martes, 4 de noviembre de 2014

COPA CATALUNYA JORNADA 7.

REGAL COPA CATALUNYA MASC. PREVIA - GRUP 01.

JORNADA 7.

· Derrota dels dos líders Mollet i Barberà, que foren superats per Boet Mataró, a domicili i UESC.

· Igualtat absoluta en els primers llocs de la taula clasificatoria amb cinc victories per els següents equips. One Ceset, Boet, Mollet, Argentona, Barberà, UESC i Masnou.

· Marcadors NBA a Artés vs Natació Sabadell 100-105 i La Salle vs Argntona 106-110

· Les victòries de Vic i Sabadell deixen a Granollers i Cerdanyola en llocs de descens.

· El Castellar no aconsegueix la primera victòria a casa davant un Onyar superior

· Amplia victòria del Masnou vs. Granollers que li permet recupera el liderat

· Primera victoia del Vic com a local.

RESULTATS

ONE CESET GIRONA, 94 - C.B. TANINO CERDANYOLA, 48.

A Santa Eugènia partit sense historia, amb un sol equip sobre la pista, que no fou altre que els locals del One Ceset que varen superar amb facilitat al Cerdanyola, un dels equips que de moment semblen condemnats a lluitar per evitar el descens directe, només cal veure que la valoració com equip es de 8, sense que cap dels seus jugadors superés la barrera dels deu punts. Per el locals equip destinat a lluitar per els primers llocs varen destacar Lamina Sima i Pou amb 13 punts i una valoració de 20 i 14 i en conjunt la valoració dels gironins fou de 93.

CB. UNIVERSITAT DE VIC, 88 - PLATGES DE MATARO, 78

Segona victòria de la temporada per els vigetans, primera com a locals, ja que no guanyaven des de la jornada inaugural, enfront tingueren Platges de Mataró, que buscava guanyar per apropar-se a la part alta de la classificació, en el desenvolupament del partit, el locals obtingueren un màxim avantatge de setze punts i els visitants de cinc i tot i produir-se cinc canvis d’equip que dominava en cada moment el marcador, finalment els locals es feren amb la victòria, per el Vic va destacar amb llum pròpia Julià Garrote que va anotar 39 punts amb una valoració de 34, però que de totes maneres no li va valdre per ser el MVP de la jornada, per els visitants Ariño i Romero amb 17 punts i 14 de valoració

U.E. SANT CUGAT, 81 - BARICENTRO BARBERA, 74.

Partit important entre dos aspirants al ascens, els locals amb dues derrotes seguides a casa contra l’Argentona i a Sabadell, davant d’un Barberà que també havia perdut a casa contra el Boet, per tant per el Sant Cugat era important guanyar per no quedar despenjat dels primers llocs i finalment aconseguiren l’objectiu, no sense patiments ja que a finals del tercer quart eren els barberencs els que dominaven el marcador, però un parcial de 25-15 va donar finalment la victòria als locals, on destacaren Guardia amb 31 punts i 32 de valoració, Curto 22 i 23 i Reyes 12 i 26, per part visitant Murua 18 i 25 i Mas 12 i 16.

LA LLOSA ARTES, 100 – C.N. SABADELL, 106.

Partit espectacular entre l’Artés que portava dues victòries com a local i un Sabadell, que en la darrera jornada havia guanyat el primer partir davant del Sant Cugat, en aquest darrer partit ja es va veure la millora de l’equip nedador i de la ma d’un autèntic canoner com Ramírez amb 47 punts, varen aconseguir amb parcials de 17-25 i 30-31, capgirar l’avantatge local que assenyalava el marcador al descans. Per els locals destacaren Portella amb 21 punts i 21 de valoració, Balaguer 21 i 21 i Burgués 10 i 17, per part dels sabadellencs Planas 17 i 27, Bernadi 15 i 16 i Jonathan Ramírez 47 i 48 de valoració, realment estratosfèric l’aconseguit per l’aler de Sabadell.

LA SALLE MANRESA, 106 - CB. ARGENTONA, 110

Curiosament els marcador centenaris els guanyaren els visitants, tot i el gran desplegament encistellador local, els visitants foren encara una mica mes forts, i continuen en la seva dinàmica, ja que no perden des de la jornada tercera a Barberà, el partit va mostrar diferents alternatives amb dos quarts per els locals, el primer i el tercer amb parcials de 24-16 i 23-13 i el altres dos per els del Vallès 17-31 i 15-19 i fins a tres prorrogues, amb parcials de 8 a 8, les dues primeres i la definitiva 11-15. Destacaren per els locals Aguilera amb 20 punts i 33 de valoració i Ramón 17 i 20, per part visitant Casabella i Gómez, amb 21 punts i 28 i 18 de valoració.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 65- AUTO NET &OIL BOET MATARO, 67.

A Mollet es trobaven els locals que foren líders la jornada 4 i la 5 i amb una única derrota vs Barberà, un altre dels favorits, i els visitants amb dues úniques derrotes a la jornada 2 vs Onyar de un punt i la Jornada 4 vs Argentona. Amb aquest antecedents els de Mataró varen sorprendre al locals i els igualen a la taula clasificatoria i son un mes al grup de favorits. El partit al descans reflexava avantatge visitants amb parcials de 13-17 i 14-20, que fou retallat per els molletencs, però no suficientment com per remuntar el partit. Destacaren per els locals Griso i Naharro amb 17 i 15 punts i 22 i 16 de valoració i per part dels de Mataró, Homs 18 i 19, Canals 10 i 18 i Hermoso 13 i 13.

C.B. CASTELLAR, 59 - C.E. ONYAR, 79.

Davant un Onyar molt superior potser no era el partit per aconseguir la primera victòria com a locals al Puigvert. De sortida els visitants dominaren el partit acabant el primer quart amb un 13-23, tot i la reacció local que aconseguiren posar-se a tres punts i que feia pensar que podrien entrar en el partit, però el gironins novament recuperaren posicions arribant al descans amb un 25-33, a la represa novament els visitants amb un gran encert ja no deixaren que els locals s’apropessin en el marcador i a falta de 5 minuts per el final aconseguiren la màxima avantatge de 26 punts que finalment varen poder reduir els de Dídac Herrero deixant la diferencia en el vint punts 59-79. Per els locals destacaren Roura amb 20 punts i Benitez, que tornaba després de la lesió 16 i 14 de valoració, per part visitant Dos Santos i Juanola amb 18 i 21 punts, respectivament i 28 i 17 de valoració.

NETSPORT – EL MASNOU, 76 - C.B. GRANOLLERS, 46.

Partit important a Masnou, perquè una victòria de mes de quatre punts, permetia als locals recuperar el liderat, que ja varen ostentar a la tercera jornada i ho aconseguiren amb escreix, davant d’un Granollers que per nom i per historial no semblava destinat a ocupar els darrers lloc de la classificació, però amb una valoració de 21 i sense que cap jugador superi els deu punts d’anotació poca resistència oposaren als locals que amb 24-8 i 24-7, en el primer i darrer quart, marcaren aquesta amplia diferencia en el marcador, per els locals destacaren Eñeso i Jimenez amb 13 punts i 10 i 18 de valoració.

MVP I MAXIM ANOTADOR, per el mateix jugador Jonathan Ramírez (CN. Sabadell) amb 47 punts i 48 de valoració, amb 34 minuts en pista; 6/8 75% en tirs de 2 punts; 7/11 65%, en triples; 14/15 93% en tirs lliures, 3 asistencies i 8 faltes rebudes.