martes, 19 de marzo de 2019

JORNADA 20 #CopaCatBQ. ROSER i RIPOLLET LIDERS EN SOLITARI



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  20.
16-17 de MARÇ 2.019.
                                                                                                        

  • ROSER, es queda com a LÍDER en solitari; LLIÇA i LLUISOS, igualats com a  SEGON I TERCER, CEB, es QUART, i a una victòria BISBAL, CINQUÈ
  • MILLOR ATAC (91) CEB GIRONA.
  • MILLOR DEFENSA (48) HORTA.

GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45

Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”
C.B. CIUTAT VELLA

77
51
Diss.
18:05
tv
Ramón Sitjà
CEB GIRONA

C.B. CERDANYOLA AL DIA
91
79
Diss.
18:05
tv
Pavelló d’Esports
C.B.LLIÇA D’AMUNT


OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA
87
63
Diu.
16:00
Josep Mora
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET
63
65
Diu.
18:00
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

CAMPING BIANYA ROSER
70
75
Diu.
19:30

Penitents
VEDRUNA GRACIA

UE HORTA

48
49
Diu
19:30
Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA
C.B. GRANOLLERS
65
74
                                                                                                                                 
  • El partit de la jornada a Artés, entre els locals, sisens a dues victòries de la quarta plaça i el Roser co-lider, ambdós amb dinàmica guanyadora, triomfr pels de Fort Pienc (70-75). Els destacats Hasain Bunnell 15 punts i Adrià Hijós 20.
  • A Plana de Lledó, el Mollet “B”, setè, i volen marcar distancies amb el Play Out, d’on precisament vol sortir el seu visitant Ciutat Vella, victòria local (77-51). Els destacats Oriol Herrero 16 punts i Eduard Bigorra 15.
  • A Girona en Ceb, que semblava haver perdut “pistonada”, després de dues derrotes seguides, volia recuperar posicions davant del Cerdanyola, els del Vallès, en vuitè lloc i a dues victòries del Play Out, victòria local (91-79), que els manté en places de Play Off. Els destacats Isaac Valera 21 punts, per part local i Oriol Doménech i Pol Soler, pels visitants, ambdós 18 punts.
  • A Lliçà, l’equip de Romà Cutrina, tercer a una victòria dels líders, buscava una nova victòria davant del recuperat Grup Barna, que amb el nou “mister”, s’ha situat a dos partits de la permanència, triom local (87-63).. Els destacats Jonas Rusom 21 punts i Adrià Arqué 15.
  • Al Josep Mora el Mataró “B”, situat a una victòria de l’equip que marca la permanència rebia a la Bisbal (63-65), pels visitants que segueixen en la seva lluita per conquerir el quart lloc. Els Destacats  Conrad Varela 13 punts i Joan Odena 19.
  • Als Penitents de Gracia derbi local entre el Vedruna, que buscava un triomf, que se li resistia les ultimes jornades i no pogueren trencar la dinàmica negativa (48-49), victòria de l’Horta, que permet als del Feliu i Codina assegurar-se evitar el descens directe. Els destacats De la Torre 12 punts i José Ignacio Silva 15.
  • Finalment al Josep Comellas va saltar la sorpresa i el Granollers es va imposar (65-74), el que fa que els Lluisos siguin ara segons i els del Vallès, en vuitè lloc. Els destacats Francesc Plà 19 punts i Gonzalo Baltà 20       
 GRUP 2.
  • RIPOLLET, recupera el LÍDERAT en solitari; BADALONÉS és SEGON, ALPICAT, tercer i SANTA COLOMA, QUART, a una victòria de distancia ADEMAR i SITGES i a dues CASTELLAR.
  • MILLOR ATAC (84) RIPOLLET.
  • MILLOR DEFENSA (51) UESC.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

C.B. CANTAIRES TOTOSA
72
51
Diss.
18:00

Santa Eulàlia
AESE

C.B. CASTELLAR

66
76
Diss.
18:00

Pins Vens
BÀSQUET SITGES

CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
73
75
Diss.
18:00

Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

100
 ANYS PLOMS SALLE REUS
67
69
Diu.
17:45

Las Plana
MARISTES ADEMAR

BÀSQUET PIA SABADELL
75
80
Diu

19:00

Francesc Berneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
BÀSQUET
MOLINS
84
65
Diu
19:30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


BADALONES FRUITS SECS CORBERA
68
63

  • El partit de la jornada a terres de Lleida, entre l’Alpicat, tercer i el líder Badalonés, victòria local (68-63), que els aprop al segon lloc, el que ha propiciat un canvi de liderat, els “dimonis” son ara segons amb una victòria de marge sobre els de la Terra Ferma i amb l’average a favor. Els destacats Albert Vallverdú 19 punts i Albert Riera 23.
  • A Sant Cugat enfrontament entre dos equips implicats a la permanència, victòria de la Uesc (72-51), que deixa als vallessans a dues victòries del descens directe i la mateixa distancia de la permanència, els visitants Cantaires, queden últimes en plaça de descens directe i perden l’average per un punt. Els destacats Marc Algar 2 punts i David King 14.
  •  
  • A l’Hospitalet l’Aese, rebia la visita del Castellar, separats per una sola victòria i amb un objectiu en comú, posar terra de per mitg amb el Play Out, victòria visitant (66-76), en un partit sempre amb iniciativa dels del Vallès, que els deixa a dues victòries de la quarta plaça i una del cinquè, per la seva part els de Santa Eulàlia, cauen en Play Out. Els destacats Marc Bartomeu 14 punts i Albert Germà 15.
  • A la capital del Garraf, el Sitges, sisè a una victòria del quart lloc, rebia a un Circol, situat en descens directe i que buscava un triomf vital per mantenir opcions de permanència, victòria badalonina, (73-75), que els permet deixar el darrer lloc i per la seva part els de la “Blanca Subur”, perden l’opció de poder entrar, de moment, en el Play Off. Els destacats Josep Agustí 20 punts i Marc Jerez 18.
  • A Santa Coloma els locals, quarts, però molt presionats pels perseguidors rebien al Ploms Salle, els de Reus, en zona de Play Out, victòria visitant (67-69), que situa als del Baix Camp, ara sí marcant la permanència i els locals mantenen el quart lloc, però per un estret marge. Els destacats Alex López 16 punts i Alex Medina 15.
  • A la Plana l’Ademar cinquè a una victòria del quart lloc, sortia a per la victòria i més sabent de la derrota de la quart classificat el dia anterior, però no pogueren aprofitar l’oportunitat, victòria del  Bàsquet Pia, (75-80), que situa als de Sabadell, en vuitè lloc, augmentant les seves opcions de permanència. Els destacats Oriol Franch 17 punts i  Oriol Andrés 18.   
  • Finalment al Francesc Berneda el Ripollet rebia a un dels equips implicats en la lluita per la permanència com és el Molins, els del Vallès havien tornat a la dinàmica guanyadora i els de Cesc Sentpau estaven recuperant posicions, clara victòria dels del Vallès (84-65), que els permet recuperar el liderat en sol.litari . Els destacats Roger Vilanova 26 punts i Mateu Guillén 13.
  •  







No hay comentarios:

Publicar un comentario