viernes, 15 de marzo de 2019

LA PRÈVIA 20a JORNADA #CopaCatBQ. ELS DESTACATS: ARTES vs ROSER i ALPICAT vs BADALONÉS


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  20.
16-17 de MARÇ 2.019.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada  ARTES vs ROSER.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45

Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”
C.B. CIUTAT VELLA


Diss.
18:05
tv
Ramón Sitjà
CEB GIRONA

C.B. CERDANYOLA AL DIA

Diss.
18:05
tv
Pavelló d’Esports
C.B.LLIÇA D’AMUNT


OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA

Diu.
16:00
Josep Mora
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET

Diu.
18:00
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

CAMPING BIANYA ROSER

Diu.
19:30

Penitents
VEDRUNA GRACIA

UE HORTA


Diu
19:30
Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA
C.B. GRANOLLERS

                                                                                                                                 
  • El partit de la jornada a Artés, entre els locals, sisens a dues victòries de la quarta plaça i el Roser co-lider, ambdós amb dinàmica guanyadora, l’average +5 pels de Fort Pienc. Els destacats Sakai i Antonio.
  • A Plana de Lledó, el Mollet “B”, setè, i volen marcar distancies amb el Play Out, d’on precisament vol sortir el seu visitant Ciutat Vella. Els destacats Solans i Bernuz.
  • A Girona en Ceb, que sembla haver perdut “pistonada”, després de dues derrotes seguides, voldrà recuperar posicions davant del Cerdanyola, els del Vallès, en vuitè lloc i a dues victòries del Play Out. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala i per la xarxa de televisions locals. Els destacats Valera i Antón.
  • A Lliçà, l’equip de Romà Cutrina, tercer a una victòria dels líders, buscarà una nova victòria davant del recuperat Grup Barna, que amb el nou “mister”, s’ha situat a dos partits de la permanència. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala. Els destacats Subirachs i Espuña.
  • Al Josep Mora el Mataró “B”, situat a una victòria de l’equip que marca la permanència rebrà a la Bisbal els de l’Empordà son a un sol triomf del quart lloc. Els Destacats  Sánchez i Poch.
  • Als Penitents de Gracia derbi local entre el Vedruna, que buscarà un triomf, que se li resisteix les ultimes jornades i l’Horta, la victòria dels del Feliu i Codina els garantiria evitar el descens directe. Els destacats De la Torre i Pilán.
  • Finalment en l’únic partit de diumenge, un altre derbi de la ciutat comptal entre els locals del Grup Barna, que te la permanència a tres partits i el Vedruna, que la setmana anterior va fregar la primera victòria. Els destacats Subirachs i De la Torre. 


GRUP 2.
  • Partit de la jornada  ALPICAT  vs  BADALONÉS



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

C.B. CANTAIRES TOTOSA

Diss.
18:00

Santa Eulàlia
AESE

C.B. CASTELLAR


Diss.
18:00

Pins Vens
BÀSQUET SITGES

CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

Diss.
18:00

Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

100
 ANYS PLOMS SALLE REUS

Diu.
17:45

Las Plana
MARISTES ADEMAR

BÀSQUET PIA SABADELL

Diu

19:00

Francesc Berneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
BÀSQUET
MOLINS

Diu
19:30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


BADALONES FRUITS SECS CORBERA



  • El partit de la jornada a terres de Lleida, entre l’Alpicat, tercer i el líder Badalonés, una victòria local els podria apropar com a mínim al segon lloc i propiciar un possible canvi de liderat, els “dimonis” per la seva part, volen seguir a dalt una setmana més. L’average +11 pels de Badalona. Els destacats Vallverdú i Cuesta.
  • A Sant Cugat enfrontament entre dos equips implicats amb la permanència, la Uesc a una victòria del descens directe i a dues  de la permanència, els visitants Cantaires, amb les mateixes victòries que l’equip que marca el descens directe, l’average +20 pels de Tortosa. Els destacats López i Khanum.
  • A l’Hospitalet l’Aese, rebrà la visita del Castellar, separats per una sola victòria i amb un objectiu en comú, posar terra de per mitg amb el Play Out, els locals per situar-se en zona tranquil·la i els del Vallès, per aspirar a fites més importants. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala Els destacats Carrasco i Navarro.
  • A la capital del Garraf, el Sitges, sisè a una victòria del quart lloc, rebrà a un Circol, situat en descens directe i que buscarà un triomf vital per mantenir opcions de permanència. Els destacats Boronat i Jerez.

  • A Santa Coloma els locals, quarts, però molt presionats pels perseguidors rebràn al Ploms Salle, els de Reus, amb les mateixes victòries que l’equip que marca la permanència, però de moment en zona de Play Out. Els destacats Ruiz i Moreno.
  • A la Plana l’Ademar cinquè a una victòria del quart lloc, sortirà a per la victòria, per intentar aprofitar alguna errada del quart classificat i per la seva part Bàsquet Pia, es l’equip que marca la permanència, els de Sabadell i buscaran el triomf, per augmentar les opcions de permanència . Els destacats Franch i Paez.   
  • Finalment al Francesc Berneda el Ripollet rebrà a un dels equips implicats en la lluita per la permanència com és el Molins, els del Vallès han tornat a la dinàmica guanyadora i els de Cesc Sentpau estan recuperant posicions. Els destacats Álvarez i De Ugarte.
  •  

No hay comentarios:

Publicar un comentario