sábado, 29 de noviembre de 2014

COPA CATALUNYA PRÈVIA DE LA JORNADA 10.



LA PRÈVIA DE LA JORNADA 11.

REGAL COPA CATALUNYA.

 

 
 
 
 
 

NETSPORT EL MASNOU, 79 - CLUB NATACIÓ SABADELL, 65

(jugat el día 26)

PARTITS PER AVUI. 

16.15 h.    LA SALLE MANRESA – U.E. SANT CUGAT

19.15 h.  ONE CESET GIRONA - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ

19.15 h.  RECANVIS GAUDI CB MOLLET -  LA LLOSA ARTES

19.30 h.  C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA

 

PARTITS PER DEMÀ

 

18.30 h.  PLATGES DE MATARÓ – CN TANINO CERDANYOLA.

19.00 h.  C.B. CASTELLAR – BARICENTRO BARBERÀ

19.15 h.    CB. GRANOLLERS – ONYAR

 

Partit destacat el que es jugarà a Santa Eugènia entre dos equips que comparteixen els segon lloc, Ceset Girona i Boet Mataró, els primers intentaran refer-se de l’ensopegada a Barberà i els visitants confirmar el bon moment.

A Castellar duel vallesà entre dos equips amb dinàmiques oposades, el Barberà arriba fort i amb intenció de seguir de prop al líder i els locals busquen una victòria per sortir de les darreres posicions, aquest partit també suposarà la tornada a Castellar de tres jugadors que havien jugat a l’equip local Murúa, Forné i Dzigal.

A Manresa La Salle rep la visita de la Uesc, on el locals buscaran la victòria per no apropar-se als llocs de descens i els del Vallès per seguir de prop als primers classificats.

A Vic els locals necessiten guanyar per abandonar les darreres posicions i l’Argentona, per buscar canviar una dinàmica negativa

A Mataró el Platges, equip amb molt bona dinàmica, i que mira cap amunt,  rep a un Cerdanyola que a millorat molt en les darreres jornades i que busca sortir dels darrers llocs.

A Granollers partit entre els locals situats en les darreres posicions i que busquen que la seva millora en el joc els permeti sortir d’aquesta situació i els Gironins de l’Onyar que una derrota els situaria de ple en zona perillosa.

A Mollet es viurà un partit on els locals busquen recuperar les bones sensacions i no allunyar-se dels lloc de privilegi i  l’Artés confirmar el seu bon moment

No hay comentarios:

Publicar un comentario