domingo, 4 de diciembre de 2016

PARTITS DE DISSABTE a la #CopaCatBQ al GR.1 Artés i Granollers segueixen forts, victòries tambe de Vic i Santa Coloma i al GR 2. El Sese supera al lider i victòria de Torreforta



COPA CATALUNYA MASCULINA
JORNADA 10a.
PARTITS DE DISSABTE
 I LA PRÈVIA DELS PARTITS DE DIUMENGE

3-4 Desembre.
Grup 1.

·        PARTIT AMB TV Artés vs Sant Narcis.96-80

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Sant Josep vs Boet i els derbis vallessans :
  • Sant Quirze vs Natació Sabadell
  • Bàsquet Pia Sabadell vs Sant Gervasi de Mollet.
  • Amplies victòries de Artés i Granollers




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
18.05
TV

Pavelló Poliesportiu
C.B. ARTES
C.B. SANT NARCIS
96
80

Diss.
19.30
Pavellò
CB. Granollers
CB GRANOLLERS

U.E. SANT CUGAT
86
59

Diss.
19.45

Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
96
64

Diss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES
CB. SANTA COLOMA


Diu.
17.30
Gimàs Municipal
SANT QUIRZE B.C.

C.N SABADELL



Diu.
18.00
CP. Sant Josep
CB. SANT. JOSEP
MATARO PARC BOET


Diu.
18.00
Pavellò del Carrer Garcilaso
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP
SANT GERVASI





Partits de dissabte:

  • 96-80: Amb la TV en directe l’Artés, amb una clara dinàmica guanyadora i en tercera posició de la classificació rebia la visita del gironins del Sant Narcís, que desprès de perdre com  a local amb un altre dels capdavanters buscava redreçar el seu camí, clara victòria local que segueixen el seu camí en la lluita pels primes llocs..

  • 86-59: A Granollers partit de la jornada i derbi vallesà entre els locals i la Uesc, separats per una única victòria i amb lluita per una plaça de Play Off, victòria local que els permet continuar en el quart lloc i els visitants queden una mica allunyats.

  • 96-64: A Vic els locals que en perdre la setmana passada vàren quedar despenjats del Play Off, es voldràn reivindicar davant dels empordanesos de la Bisbal, que estan molt a prop de la zona compromesa, amplia victòria dels osonencs que segueixen a les portes del Play Off.


  • 66-84: A la Plana derbi entre el Badalonés i el Santa Coloma, amb dos equips en alça el guanyador mirarà decididament cap amunt, clara victòria dels colomencs que es situen en sisè lloc apropant-se a la part alta.

Partit per diumenge:

  • Derbi vallesà i partit de la jornada a Sant Quirze entre els locals i el Natació Sabadell, inmersos ambdós en la zona de permanència i separats per una victòria, els locals el triomf els donaria un respir i als “nadadors”, marge sobre el descens. NOMS PROPIS  Ricardo Baltà i Jonathan Ramírez.

  • A Badalona autèntic partit de la jornada entre el Sant Josep líder, per l’average general, que rebrà la visita del co-lider Boet, tos dos amb vuit victòries per tant d’aquí sortirà el nou líder en solitari. NOMS PROPIS  Pedro Cuesta i Marc Rubio.

  • El darrer derbi vallesà i també partit de la jornada a Sabadell entre els locals del Bàsquet Pia i els molletencs del Sant Gervasi, els locals amb dos victòries volen posar marge amb el descens i els visitants que encara no coneixen la victòria tenen l’oportunitat d’estrenar-se davant d’un rival directe. NOMS PROPIS Josele Piñero i Ian Carter.

Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
· Derrota del lider Esparraguera a Virrei Amat, per la minima.
· Torreforta, també per la minima, s’apropa al Play Off.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45
Riu Clar
A.D. TORREFORTA

LLUISOS DE GRACIA
65
64

Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE

TENEA CB. ESPARREGUERA

73
72

Diu.
12.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA

CAMPING BIANYA EL ROSER



Diss.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

C.B. CASTELLAR



Diu.
19.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU


29/1/16

AJORNAT
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS



Partits per demà dissabte:

  • 65-64: A Riu Clar el Torreforta rebia la visita dels Lluisos, els barcelonins en el llindar de la zona de permanència i els locals a les portes dels llocs de Play Off, mínima victòria local que els permet seguir a la part alta..

  • 73-72: El partit de la jornada a Virrei Amat el Sese en quarta posició rebia a un líder de moment incontestable com es l’Esparreguera, els locals necessitaven la victòria per mantenir una plaça de privilegi i els d’Oscar Navarro per mantenir el liderat en solitari, victòria local que deixa als barcelonins a una victòria dels del Baix Llobregat, i aquest podrien tenir que compartir el liderat.


Partits per diumenge:

  • A la Ciutadella, en horari matinal, derbi barceloní entre el Ciutat Vella, novè classificat i clarament en alça i el Roser, tercer classificat i que tot i els altibaixos  està en la zona noble. NOMS PROPIS José Antonio Bernuz i Xavi Assalit.

·         A Tortosa els Cantaires, que desprès de la derrota de la setmana passada buscaràn recuperar el terreny perdut, rebràn d’un Viladecans en zona de descens. NOMS PROPIS   David King i Albert Meri.

·         A Lleida l’Alpicat, amb zona tranquil·la, buscarà millorar la seva classificació davant d’un Castellar cuer i en zona de descens, que necessita una victòria per sortir del lloc que ocupa. NOMS PROPIS  Víctor Vinos i Albert Germà.

·         A Can Masallera el Sant Boi necessita la victòria per allunyar-se de la zona compromesa davant del Salou segon classificat i en gran estat de forma. NOMS PROPIS Raül Fernández i Alberto Bayode.


·         Finalment el partit Collblanc vs Ploms Salle Reus ha estat ajornat fins al dia 29 de gener..



No hay comentarios:

Publicar un comentario