miércoles, 25 de abril de 2018

JORNADA 24 a la #CopaCatBQ Gr. 1 Badalonés, Ploms Salle i Martinenc, la lluita per dues places de PLAY OFF. i al Gr.2 Sese CAMPIO, Molins i la Uesc, la pugna pel SEGON LLOC, lluiten per la quarta plaça Santa Coloma i Alpicat.


  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  •  LA JORNADA 24.

  • 21 i 22 ABRIL.



GRUP 1.


  • PLAY OFF:
  • Esparreguera CAMPIO i Salou SOTS-CAMPIO.
  • Badalonés, Ploms Salle i Martinenc, la lluita per dues places de PLAY OFF.

  • PERMANÈNCIA: Natació Sabadell, en DESCENS directe; Mollet “B”, Samà, Barna i Maristes, en PLAY OUT. Bàsquet Pia, marca la permanència.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
C.B. GRANOLLERS
68
51
Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇÀ D’AMUNT


ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET
VILANOVA
67
71
Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
74
80
Diss.
18.45
Ramón Martín
TENEA C.B. ESPARREGUERA
C.B. SALOU

67
57
Diu
18.00
La Nau del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
C.N. SABADELL

76
65
Diu.
18.00

Pavelló del Carrer Garcilaso
BASQUET PIA SABADELL

F.C. MARTINENC BÀSQUET

69
65
Diu
19.30
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA
A.E. BADALONES

67
79

  • A Plana de Lledó el derbi del Vallès Oriental entre un Mollet “B”, que buscava la victòria que li permetés allunyar-se del descens directe i un Granollers, que al màxim que pot aspirar es a consolidar el sisè lloc, victòria local (68-51), que permet als locals agafar un marge d’una victòria sobre el descens directe i els visitants mantenen el sisè lloc. Destacat el local Guardia 27 punts d’anotació i 37 de valoració.

  • El Lliça, nouvingut a la categoria, podria certificar aquesta jornada la permanència davant el Samà els de Vilanova, lluiten per evitar el descens directe, victòria important dels vilanovins (67-71) que s’allunyen per una victòria dels descens directe i els locals ja tenen la permanència virtual. Destacat el visitant Sánchez 22 punts d’anotació.

  • L’Artés tenia un partit de pur tràmit davant el Ploms Salle, els reusencs necessitaven el triomf per poder seguir lluitant pel Play Off, victòria visitant (74-80), que manté amb opcions als de la ciutat del General Prim. Destacats el local Portella amb 17 punts d’anotació i el visitant Pleasant 19 de valoració.

  • Al Ramón Martí el públic va rebre com es mereixia a l’equip d’Oscar Navarro, l’Esparreguera, líder invicte i campió de grup, davant tenia al Salou, segon classificat, ambdós al Play Off i amb el factor pista a favor, victòria número 24 dels locals (67-57) . Destacats el visitant Barksdale 12 punts d’anotació i el local Fontanals 17 de valoració.

  • Al Clot partit de la jornada  entre el Grup Barna i el Natació Sabadell, els locals a dues victòries de l’equip que marca la permanència i una del descens directe, posició que comparteixen amb altres dos equips els sabadellencs, victòria i average pels barcelonins (76-65), que deixa als locals a una victòria de la permanència i als sabadellencs en una posició mes que difícil, en situació de descens directe. Destacat el local Subirach 26 punts d’anotació i 29 de valoració.

  • A Sabadell el Bàsquet Pia, rebia a un dels equips cridat a jugar el Play Off, com el Martinenc, els del Guinardó anirien a per una victòria per certificar l’accés al Play Off i per la seva part els locals poder sortir del Play Out, victòria local després d’una prorroga (69-65), que situa al locals per primer cop, marcant la permanència i als visitants a seguir lluitant pel Play Off. Destacats el visitant Pérez 17 punts d’anotació i el local Viladomat 18 de valoració.

  • A La Plana derbi badaloní entre el Maristes Ademar que volien assegurar la permanència i el Badalonés, que lluita per la quarta plaça, que dona dret a jugar el Play Off, victòria visitant (67-79), que torna als locals a llocs de Play Off i els visitants augmenten les seves opcions de Play Off. Destacats en anotació el visitant Balagué i el local Oleart, ambdós 14 punts d’anotació i en valoració el local García 19.


GRUP 2.

  • PLAY OFF:
  • Sese CAMPIO, Molins i la Uesc, la pugna pel SEGON LLOC, lluiten per la quarta plaça Santa Coloma i Alpicat.
  • PERMANÈNCIA: Adt, Cbs, Sant Quirze i Sitges en PLAY OUT.
  • Marquen la permanència, tot i que no es definitiva, Vedruna, Ceb Girona i Circol



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES
SANT QUIRZE  B.C

70
64
Diss.
18.00
Pavelló Carrer Jardí
C.E. SANT NICOLAU

CEB GIRONA CITYLIFT
56
91
Diss.
19.00
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

C.B. ALPICAT

80
81
Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
SESE

64
67
Diss.
19.30
Penitents
VEDRUNA GRACIA

BÀSQUET MOLINS
80
70
Diss.
20.00

Juan Carlos Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS
U.E. SANT CUGAT

73
70
Diu.
19.15

Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
71
60


  • Duel per la permanència entre el Sitges i el Sant Quirze, els vallessans en bona dinàmica, el que els va portat a sortir del Play Out i els locals necessitaven el triomf per allunyar-s’en. Victòria i average pels locals (70-64), que fa que els vallessans tornin al Play Out, que de moment els del Garraf no poden abandonar. Destacats els locals Velasco 19 punts d’anotació i Goodman 29 de valoració.

  • A Sabadell un Sant Nicolau sense res en joc, però amb una gran millora, rebia al Ceb, els de Girona necessitaven la victòria per mantenir-se en zona de permanència, clara victòria visitant (56-91), que porta als gironins a sortir del Play Out. Destacats el visitant Espinosa 19 punts d’anotació i el local Adell 20 de valoració.

  • A Tarragona l’Adt lluitant per assolir la permanència tot i que l’equip que marca la salvació esta a dos partits, rebia un Alpicat que tenia que guanyar si o si per mantenir opcions de Play Off, victòria visitant en un partit molt disputat (80-81), que condemna als locals al Play Out i amb el factor pista en contra i els de la Terra Ferma, lluitant per la quarta plaça que dona dret a jugar el Play Off. Destacats el visitant Vallverdú 29 punts MÀXIM ANOTADOR DE LA JORNADA i el local Tucker 28 de valoració.


  • El partit de la jornada a Santa Coloma on els locals, buscaven confirmar la seva plaça de Play Off, la derrota podria permetre que els cinquè es situes a un triomf i els visitants, el Sese,  mantenir-se en liderat, victòria del líder (64-67), fonamentada en una gran segona part dels de Santa Eulàlia, que els permet assolir el campionat de grup i els colomencs tindràn que seguir lluitant pel Play Off. Destacats el local Díaz 18 punts d’anotació i el local López 24 de valoració.

  • A Gràcia el Vedruna, en gran dinàmica buscava sortir del Play Out, davant tenia un Molins, que volia recuperar el liderat, després de dues derrotes, però el que sembla clar que els de Molins de Rei, estan passant una petita davallada en el moment mes inoportú i els de Gràcia tot el contrari i en el seu forti de Penitents, van aconseguir una nova victòria (80-70), que els permet sortir del Play Out, per primera vegada i per la seva part els visitants, tot i estar classificats pel Play Off els perilla el segon lloc. Destacats els locals González 18 punts d’anotació i juntament amb el seu company Juni 29 de valoració.

  • A Sant Feliu partit entre el Cbs i la Uesc, amb objectius ben diferents, però igual d’importants i amb necessitat de guanyar, els de Sant Feliu per poder sortir del Play Out i els vallessans per fer el salt al segon lloc, victòria local (73-70), que deixa als de Sant Feliu a una de l’equip que marca la permanència i els vallessans perden una gran ocasió d’apropar-se al segon lloc, com diu el seu entrenador Cesc Sentpau al Twitter “Avui la @UESC_SantCugat ha patit tant el bon partit del @cbsantfeliuenc, com la seva pròpia manca de desig. Les baixes mai són excusa. Hem tingut 2 lliures x guanyar però no sé si ho hauríem merescut prou”, la sinceritat honora al Cesc. Destacats el visitant Cosials 22 punts d’anotació i 31 de valoració MVP DE LA JORNADA.

  • Finalment Ciutat Vella i Circol s’enfrontaven a la Ciutadella, amb l’objectiu de certificar la permanència, victòria dels barcelonins (71-60), que els permet obtenir la permanència virtual i els de Badalona segueixen a una certificar la seva continuïtat a “Copa”. Destacats el local Bernuz 23 punts d’anotació i 22 de valoració.



ELS DESTACATS DE LA JORNADA
ANOTACIÓ

VALORACIÓ

VALLVERDÚ (Alpicat)
29
COSIALS (Uesc)
31
GUARDIA (Mollet “B”)
27
GOODMAN (Sitges)
29
SUBIRACH (Barna)
26
GONZÁLEZ (Vedruna)
29
BERNUZ (Ciutat Vella)
23
JUNI (Vedruna)
29
COSIALS (Uesc)
22
SUBIRACH (Barna)
29
SÁNCHEZ (Samà)
22
TUCKER (Adt)
28


No hay comentarios:

Publicar un comentario