jueves, 7 de marzo de 2019

JORNADA 18a a #CopaCatBQ CANVI DE LIDER al Grup 1 LLUISOS i al 2 lluita entre BADALONES i RIPOLLET

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  18.
2-3 de MARÇ 2.019.

• LLUISOS i ROSER, es queden sols al capdavant de la taula classificatòria.

• 64-70 : LLIÇÀ PER EL LIDERAT.

• A Lliçà, el líder, ja sense marge d’error, rebia a un Artés, que està en el seu millor moment de la temporada. Els locals sortien amb Bogunyà, Rusom, Hernrique, López i Espuña, per la seva part els del Bages o farien amb Jordà, Cumellas, Bunnell, Portella i Sobrevias, de sortida bon començament local amb un parcial de (11-3), màxim avantatge del primer, quart que es va veure reduïda a un (16-14), a la fi del d’aquest període, el segon quart els visitants de la mà de Roger Portella agafaren el domini del partit (18-23), però un parcial de (11-0), donava un còmode avantatge als vallessans al descans (29-23), a la represa va continuar el domini local, amb una màxima diferència de vuit punts (38-30), contestaren els visitants, reduïen diferències (46-45), al final dels trenta minuts de joc, la clau del desenllaç va ser que a manca de tres minuts i amb un marcador de (59-51), el major encert visitant, amb un parcial de (3-13) va donar l’iniciativa als visitants,  que de la mà d’un inspirat Sakai, resoldrien el partit al seu favor, amb aquest resultat el Lliçà, per el liderat i cau al quart lloc i per la seva part l’Artés, es sisè. Destacats per part local Bogunyà 15 punts, Parera 13 i Espuña 10 i per part visitant Portella 20, Burgés 14, Bunnell 9 i Sakai 8. Al final del partit vàrem copsar l’opinió del tècnic local Romà Cutrina, que ens va atendre molt amablement.
  • Tot i està durant molts partits a dalt no ens ho vàrem creure i després de tres derrotes, cal seguir amb la bona dinàmica de treball que hi es, per tal de tornar a guanyar partits”  “L’objectiu d’entrada no era estar a dalt, era millorar el sisè lloc de l’anterior temporada, i després de la primera volta, estar entre els quatre primers, i lluitar tots els partits” “L’igualtat entre els equips es màxima i que ningú vol perdre, diu molt de la categoria”  El Leit motiv de l’any passat era cal competir el màxim número de partits i aquest any, cal competir per guanyar el màxim nombre de partits.
  •
  • El partit de la jornada a Girona on el Ceb, tercer, rebia al Roser, segon, ambdós amb les mateixes victòries que el líder, per tant el perdedor s’allunyarà del primer lloc, victòria i average pels barcelonins (67-74). Els destacats Valera 23 punts i Antonio 14.
  • A Mollet, el segon equip de l’entitat del Vallès, sisè classificat rebia a l’Horta, penúltim classificat, victòria visitant (78-85), que situa als del Feliu i Codina a tres victòries de la permanència. Els destacats Guardia 22 punts i Dzigal 17.
  • A Granollers els locals actualment marquen la permanència i s’enfrontaven al Ciutat Vella, ambdós amb set victòries i l’average + 11 pels locals, victòria vallessana (78-60), que deixa als barcelonins  a una victòria de la permanència. Els destacats Rodríguez 17 punts i Tort 18.
  • Als Penitents de Gracia el Vedruna, encara inpuntuat, rebia al Cerdanyola, amb una sola victòria sobre el Play Out, victòria visitant a la prorroga, en la que els locals va fregar la primera victòria (76-78). Els destacats De la Torre 22 punts i Antón 29.
  • Al Josep Mora, el segon equip del Mataró, en Play out, rebia a un Grup Barna, que s’està allunyant de la possible permanència, victòria visitant (52-69), que deixa als del Clot, a tres de la permanència. Els Destacats  Varela 12 punts i Subirachs 13.
  • Al Josep Comellas, els Lluisos un dels quatre equips que comanden la classificació, tots amb els mateixos punts, rebia a un Bisbal que si vol apropar, ara a dues victòries, tot i les dificultats pel bon partit dels de l’Emporda, triomf lluisenc (68-*62), que els situa en el lidferat. Els destacats Plà amb 18 punts i Hopewell 23

GRUP 2.
  • Continua la lluita pel primer lloc entre BADALONES i RIPOLLET
  • ALPICAT, tercer, i SANTA COLOMA, quart.

52

• El partit de la jornada al Joan del Moral on el Santa Coloma, quart classificat, defensava, aquesta tant preuada posició davant dels Maristes Ademar, els Badalona, es trobaven a una victòria dels colomencs, per tant en joc la quarta plaça, victòria dels colomencs (73-68), que consoliden el quart lloc. Els destacats  Arredondo amb 21 punts i Hermoso 24.
  • A Sant Cugat la Uesc, buscarà un triomf per sortir del descens directe, davant tenia al Ploms Salle, els de Reus, lluiten pel sisè lloc, victòria vallessana (67-62), que els permet sortir del descens directe. Els destacats López 19 punts i Moreno  14.
  • A la Blanca Subur en joc la sisena plaça entre el Sitges i el Castellar, separats per una sola victòria. El patit va ser retransmès per Streaming per la plataforma @Xala, victòria i average pels locals que consoliden el sisè lloc (81-76) Els destacats David Haro 26 punts  i Navarro 22.
  • A Molins de Rei els locals rebien al Circol, dos equips implicats en el Play Out i que buscaven allunyar-se de la zona de perill El patit fou retransmès per la Xarxa, victòria local (66-62), que apropa als locals a la permanència i els de Badalona cauen en descens. Els destacats Guillem Pedreny 25 punts i Zamora 13.

• A l’Hospitalet  l’Aese, equip que marca la permanència, rebia al Badalonés, en la seva primera defensa del liderat. El patit fou retransmès per Streaming per la plataforma @Xala, victòria del líder no sense dificultats (67-71). Els destacats Marc Bartomeu 17 punts i Vicente 16.
  • A Ripollet els locals, que havien patit una davallada en el seu rendiment, i que els va portar a perdre el liderat, rebien la visita dels Cantaires, els de Tortosa actualment penúltims classificats, victòria dels del Vallès (91-71), que els manté vius en la lluita pel liderat. Els destacats Ortega 16 punts i King 19.
  • Finalment l’Alpicat, tercer classificat, a una victòria del liderat, rebia la visita de la Pia, els de Sabadell, buscaven poder sortir del Play Out, victòria local (70-52). Els destacats  Vallverdú 16 punts i Viladomat 12.