CB. ST. JOSEP

78
79

• 71-58: LA MANCA D’ENCERT VA CONDEMNAR ALS VALLESSANS.
A la Bisbal els locals van rebre la visita del Natació Sabadell, en un duel entre dos equips, que tot i perdre en la jornada inaugural, estan cridats a fites important. Victòria dels empordanesos en superar als vallessans, en un partit on al descans els locals ja dominaven 43-24 i pràcticament deixaven el partit sentenciat, amb la destacada actuació per sobre de tots  del local Marc Nieto amb 21 punts i 32 de valoració.

• 94-85 : PARTIT D’ATAC SENTENCIAT PELS LOCALS AMB 32 PUNTS AL DARRER QUART.
A Palau Sa Costa amb el Sant Narcís tornava la Copa a Girona i en el seu debut com a local va tenir la visita del Sant Quirze en un partit on va primar el joc d’atac i l’igualtat fins als 30 minuts amb el marcador de 62-61, però en el darrer quart un autèntic “festival” de cistelles amb un 32-24, va decantar la victòria pels locals, tot i la gran actuació del visitant Gonzalo Balta, amb 20 punts i 30 de valoració.

• 72-70 LA VICTÒRIA CAU DEL COSTAT DELS LOCALS PER PETITS DETALLS.
A Granollers els locals, en el partit televisat es van enfrontar al Badalonès, dos equips guanyadors de la primera jornada, la victòria es va decantar pel costat local que fa un 2 de 2. El partit fins al descans va tenir un lleuger domini local 36-29, a la represa es va produir un moment d’inflexió, quant els vallessans es vàren situar +12, la reacció dels de Badalona va ser espectacular i es vàren arribar a posar per davant en el marcador a manca de tres minuts, però la reacció final dels locals els hi va donar la victòria en un partit on vàren destacar els visitants F. Valle amb 17 punts i José Miranda amb 16 de valoració.

• 88-82: UN GRAN SEGON QUART DELS ARTESENCS ELS VA ASEGURAR EL TRIOMF.
L’Artés que venia d’una derrota a la jornada inaugural, va tenir la visita del Basquet Pia que  va caure a la pròrroga en el seu debut. El artesencs vàren fer valer el factor pista davant dels sabadellencs que ho posaren molt difícil, després d’un primer quart igualat a 20 punts un espectacular segon quart dels locals 28-17, els va permetre agafar un avantatge, que tot i l’esforç dels sabadellencs, els serviria per adjudicar-se el partit, on vàren destacar el local Xevi Carrión amb 17 punts i el visitant Josele Piñero amb 19 de valoració.

• 85-77: LA REACCIÓ DELS COLOMENCS NO ARRIBA A TEMPS.
A Mataró es va reviure un duel d’històrics entre el Boet i el Santa Coloma, es dóna la circumstancia que el mister local Alberto Peña va ser jugador del “Santaco”, victòria local, segona amb dos partits, l’encontre va començar amb domini visitant 14-22, però la reacció local no es va fer esperar, anotant 35 punts en el segon quart i arribant a la fi del tercer amb un clar avantatge 68-47, el que feia pensar que tot estava decidit però el 17-30, del darrer parcial, encara va donar emoció al partit on va destacar el jugador “franquícia” dels locals Marc Rubio amb 29 punts i 30 de valoració .

• 79-80. VICTÒRIA VISITANT A LA PRÒRROGA EN UN CARA O CREU.
A Mollet el Sant Gervasi d’en Jordi Grau en el debut com a local va rebre la visita d’un altre equip vallessá, com la Uesc , els sancugatencs vàren sortir decidits agafant el domini del partit així al descans dominaven 37-41, però en cap moment varen acabar de marxar en el marcador i es va entrar en el darrer quart amb avantatge de la Uesc de cinc punts que els locals aconseguiren igualar i portaren el partit a la prorroga on finalment la balança es va decantar pels roig i negres per un sol punt, amb destacada actuació del local  I. Carter amb 18 punts i 28 de valoració i també pel visitant A. Sanahuja, també amb 18 punts.

• 78-79: EL PARTIT DE LA JORNADA PEL “SANT PEP” DESPRÉS DE MOLTES ALTERNATIVES.
Aquest partit Vic vs Sant Josep va estar catalogat, a la prèvia, com el de la jornada i les expectatives es vàren complir, amb molt bon bàsquet i emoció fins al final. Aquests dos equips que la temporada passada vàren lluitar amb els millors, molt probablement ho tornaran a fer, el partit fins al minut 25, va estar dominat pels visitants 21-30, però la reacció local no es va fer esperar així a la fi del tercer quart eren ara els locals els que manaven en el marcador 38-34, a partit d’aquest moment molta igualtat 59-57 a manca de cinc minuts i finalment victòria dels de Badalona, amb destacada actuació d’una de les novetats de la temporada Briand Holland, amb 24 punts i 26 de valoració.

Grup 2.
ROSER nou líder i juntament amb Cantaires i Sant Boi ple de victòries.

70

• 73-90: ELS VISITANTS FOREN MOLT SUPERIORS.
A Fum d’Estampa dos guanyadors de la primera jornada Collblanc vs Tortosa. Els tortosins es reafirmen en el seu bon moment i fan un 2 de 2, en un partit on els del Baix Ebre vàren estar molt superiors, 39-48, al descans i en alguns moment el seu avantatge va arribar a ser de +24, amb destacada actuació dels visitants Joel Kindred amb 20 punts i David King, amb 27 de valoració.

• 49-78: DE MOMENT RES A VEURE AMB LA TEMPORADA PASSADA.
Al Pòdium duel de favorits, Viladecans vs Lluisos,  derrotats a la primera jornada buscaven la primera victòria. Els locals de moment no son els de la temporada passada i els de Gracia foren molts superiors, dominant des de l’inici, arribant al descans 31-42, a la represa els de visitants continuaren ampliant el seu avantatge que va arribar a ser de +31, temps hi ha per veure com evolucionen els locals, jugador destacat el visitant Francesc Pla amb 18 punts i 16 de valoració.

• 71-56: REMUNTADA LOCAL QUE VAL LA PRIMERA VICTÒRIA.
L’Esparreguera derrotat a terres tarragonines, en el debut, va rebre a un altre conjunt de les terres septentrionals i primer líder de la competició, el Salou. Victòria local en un duel amb molta intensitat i amb dues parts ben diferenciades a la primera domini visitant 30-36, al descans, a la segona reacció local que amb un parcial, al tercer quart, de 25-15, va donar la volta a un partit on els visitants en els darrers deu minuts es vàren quedar amb 5 punts d’anotació que els va condemnar a la victòria, en un partit on destacaren els locals Marc Jorba amb 16 punts i Marc Raventós 19 de valoració.

• 76-48: PLÀCIDA VICTÒRIA DELS BARCELONINS QUE ELS DÓNA EL LIDERAT.
A l’Estació del Nord el Roser brillant vencedor del derbi barceloní de la primera jornada, s’enfrontava al  jove i renovat Castellar, amb sis jugadors sortits del planter, i que no foren rival pel Roser, ja que aquests amb un joc molt presionant vàren ofegar per complert el joc dels vallessans. Aquesta victòria situa als locals amb 2 de 2. Per part visitant direm que els seu entrenador Carles
 Company, amb molta feina per fer, per tal de confegir un bloc que segur, que amb la molta millora que pot arribar a tenir, serà molt competitiu a Copa i que el fet de comptar amb el 50% dels jugadors del planter, el fa encara un projecte mes atractiu. Jugador destacat el local Marc Palau amb 17 punts i 20 de valoració.

• 77-80: ELS LOCALS TOT EL QUE HAVIEN ACONSEGUIT AMB 35 MINUTS HO PERDEREN AMB 5.
Al Baix Camp el Reus àmpliament derrotat el primer partit rebia a un dels favorits Sant Boi, que va superar amb nota el debut, victòria visitant en un partit trepidant, que fins al descans assenyalava el marcador molta igualtat 38-40, a la represa els locals amb un 15 minuts molt brillants aconseguiren posar-se per davant 76-70, però tota la feina feta fins al moment s’en va anar en orris amb un parcial 1-10, que també s’ha de dir que tot plegat també es va produir per la bona feina feta pels santboians, en un partit on va destacar el jugador local L. González amb 26 punts i 30 de valoració.

• 74-62: ELS DEU MINUTS FINALS FOREN DEFINITIUS PEL MARCADOR FAVORABLE AL LOCALS.
A Virrei Amat derbi barceloní entre el Sese, derrotat en la jornada inicial i el Ciutat Vella que va debutar de forma brillant. Victòria dels de Sant Andreu que feren valer el factor pista, en un partit que fins al descans assenyalava 33-29, a la represa el visitants es vàren apropar en el marcador deixant la diferència en un sol punt 45-44, però qualsevol igualtat es va trencar en el darrer quart amb un 29-18 pels locals que els donava la victòria, amb la destacada actuació del seu jugador J.A. Bernuz amb 27 punts i 27 de valoració.

• 78-70:  DESPRÉS D’UN +17 ELS LLEIDATANS VAN TENIR QUE LLUITAR  PER LA VICTÒRIA FINAL.
A terres lleidatanes l’Alpicat que va ensopegar en el debut, va rebre la visita del Torreforta. El  partit va estar dominat d’entrada pels locals, que al descans manaven 44-30, una avantatge que va arribar als 17 punts, però la lluita visitant va fer que a manca de cinc minuts el resultat s’ajustes fins al 67-61, però en aquest moment els locals es varen fer forts i feren mes concessions al rival, on va destacar Devon Dorsen, amb 29 punts i 30 de valoració.