PRIMERA CATEGORIA GRUP 2
JORNADA  26
21 i 22 d’ABRIL.

C.B. CASTELLAR, 82 – JAC SANTS “B”, 68.
La gran defensa del Castellar a la segona part resol un partit que s’havia posat difícil.

El Castellar afrontava aquest partit com serà en els proper quatre partits, amb una baixa important, per sanció del pivot Jordi Navarro, es un contratemps destacable, però l’equip de Raül Jodra s’ha sabut reinventar i adaptar-se a la nova situació. El partit va començar amb iniciativa local, Smith, Cabrera i Junyent eren els encarregats d’anotar en el tir exterior, així acabava el primer quart amb 26-20, pels locals, semblava el partit encarrilat, amb un 36-29, a manca de tres minuts pel descans, però va arribar el desencert i un parcial de (3-11), donava avantatge als visitants al descans 39-40. A la represa tot era començar de nou, però un parcial de (19-4), donava un clar avantatge al Castellar (68-55), a la fi del tercer quart, només era qüestió de controlar el tempo del partit, encara que un parcial de (0-8) pels visitants posava el lluminós del Puigvert amb un inquietant (68-63), però el bon ofici dels locals va evitar qualsevol ensurt recuperant les diferencies i acabant el partit amb tranquil·litat i signant la victòria número vint del campionat. Amb la derrota del líder Aese al Prat, el castellerencs s’han situat a una sola victòria del primer classificat, mantenint dues de marge sobre el tercer i quart, que son Sant Boi i Collblanc “B” i tres sobre l’Almeda, cinquè, que va perdre amb l’esmentat Sant Boi .

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren  Cadafalch (10), Cabrera (21), Germà (10), com a capità, Junyent (11) i Smith (17), cinc inicial, també, Timoneda (2), Tejedor (3), Santiveri (3), Bernadí (2) i López (3).

LA VEU DE L’ENTRENADOR:

En Raül Jodra entrenador del C.B. Castellar ens va fer aquesta valoració: Partit intens i amb dues parts ben diferenciades. A la primera on tot i trobar bons tirs no hem estat encertats i això ens ha fet no tenir el to defensiu desitjat. I una segona meitat on crec que l'equip ha estat a un nivell molt alt. Encertats en el tir, compartint molt be la pilota i a un nivell molt alt en defensa."