JORNADA  24
7 i 8 d’ABRIL.

BÀSQUET SANT BOI, 74 - C.B. CASTELLAR, 84.
Treballada victòria a la pista d’un rival directe, que consolida el segon lloc.
Podríem catalogar la jornada de complerta pel Castellar, ja que ames a mes de guanyar a la pista d’un rival directe, que es trobava a una sola victòria de diferencia, ara queda situat a dues i cal afegir l’average particular, també queda a dues victòries l’Almeda, que com dèiem a la prèvia visitava la difícil pista del Roser “B” i va caure a la prorroga. El partit es va caracteritzar per continues alternatives, si bé el primer quart que havia començat igualat 12-11, va estar capgirat pels vallessans amb un parcial de (1-15), que els donava un clar avantatge a la fi del primer quart (13-26), el segon parcial tot i una lleugera recuperació locals al descans el Castellar seguia dominant 38-48, a la represa va canviar la decoració ja que amb un 51-61 en el marcador un gran parcial dels locals (11-1), portava l’igualtat a la fi dels trenta primers minuts i tot era tornar a començar, però només amb deu minuts per endavant i per tant amb poc marge d’error, l’equilibri en el marcador va seguir fins a manca de dos minuts en que amb un resultat de 73-75, un altre demolidor parcial dels castellerencs (1-9), va sentenciar el partit de forma concloent amb el 74-84 .

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Navarro (21), Cadafalch (20), Cabrera (4), Germà (6), com a capità i Smith (15), cinc inicial, també, Timoneda (-), Tejedor (3) Junyent (2), Santiveri (5) i López (8).