domingo, 18 de diciembre de 2016

PARTITS DE DISSABTE A #LigaEba Importants victòries de Menorca, Cornellà i Castellbisbal al C/A i IGUALADA dona la sorpresa a Palma i victòries de Mollet, Quart i Ubsa al C/B



LIGA EBA
LA PRÈVIA I PARTITS DE DISSABTE
JORNADA 10.

17-18 desembre.
Grup C-A.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Cornella vs Barna
  • Santfeliuenc vs Collblanc


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÁ

OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
82
54

Diss.
18.30
Joan Carles Nacarro
C.B. SANTFELIUENC

ARACENA AEC COLLBLANC
65
84

Diss.
20.00
Ses Canaletas
MADE IN MENORCA

MULTIOPTICAS CB. SALT
64
58

Diss.
20.00
Miralbueno
SIMPLY OLIVAR

C.B. CASTELLBISBAL
77
80

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
FLANIGAN CALVIA



Diu.
17.30
Pavelló del Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU
ARENYS BASQUET JOVENTUT



Diu.
18.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
B.C. MARTORELL SOLVIN



Partits de  dissabte:

  • 82-54: Al Parc Esportiu un dels partit de la jornada entre el Cornellà i el Grup Barna, separats per una sola victòria  i amb l’objectiu de no allunyar-se de la part alta i mantenir distancies amb els perseguidors, clara victòria local .

  • 65-84: Al Joan Carles Navarro l’altre partit de la jornada el Santfeliuenc rebia la visita del  Collblanc partit que es preveu igualat tant pel nivell dels equips com per la classificació, sisè vs vuitè, els separa únicament una victòria però els visitants tenen un partit pendent, la victòria ha caigut del costat dels riberencs, amb un darrer quart espectacular.

  • 64-58: A Sant Lluis el Menorca després de perdre el liderat, pel average general, volia seguir en la lluita en la part alta i rebia a un Salt, molt recuperat, però que volia  seguir marcant distancies amb el descens, victòria local que es va decidir en una remuntada al darrer quart.

  • 77-80 A Zaragoza El Olivar ara te una victòria de marge sobre el descens i volia millorar la seva posició i davant tindrà el Castellbisbal, els vallessans no es volen allunar de la part alta, important victòria vallessana en una difícil pista gràcies a una gran anotació en el darrer parcial


Partits per  avui diumenge:

  • En partit matinal  el Jac Sants brillant guanyador del darrer partit, voldrà augmentar el seu marge amb la zona compromesa i rebrà al Calvià, els de Santa Ponça, que estrenen liderat i patrocinador i voldràn mantenir tant preuada classificació..

  • A Sabadell, després de la primera victòria com a locals a la darrera jornada, que els va permetre allunyar-se del descens directe, el Sant Nicolau tindrà un difícil compromís davant d’un dels capdavanters l’Arenys, que a ben segur voldrà repetir la victòria del curs passat.
  • A Mataró els locals i el Martorell, disputaràn el partit de les urgències per trencar dinàmiques negatives, que han portat als locals al darrer lloc i als visitants allunyar-se del liderat.


Grup C-B.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Ubsa vs Muro.
  • Barberà vs Pardinyes



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

PHYSIC IGUALADA

71
93

Diss.
17.00
Ricart
U.B. SANT ADRIA

A.E. MURO BASKET ACADEMY
102
91

Diss.
19.45
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET C.B.

VALLS NUTRION

85
56

Diss.
20.30
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
62
54

Diu.
18.00
Can Serra
U.E. BARBERA TEAM VALUES

FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA



Diu.
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS
C.B. CERDANYOLA AL DIA



9 abril
2017
18.00

B.C MORABANC ANDORRA

BASQUET SITGES




Partits per avui dissabte:

  • 71-93: A Palma la gran sorpresa els locals que eren  cinquens i necessitaven una victòria per seguir de prop als líders rebien un Igualada que buscava la recuperació des del penúltim lloc, victòria visitant que els permet allunyar-se dels darrer llocs
.
  • 102-91: En un dels partits de la jornada Ubsa, que venia d’una derrota buscava recuperar sensacions davant d’un Muro que també va perdre com a local, la victòria permetria als locals tornar a mirar cap amunt i als visitants allunyar-se de la zona perillosa, victòria local amb una gran anotació

  • 85-56: A Mollet els locals que han recuperat sensacions i que eren tercers a una victòria dels líders rebien a un Valls instal·lat a la zona mitja, amplia victòria local.

  • 62-54: A Quart el líder buscava un nou triomf per assegurar la seva plaça, però davant tenia a El Masnou brillant sisè classificat, victòria local per mantenir el primer lloc.


Partits per avui diumenge

  • En l’altre partit de la jornada duel de capdavanters entre Barberà, quart classificat i Pardinyes co-lider, els vallessans la victòria els permetria millorar si cap la seva posició i els de la terra ferma seguir a dalt.

  • A Castelldefels els locals  amb quatre victòries rebràn al Cerdanyola amb tres, els vallessans van decidits allunyar-se de la part baixa i una victòria arrossegaria als locals a la zona compromesa.






No hay comentarios:

Publicar un comentario