miércoles, 17 de diciembre de 2014

COPA CATALUNYA JORNADA 12. EL MASNOU, LIDER, I BOET MATARÓ, SEGON CLASIFICAT

JORNADA 12.
REGAL COPA CATALUNYA.
A la part alta de la classificació victòries de Masnou, que continua líder al guanyar a Barberà, i de Boet Mataró, Ceset Girona, Mollet i Platges de Mataró,  que permet al Boet situar-se segon classificat en solitari i altres tres equips seguir l’estela dels capdavanters. Per tant l’Uesc, que va ensopegar a casa amb els gironins, queda lleugerament despenjat.
La Salle s’imposa a Artés i queda amb les mateixes victòries que els locals,  i  ambdós molt aprop de la zona perillosa, però amb dinàmiques oposades.
En els dos partits amb equips implicats a la zona de descens els guanyadors Cerdanyola i Vic deixen als seus oponents, Granollers i Natació Sabadell en zona delicada, sobretot als sabadellencs que juntament amb Castellar, derrotat a Mataró, tot i fer un bon partit,  tanquen la taula classificatòria.
Les derrotes com a locals d’Onyar i Argentona, els acosten cada vegada més a la zona perillosa, sobretot als primers.

C.E. ONYAR, 69 - RECANVIS GAUDI CB MOLLET, 83.
Al Palau Sa Costa els locals no aixequen cap i després de la cinquena ensopegada consecutiva en una competició tant igualada,  ja es troben a una sola victòria dels dos cuers. Per la seva part els del Vallès Oriental continuen en la seva bona dinàmica i se situen en una tercera posició compartida amb altres equips, a dues victòries del líder de la competició. Destacats per part local Juanola amb 24 punts i 37 de valoració i Pons 15 i 28 i per part visitant Cuesta amb 17 punts i Ferrer 20.
SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 62 – PLATGES DE MATARÓ, 67
El derbi fou per els de Mataró que es varen mostrar molt recuperats de l’última ensopegada, de tota manera fins als descans tot i la igualtat de forces el marcador assenyalava un lleuger avantatge pels locals 34-27, però a la represa un parcial de 0-10, donava els primer avantatges als visitants. Tot i la reacció local el Platges ja no va deixar el domini en el marcador i el parcial de 25-25 en el darrer quart els va permetre endur-se la victòria i tornar a mirar cap amunt a la taula classificatòria. L’ Argentona per la seva part sembla que ha perdut força i es queda a la zona tranquil·la de la classificació. Destacats Gómez i Solans 11 punts ambdós i 15 i 13 de valoració i Seidi 20 i 8 i per part visitants Ariño 18-23 i Romero i Mañes 13-21 i 13-18.
LA LLOSA ARTES, 78 – LA SALLE MANRESA, 82.
El Derbi del Bages es va decidir per petits detalls i en un partit ple d’alternances a favor dels manresans que van aconseguir la seva cinquena victòria que els iguala amb l’Artés a una zona tranquil·la de la taula classificatòria, però no massa lluny del perill, gràcies sobretot a la bona dinàmica de les últimes jornades. El partit va començar igualat amb 16-17, al primer parcial, tot i que la reacció local 20-12 en el segon quart donava avantatge als locals en el descans, a la represa el 14-29 del tercer quart semblava que ho posava tot a favor de La Salle, però Artés no es donava per vençut i el 22-14 del darrer parcial ens portava a la pròrroga. Els Manresans al igual que varen fer  a Sabadell, varen estar més encertats que el seu rival i es varen emportat la victòria. Destacats per part local Portella 18 punts i 18 de valoració i Pujolrou 16-15 i per part visitant Llort 18 i 18 i l’espectacular actuació de Román 30 punts i 39 de valoració
AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 83 – C.B. CASTELLAR, 74
Amb aquesta victòria els locals se situen segons en solitari a la taula classificatòria i tanquen l’any invictes com a locals. El partit va començar amb un parcial de 10-0, que ja va marcar l’esdevenidor del partit així al descans l’avantatge era de disset punts, tot i la reacció del Castellar a la represa amb algunes cistelles consecutives, els del Vallès, ja no pogueren fer res per capgirar el marcador i en aquest moment tanquen la taula classificatòria. Destacats per els locals Homs 19 punts i 19 de valoració, Arnau i Canals ambdós 12 i 10 i per part visitant el pivot Sergio Garcia 18 i 20.
U.E. SANT CUGAT, 66 – ONE CESET GIRONA, 86
Partit dur i de molts contactes el que es va disputar a Sant Cugat entre l’equip local i el de Santa Eugènia,  la UESC en cap moment va poder fer front al millor joc visitant, el 0-8 inicial ja va marcar una tendència, que tot i l’esforç local, es va mantenir tot el partit,  ja que en tots els parcials el marcador va ser favorables als de Girona, 17-25, 16-21, 17-22 i 16-18. Amb aquest resultat el Ceset Girona se situa a una victòria del segon lloc i els del Vallès pateixen un petit retrocés en les seves aspiracions, tot i que la visita al que la visita al cuer Castellar es una bona ocasió per tal d’esmenar la situació. Destacats Guardia 12 punts i 9 de valoració i Balagué 25 i 24, per part local i Planas 18 i 13 i sobre tot Sima amb 27-29.
C.B. TANINO CERDANYOLA, 76 – C.B. GRANOLLERS, 65
Duel d’equips implicats a la zona baixa de la taula classificatòria, ambdós es trobaven empatats a quatre victòries i, per tant la victòria era de gran valor tant esportiu com psicològic, al deixar un rival directa enrere a la classificació. Fou molt disputat en tot moment, però els d’Agustí Forné afrontaren en gran decisió i es varen adjudicar els tres primers parcials per 26-19, 12-11 i 20-11 i que tot i la reacció dels del Vallès Oriental, la diferència ja era massa gran, disset punts, i que el 18-24 del darrer quart només els va permetre reduir les diferències. Per tant, en aquest moment els locals ja tenen dues victòries de marge sobre el descens. Destacats Tena 18 punts i 32 de valoració i Antón 6 i 17 i per part visitant Serratacó 24 i 29 i Homs 15 i 21.
CLUB NATACIÓ SABADELL, 86 - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 93
A les Naus del Club Natació Sabadell, es varen trobar dos dels tres equips que tancaven la taula classificatòria i per tant la victòria servia per sortir d’aquest lloc i deixar al rival en aquesta delicada situació. Com era d'esperar fou un partit molt obert en el que els dos equips varen fer un joc vistós i alegre. Als descans la igualtat era total amb parcials de 16-24 i 22-15, que donava al viguetans avantatge d’un punt; a la represa va seguir tot igual amb un tercer quart amb resultat de 25-25 i tot estava per decidir en l’últim parcial i el major encert del Vic 33 punts en aquest quart va fer que els blans i vermells s’emportessin el partit  i deixessin als de Sabadell en posició de descens. Aquest partit també va suposar un gran duel entre dos dels “canoners” de la competició amb Ramírez pels locals amb 34 punts i Del Hoyo pels visitants amb 36 i unes valoracions de 25 i 40.
BARICENTRO BARBERÀ , 54– NETSPORT EL MASNOU, 60.
A Barberà duel d’alçada entre els locals i el líder Masnou que només estaven separats per una victòria, el Masnou va demostrar el seu bon estat de forma i tot i que els del Vallès els hi varen posar difícil varen aconseguir superar lesa dificultats i emportar-se la victòria cap el Maresme De sortida el domini fou del Masnou  que va arribar als descans amb avantatge, gràcies als parcials de 11-17 i 17-17, a la represa varen reaccionar els locals amb una gran defensa ,deixant als visitants en tan sol 6 punts i tancaren el quart amb un mínim avantatge de 42-40, que feia concebre esperances als locals, però en el darrer quart novament va aparèixer el solvent líder i amb un parcial de 12-20, es varen endur el partit i mantenen el liderat i deixen als barberencs, en tercer lloc. Destacats per part local Soumha amb 10 punts i 11 de valoració i Mas de Xaxars 8 i 15 i per part visitant Eñero 12 i 15 i Soriano 11 i 8, una dada important i que va marcar el desenvolupament del partit va ser el poc encert local en els triples 1 de 19.

MVP i MÁXIM ANOTADOR de la jornada  Del Hoyo Del Hoyo (Vic) 36 punts i 40 de valoració en 37 minuts en pista 12/16 - 75% en tir de 2 punts; 3/4 -75% en triples i 3/7 - 42% en tirs lliures; 13 rebots, 1 assistències  i 8 faltes rebudes.