COPA CATALUNYA JORNADA 8. MASNOU, CESET GIRONA I BOET MATARO LIDERS

REGAL COPA CATALUNYA MASC. PREVIA - GRUP 01.

· La jornada començava amb set equips igualats en el liderat, però amb dos duels directes Boet- Uesc i Argentona –One, que s’han resolt a favor dels de Mataró i dels de Girona, aquest últims a domicili.

· Masnou es situa com a líder  després de guanyar àmpliament al Palau Sa Costa.

· Masnou, One Ceset Girona i Boet Mataró, es queden com a capdaventers, ja que les derrotes de Mollet a Mataró davant del Platges i del Barberà com a local vs Artés, els deixa fora del grup de privilegi.

· Victòries dels dos cuers Granollers i Cerdanyola davant Vic i Castellar, que deixa a vigetans i vallessans en mala situació, per lo qual s’iguala de gran manera la part baixa de la taula clasificatoria.

La victoria de la Salle a Sabadell  deixa a cinc equips amb dues victòries, Granollers, Cerdanyola, Vic, Sabadell i Castellar, tancant la classificació.

RESULTATS

C.B. GRANOLLERS, 86 - CB. UNIVERSITAT DE VIC, 76.

Victoria important dels del Vallès Oriental, que els permet no quedar-se despenjats en la taula clasificatoria i millorant molt l’imatge de les darreres jornades davant d’un Vic que queda immers en la zona baixa, el domini local en els dos primers quarts 27-18 i 17-14,  els va permetre arribar al descans amb un còmode avantatge que els visitants no pogueren recuperar tot i la millora en el darrer quart 18-21. Destacats per els locals Colomer amb 15 punts i 25 de valoració i Martínez 11 i 21, per part visitant Freixas amb 12 i 19 i la destacada actuació com quasi sempre de Del Hoyo amb 30 i 37.

C.E. ONYAR, 46 - NETSPORT – EL MASNOU, 82.

Al Palau Sa Costa sorprenent resultat no perquè guanyes al líder Masnou, si mes no per el avantatge en el marcador, davant un Onyar, que tant bona impressió va causar a Castellar, la setmana passada,  i que  amb una anotació molt baixa  i amb  poc encert en el tir i amb poca rotació de jugadors  amb tres d’ells amb mes de 30 minuts amb pista, tot això va fer que els del Maresme els hi passessin por sobre. Destacats per els locals Dos Santos amb 10 punts i 25 de valoració i per part visitant Jiménez amb 14 i 23.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 75 - C.B. CASTELLAR, 61.

Al municipal de Guiera el verds varen superar clarament al grocs i negres, en un duel que podria haver permès als de Dídac Herrero sortir de la zona baixa, però el locals sortiren amb la lliçó ben apresa, no en va el mister local Agustí Forné, estava la setmana passada al Puigvert, el locals varen començar manant i ixi arribaren al descans amb 5 punts d’avantatge 17-16 i 20-16, tot va semblar que podia canviar quant els visitants amb un parcial de 13-19, en el tercer quart aconseguiren capgirar el marcador, però fou un miratge ja que en el darrer quart els locals superaren de totes totes als visitants amb un parcial de 25-10, que deixa al Castellar immers a zona de descens. Destacats per els locals Tena amb 22 punts i 26 de valoració i per els visitants el pivot Ewulu amb 16 i 23.

CB. ARGENTONA, 65 - ONE CESET GIRONA, 86.

Al Pavelló d’Argentona s’esperava un match igualat entre dos dels equips capdavanters fins aquell moment, però la força i el bon joc dels gironins aviat va deixar clar que el partit seria de clar color visitant quant en el primer quart s’imposaren per un clar 16-30, que tot i que en el segon  els locals varen reaccionar amb un 20-17, els de Santa Eugènia no varen afluixar i encara varen augmentar mes les diferències fins al marge final de 21 punts. Amb aquest triomf el Ceset Girona es converteix en un dels tres equips que comanden la taula clasificatoria. Destacar per els locals Solans amb 14 punts i 16 de valoració i Gómez 14 i 13, per els visitants Sima 24 i 29 i Pou 13 i 15.

AUTO NET &OIL BOET MATARO, 75 – U.E. SANT CUGAT, 60.

Al Eusebi Millán, s’enfrontaven dos equips cridats a ocupar posicions capdavanteres a la taula clasificatoria i que es trobaven igualats. L’equip taronja, en plena celebració de la presentació dels seus equips es va sumar a la festa ni mes ni menys que guanyant a la UESC, d’aquesta manera el locals es situen amb altres dos equips al front de la classificació i els visitants queden a una victòria d’aquests. Destacats per els locals Homs amb 22 punts i 31 de valoració i Hermoso 14 i 15 i per els visitants Guardia 24 i 13 i Reyes 19 i 26.

C.N. SABADELL, 85 -LA SALLE MANRESA, 90

A les naus es va viure un autèntic partidàs entre dos equips que varen jugar un bàsquet alegre i mol efectiu i que no es va decidir fins a la prorroga en favor dels del Bages i així la reacció dels nedadors després de dues victòries consecutives va quedar frenada. Les alternatives en el marcador varen ser constants i cap equip marcava diferencies importants, al descans els de Sabadell, dominaven de quatre punts amb parcials de 14-15 i 20-15, el tercer quart fou per La Salle 13-19 i el darrer quart fou el mes espectacular de tots amb els dos equips llençats a l’atac i amb un parcial de 26-24, que ens portá al temps suplementari, gràcies a un triple de canoner local Ramírez, estel·lar una vegada mes. Finalment a la prorroga el major encert visitant 11-17  va decidir. Destacats per els locals Jonathan Ramirez amb 41 punts i 31 de valoració i per part visitant Ramón 21 i 18 i Aguilera 12 i 19.

PLATGES DE MATARO, 91 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 79

Al Josep Mora el locals varen dominar amb claredat els dos primers quarts amb parcials de 25-18 i 22-16, que els va permetre arribar al descans amb un clar avantatge de 13 punts que ja va fer inviable la recuperació del Mollet, que es troba amb una mala dinàmica amb tres ensopegades amb quatre partits i que permet als locals situar-se en la zona tranquil·la de la taula clasificatoria. Destacats per els locals Romero amb 19 punts i 24 de valoració i Ariño amb 18 i 18, per els visitants, Cuesta amb 21 i 23 i Naharro 20 i 20.

BARICENTRO BARBERA,  67- LA LLOSA ARTES, 78

A Can Serra, es va produir la tercera derrota consecutiva d’un Barberà que anava llençat i que va arribar a ser líder, però sembla haver entrar en una mala dinàmica, l’Artés per la seva part es col·loca en una còmoda situació a la taula clasificatoria amb quatre victòries, amb dues de marge sobre la part baixa. Pel que fa el partir, al descans amb parcials ajustats de 17-16 i 25-27, el visitants dominaven d’un punt, a la represa el 14-10 del tercer quart semblava que els locals encaraven be el partit, però en aquell moment va aparèixer un excel·lent Artés que amb un 11-25 va sentenciar l’enfrontament. Destacats per part local Bernuz amb 14 punts i 16 de valoració i Mas de Xaxars 12 i 18 i per part visitant Portela 17 i 16 i Deix 11 i 14.

MVP  de la jornada Del Hoyo  (CB. Universitat de Vic)  en 32 minuts en pista 13/19  68% en tir de 2 punts; 0/1 0% en triples i 4/9 44% en tirs lliures; 10 rebots i 6 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR,  novament per el mateix jugador Jonathan Ramírez (CN. Sabadell)  amb 41 punts, amb 41 minuts en pista; 7/9 78% en tirs de 2 punts; 5/15 33%, en triples; 12/13  92% en tirs lliures, 2 asistencies i  2 recuperacions.