domingo, 30 de octubre de 2016

Partits de dissabte a la #CopaCatBQ Boet segueix lider (GR.1) Primera victòria del Reus Els derbis per Uesc i Torreforta



COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE JORNADA 5.

22-23 d’Octubre.
Grup 1.

  • Victòria del Boet que manté el seu liderat.
  • L’imbatibilitat del Granollers en joc a Santa Coloma.
  • El Derbi vallesà per la Uesc.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.15
Les Naus
C.N. SABADELL


C.B. ARTES

81
114

Diss.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

C.B. SANT NARCIS
61
69

Diss.
19.15

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

78
68

Diss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES

CB. ST. JOSEP
72
78

Diss.
19.30
Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL

67
73

Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diu.
18.00
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA
 CB GRANOLLERS





Partits per dissabte:
  • 81-114: A “Les Naus” el Natació Sabadell rebia la visita d’un dels equips importants de la competició, els locals buscaven un triomf per allunyar-se de la zona de perill i l’Artés per apropar-se a la zona alta, gran partit dels visitants amb una victòria centeneria.
.
  • 61-69: A Mollet el Sant Gervasi buscavà estrenar-se amb les victòries davant el gironins del Sant Narcís, victòria visitant que els dona la segona el triomf.

  • 78-68: “El partit de la jornada” es veure a Mataró on el líder invicte Boet rebia la visita d’un Bisbal amb bona dinàmica, cinquè classificat, victòria local que els permet mantenir el lloc de privilegi.

  • 72-78: A la Plana un bon escenari pel “derbi” de Badalona entre el Badalonés, amb dues victòries i el Sant Josep quart classificat que no volia allunyar-se de la zona de privilegi, victòria visitant tot i l’oposició dels “dimonis”.

  • 67-63: A Sant Cugat un altre “derbi” aquest vallessá entre la Uesc, amb dues victòries i el Basquet Pia, ajustada victòria local superant amb moltes dificultats al sabadellencs, que tot hi que ha fet mèrits se li resisteix el triomf.


Partits per avui diumenge:

  • El Sant Quirze voldrà convertir la seva pista en un “forti” i rebrà a un Vic, tercer classificat, i que sembla que va prenen el pols a la competició.

  • A Santa Coloma, els locals, rebràn la visita d’un Granollers, en gran estat de forma invicte i segon classificat.

Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
· Sant Boi vs Sese.
· Primera victoria del Reus.
· Segona derrota consecutiva de “Cantaires”.
· Lluissos supera clarament Alpicat.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.05
TV
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

51
78

Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA

C.B. ALPICAT

79
52

Diss.
20.30
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

C.B. CANTAIRES TORTOSA

80
79

Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

TENEA CB. ESPARREGUERA


Diu.
17.45
Can Masallera
BASQUET SANT BOI

SESE




Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”


Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
C.B CIUTAT VELLA



Partits per dissabte:

  • 51-78: Al “Pòdium”, en partit televisat, i com la jornada anterior Viladecans rebia la visita d’un altre equip de la zona baixa que encara no havia conegut la victòria com el Reus, però aquesta vegada el triomf fou pels visitants i de forma clara, la primera de la temporada.

  • 79-52: A Gracia duel entre Lluisos, cinquè classificat i Alpicat, setè, ambdós amb dues victòries, clara victòria dels graciencs, que els serveix per mirar cap amunt.

  • 80-79: Torreforta vs Cantaires duel de la Catalunya septentrional, entre tarragonins i tortosins, els primers voldran allunyar-se de la zona de perill i els segons no desenganxar-se, dels primers llocs, victòria local, en un  ajustat marcador, i que suposa la segona derrota i consecutiva dels de Tortosa.


Partits per avui diumenge:
·         En partit matinal un altre “plat fort” de la jornada el líder invicte Roser rebrà a un Esparreguera, amb molt bona dinàmica.

·         A Sant Boi “El partit de la jornada” entre els locals i el Sese, separats per dos llocs a la classificació i amb empatats a dues victòries.

·         A Salou el segon classificat amb una única derrota, rebrà la visita de Collblanc, amb un partit menys, però també amb tant sol un partit perdut.


·         A Castellar els locals, tot i que encara no han aconseguit el primer triomf, com a locals amb l’escalf del seu públic, el jove equip vallessá, es molt competitiu i davant trindrá a Ciutat Vella, que l’anterior jornada va sorprendre al Cantaires.


No hay comentarios:

Publicar un comentario