANESOS.
A Sant Quirze un nou vingut a la categoria rebia a la Bisbal els empordanesos aquest any ja no seran “sorpresa” i en aquest partit aquest “paper” va ser per un Sant Quirze que va sorprendre dominant amb claredat el partit 70-51 al minut 30 i tot i la reacció visitant en el darrer quart el 17-26, era insuficient per fer canviar el signe del marcador. Jugador destacat el local Gonzalo Balta, amb 25 punts i 31 de valoració.

• 65-68: EL DESPRÉS DERBI PELS ORIENTALS D’UNA PRORROGA.
A l’Escola Pia de Sabadell el Bàsquet Pia debutant a la competició i amb l’inclusió d’alguns il·lustres veterans s’enfrontarà al Granollers en el primer derbi vallesà de la temporada i la victòria va marxar cap el Vallès Oriental, tot i que al descans el 30-17, feia pensar que els sabadellencs ho tenien controlat, però els visitants varen anar retallant les distancies fins empatar el partit en els darrers instants i a la prorroga un parcial de 7-10, va donar la victòria als visitants. Jugadors destacats els visitants F. Nadal amb 25 punts i C. Homs amb 20 de valoració.

• 84-68: EL “SANT PEP” COMENÇA AMB FORÇA SUPERANT UN RIVAL QUALIFICAT.
Al Centre Parroquial Sant Josep que segur que tornarà a lluitar per les fases rebia a un rival directe l’Artés un dels equips més experimentats de “Copa” i que sempre deixa l’empremta del seu bon joc i del bàsquet atractiu, es el nostre partit de la jornada, que va estar dominat amb més claredat de l’esperada pels badalonins, ja que només al primer quart el 17-20 feia concebre esperances als artesencs, però els grocs i liles de la mà d’un espectacular Cuesta 22 punts i 30 de valoració varen sentenciar el partit.

77

• 51-52: EL DERBI I PARTIT DE LA JORNADA PELS VISITANTS.
A Gràcia derbi barceloní per excel·lència   Lluisos vs Roser,  patit de la jornada, entre dos equips destinats a ser a d’alt i repetir la bona campanya 15-16, fou un partit mol disputat que va caure del canto visitant i “marcat” per la poca efectivitat d’ambdós equips i que fou pels visitants com podia estar pels locals. Jugadors destacat el local X.Salt 17 punts i els visitant Marc Maldonado 23 de valoració.

• 76-60: ELS TARRAGONINS CAPGIREN EL MARCADOR EN ELS DARRERS MINUTS.
Debut del Torreforta davant de l’Esparreguera, el partit fou pels locals en superar als del Baix Llobregat, en un trepidant final, ja que ja manca de deu minuts els  visitants guanyaven 49-53, però un parcial de 27-7, va donar el triomf als locals on destacaren amb llum pròpia els jugadors Anthony Traumant, amb 17 punts d’anotació i sobre tot el seu company Victor Verdecia, amb els mateixos punts però amb una valoració de 36.

·         78-70: EL TERCER QUART DELS BARCELONINS FOU DEFINITIU.
A la Ciutadella en horari matinal el Ciutat Vella rebia la visita dels lleidatans de l’Alpicat, dos equips que varen salvar la categoria al Play Out i que a ben segur no volen repetir, fins al minut 25 el domini era pels visitants 40-42, però la reacció local al tercer quart 27-16, va capgirar el signe del partit i els de la Terra Ferma ja no tingueren opció de canviar la seva sort, en un partit on destacaren el visitant Oriol Balsells, amb 22 punts i el local Pol Bachs amb 25 de valoració.

·         65-71: AMBDÓS EQUIPS TINGUEREN OPCIONS DE VICTÒRIA.
Al Puigvert un Castellar totalment renovat i molt jove, i amb presència de molts jugadors castellerencs, de la mà d’en Carles Company buscava començar en bon peu davant del Collblanc, el partit inicialment va estar dominat pels de l’Hospitalet 14-25, encara que els locals reaccionares a temps i al descans la diferència era de 34-38, al tercer quart els locals aconseguiren canviar el signe del partit 58-59, al minut 30, per tant tot per decidir, que fou el moment en que els visitants estigueren més encertats tot i que un 64-66, a manca de 22 segons podia haver canviat el signe del partit.

·         70-45: VICTÒRIA CLARA I LIDERAT PEL SALOU.
A Salou duel de rivalitat veïnal entre l’equip local i els de  Reus, dos debutants, en un partit amb molta expectació, però que ha tingut poca història ja que els locals han superat als del Baix Camp de form clara al llarg de tot l’enfrontament on va destacar el local Eloi Galofré amb 25 punts i 27 de valoració.

·         75-62: CÒMODE VICTÒRIA LOCAL QUE POSA DE MANIFEST LA SEVA SUPERIORITAT.
A Can Masallera Sant Boi buscava començar amb victòria davant d’un dels favorits com es el Viladecans, que voldrà reeditar la gran temporada del curs 15-16, però els locals foren superiors així al descans dominaven 44-28 i tot i la reacció visitant a la represa, el santboians no han abaixat la guàrdia i no han donat opcions als visitants, jugadors destacats el visitant O. Botella, amb 23 punts d’anotació i el local C. Torres 21 de valoració.

·         82-77: PARTIT MOLT DISPUTAT QUE CAU FINALMENT DEL COSTAT DELS LOCALS.
A les terres de l’Ebre, l’equip de localitat mes meridional del grup Tortosa, rebia la visita dels “andreuencs” del Sese un històric sense cap mena de dubtes, però els locals debutants a la categoria primer varen plantar cara als barcelonins així al descans el marcador assenyalava un mínim 43-45, però a la represa els locals varen capgirar el marcador arribant al final amb un preuada victòria, on destacaren els locals Joel Kindred amb 17 punts i David King 24 de valoració.

·         MVP de la jornada Víctor Verdecia (Torreforta) 36 de valoració; amb 32 minuts en pista;  tir de dos punts 7/11  36%; tirs de tres punts ½  50% i tirs lliures 4/4  100%; assistències 5, faltes rebudes 3 pilotes perdudes 2, pilotes recuperades 5.

·         MÀXIM ANOTADOR de la jornada Marc Rubio (Boet) 28 punts d’anootació; amb 34 minuts en pista;  tir de dos punts 5/8  63%; tirs de tres punts 5/14 36% i tirs lliures 3/4  75%; assistències 1, faltes rebudes 3 pilotes perdudes -, pilotes recuperades -.