viernes, 9 de diciembre de 2016

DESENA JORNADA a #CopaCatBQ Gr.1 Sant Josep líder solitari també en Play Off Boet, Artés i Granollers i al GR.2 Co-liders Esparraguera i Salou, també en Play Off Roser i Sese

COPA CATALUNYA MASCULINA
JORNADA 10a.

3-4 Desembre.
Grup 1.

• Sant Josep líder en solitari enl superar al Boet, que es segon.
  • Amplies victòries de Artés i Granollers, tercer i quart.

102

• 96-80: VICTÒRIA LOCAL EN UN ESPECTACULAR TERCER QUART.
Amb la TV en directe l’Artés, amb una clara dinàmica guanyadora i en tercera posició de la classificació rebia la visita del gironins del Sant Narcís, que desprès de perdre com  a local amb un altre dels capdavanters buscava redreçar el seu camí, clara victòria local que segueixen el seu camí en la lluita pels primes llocs, en un partit que tot i la bona sortida local 28-15, al primer quart, els visitants reaccionaren i arribaren al tercer quart amb només dos punts en contra, però el començament del darrer quart va ser demolidor, per part local, amb un parcial de 20-2, que va deixar el partit pràcticament resolt, amb destacada actuació del seu jugador Albert Illa   amb 23 punts d’anotació i 29 de valoració.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

• 86-59: LA SENTÈNCIA DEL DERBI A FAVOR DELS LOCALS ARRIBA AL TERCER QUART.
A Granollers partit de la jornada i derbi vallesà entre els locals i la Uesc, separats per una única victòria i amb lluita per una plaça de Play Off, victòria local que els permet continuar en el quart lloc i els visitants queden una mica allunyats, en un partit dominat en tot moments pels locals que al descans guanyaren per 50-39, i que a la represa es trencar definitivament amb un parcial pels locals de 19-4, aquesta minsa anotació dels Sant Cugatencs va acabar de decidir l’enfrontament, amb destacada actuació del local Carles Homs amb 15 punts d’anotació i 22 de valoració.

• 96-64: L’ENCERT EN EL TIR EXTERIOR CLAU PER LA VICTÒRIA DELS D’OSONA.
A Vic els locals que en perdre la setmana passada vàren quedar despenjats del Play Off, es volien reivindicar davant dels empordanesos de la Bisbal, que estan molt a prop de la zona compromesa, amplia victòria dels osonencs que segueixen a les portes del Play Off, en un partit dominat clarament pels locals i que al primer quart l’avantatja era eloqüent 38-18 i que els locals anaren incrementant de mica en mica però de forma inexorable fins a un màxima diferència de +33, una de las claus del partits fou la diferencia en l’encert en el tir de tres punts els locals 13 de 25 i els visitants 3 de 30. Jugadors destacats els locals Julià Garrote amb 26 punts d’anotació i Alex Pou 24 de valoració.

• 66-84: ELS COLOMENCS HAN RESOLT AMB 13 MINUTS FINALS ESPECTACULARS.
A la Plana derbi entre el Badalonés i el Santa Coloma, amb dos equips en alça el guanyador aniria  decididament cap amunt, clara victòria dels colomencs que es situen en sisè lloc apropant-se a la part alta, en un partit amb molta igualtat al descans 41-40, però aquesta dinàmica no tenia que durar tot el partit ja que si be al minut 27, el resultat era de empat a 50, els visitants amb un parcial de 3-11, trencaren el partit i han anat augmentant les diferencies fins al final del partit, amb destacada actuació del seu jugador Alex  López 17 punts d’anotació i 27 de valoració.

• 75-80: EL DERBI PEL “NATACIÓ” GRÀCIES A UN GRAN INICI DEL TERCER QUART.
El partit de la jornada a Sant Quirze entre els locals i el Natació Sabadell, inmersos ambdós en la zona de permanència i separats per una victòria, els locals el triomf els donaria un respir i als “nedadors”, marge sobre el descens, en un partit molt igualtat amb un primer quart visitant 17-20 i un segon local, 19-17, l’igualtat va durar fins al minut trenta 59-59, moment en que un parcial de sortida 0-8, pels sabadellencs va marcar una tendència que els locals no vàren poder capgirar tot i el 75-78, al darrer minut. Jugadors destacats el visitant Jonathan Ramírez 23 punts d’anotació i David Ayuso 22 de valoració, per part local.

• 84-78: DUEL DE LÍDERS DECIDIT A LA PRORROGA A FAVOR DEL “SANT PEP”.
A Badalona autèntic partit de la jornada entre el Sant Josep líder, per l’average general, que rebia la visita del co-lider Boet, tots dos amb vuit victòries per tant d’aquí sortiria el nou líder en solitari. De sortida domini visitant 11-15, al primer quart, al descans l’avantatge dels de Mataró era únicament de dos punts, a la represa un quart per cada equip amb empat a 73, al final dels quaranta minuts i en el temps de prorroga igualtat fins a l’últim minut en que un parcial de 6-0, va decantar el partit cap a l’equip de Badalona, amb destacada actuació del seu jugador Pedro Cuesta amb 29 punts d’anotació i 28 de valoració.

• 88-102: LA PRIMERA VICTÒRIA DEL COL·LEGIALS DE MOLLET A LA PRORROGA.
El darrer derbi vallesà i també partit de la jornada a Sabadell entre els locals del Bàsquet Pia i els molletencs del Sant Gervasi, ambdós conjunts es dona la casualitat que es tracte d’equips col·legials, els locals amb dues victòries volen posar marge amb el descens i els visitants que encara no coneixen la victòria tenen l’oportunitat d’estrenar-se davant d’un rival directe. El partit d’entrada bona sortida del visitants 16-20, encara que els locals reaccionaren i al descans dominaven 35-31, fins als 30 minuts es va mantenir l’iniciativa local 55-52, però a partit dels 35 minuts els visitants es posaren per davant, però només la reacció dels sabadellencs va poder evitar de moment la derrota arribant al final dels temps reglamentari amb empat a 81, però  a la prorroga domini visitant 7-21, que els dona la primera victòria, amb destacada actuació dels seus jugadors Brad Johnson amb 28 punts d’anotació i Ian Carter 31 de valoració, la mateixa que el local Josele Piñero.

Grup 2.

· Derrota del lider Esparraguera a Virrei Amat, per la minima.
· Esparraguera, Salou, Sese i Roser en Play Off
· Torreforta i Cantaires s’apropa a la part noble.

Partits per demà dissabte:

• 65-64: LA VICTÒRIA LOCAL ES DECIDEIX PER UN TIR LLIURE EN ELS DARRERS INSTANTS.
A Riu Clar el Torreforta rebia la visita dels Lluisos, els barcelonins en el llindar de la zona de permanència i els locals a les portes dels llocs de Play Off, mínima victòria local que els permet seguir a la part alta, en un partit que tot i el domini inicial dels locals 18-8, al primer quart, i 43-31, al minut 25, la reacció visitant va portar el partit a la màxima igualtat 50-49, a la fi del tercer quart i en el darrer parcial els empats en el marcador foren constants i es va entrar en els darrers dos amb avantatge visitant 60-62, però la falta d’encert dels barcelonins únicament anotant dos tirs lliures fins al final i cap cistella en joc, per contra el locals vàren anotar un tir lliure en els darrers instants per part de Verdecia, amb empat a 64, que els va donar la victòria, on va destacar com es habitual Devon Dorsey 29 punts d’anotació i 43 de valoració, MVP de la jornada, una vegada més.

• 73-72: UN ESPECTACULAR DARRER MINUT DELS LOCALS PER DERROTAR AL LÍDER.
El partit de la jornada a Virrei Amat el Sese en quarta posició rebia a un líder de moment incontestable com  l’Esparreguera, els locals necessitaven la victòria per mantenir una plaça de privilegi i els visitants per mantenir el liderat en solitari, victòria local que deixa als barcelonins a una victòria dels del Baix Llobregat, que ara mantenen el primer lloc pel average, el partit d’inici va veure el domini del líder 19-24, al primer quart, però una reacció fulgurant dels locals 21-7, els va portar al descans amb avantatge de nou punts, a la represa nova estirada en el marcador per part visitant que els va situar a manca de cinc minuts 59-60 i a partir d’aquí domini dels del Baix Llobregat que vàren situar l’electrònic 61-69, en el darrer minut, però quant semblava que cauria una nova victòria pels d’Oscar Navarro, un espectacular parcial dels barcelonins de 12-3, amb cistella inclosa al darrers instant els va donar una victòria que els permet continuar entre els millors. Jugadors destacats els visitants Guillem Pedreny 22 punts d’anotació i Marc Jorba 16 de valoració.

• 90-99: EL DERBI PELS VISITANTS, A LA PRORROGA, PERÒ AMB OPCIONS PER AMBDÓS.
A la Ciutadella, en horari matinal, derbi barceloní entre el Ciutat Vella, novè classificat i clarament en alça i el Roser, tercer classificat i que tot i els altibaixos  està en la zona noble. El partit va estar manat pels locals fins al descans 46-40, però a la represa reacció visitant que aconseguiren igualar el partit, encara que en els darrers instants, els locals vàren tenir l’opció de la victòria, però vàren errar un tir lliure, amb el marcador empatat a 76 i ja en la prorroga es va entrar en el darrer minut 88-91, pels visitants, que ja no donaren opcions als locals amb un darrer parcial de 2-8, amb destacada actuació del visitant Xavi Assalit amb 25 punts i el local José Antonio Bernuz 28 de valoració.

·         83-70: ELS DE TORTOSA SUPERAN AMB CLAREDAT ALS VISITANTS.
A Tortosa els Cantaires, que desprès de la derrota de la setmana passada buscaven recuperar el terreny perdut, rebien la visita d’un Viladecans en zona de descens. Victòria local que manté als locals en el cinquè lloc i al visitants en el penúltim, en un partit on al descans els locals ja manaven 42-34, a la represa va continuar la mateixa tònica arribant l’avantatge dels locals fins als divuit punts el que reflexa la diferència entre els dos equips, amb destacada actuació del local Joel Kindred amb 26 punts i 34 de valoració.

·         78-63: ELS LOCALS “TRENQUEN” EL PARTIT AL SEGON QUART.
A Lleida l’Alpicat, amb zona tranquil·la, buscava millorar la seva classificació davant d’un Castellar cuer i en zona de descens, que necessitava una victòria per sortir del lloc que ocupa, victòria local que els situa en el setè lloc de la taula, en un partit on la sortida del visitants va ser un “miratge” 4-12, ja que ràpidament els locals vàren restablir l’igualada a 12, a la fi del primer quart, a partir d’aquest moment domini local tot i que no aconseguia grans avantatges fins al 42-36, del minut 25, moment en que un parcial 16-7, va decantar definitivament el partit cap al cantó dels de la Terra Ferma, trencant la resistència vallessana. Jugador destacar el local Martí. Domingo amb 25 punts d’anotació i 35 de valoració.

·         77-85: ELS LOCALS TOT I LA DERROTA HAN DONAT BONA RESPOSTA AL SEGON CLASSIFICAT.
A Can Masallera el Sant Boi necessitava la victòria per allunyar-se de la zona compromesa davant del Salou segon classificat i en gran estat de forma, victòria visitant que els permet atrapar al líder i igualar-lo amb nombre de victòries, en un partit dominat pels visitants, que han tingut que superar al lluitador conjunt local 38-43, al descans, encara que el primers minuts del tercer quart han fet molt de mal als locals ja que els tarragonins han marxat fins al 42-58, que ha marcat una tendència que els locals no han pogut revertir, amb destacada actuació del visitant Eloi Galofré 20 punts d’anotació i 26 de valoració.

·         Finalment el partit Collblanc vs Ploms Salle Reus ha estat ajornat fins al dia 29 de gener.