martes, 2 de diciembre de 2014

LLIGA EBA JORNADA 7. COLLBLANC MES LIDER; HOSPI, SANT NICOLAU I JAC SEGONS

RESULTATS LLIGA EBA.

Victòria ajustada de Collblanc a Martorell, que el manté una setmana més com a líder.

La derrota de Sant Nicolau davant Pardines i les victòries de Jac Sants a Arenys i de l’Hospitalet a Castelldefels deixa un triple empat al segon lloc.

Inesperada derrota de Quart a Zaragoza i de Salt davant Andorra i segona victòria consecutiva de Santfeliuenc a Cornellà.

El líder imbatut, Collblanc,  va patir de valent per mantenir la seva condició en la seva visita a Martorell, on l’equip local situat a la part baixa de la taula classificatòria  va plantar cara en tot moment; i en una espectacular segona part va posar en dificultats a l’equip de l’Hospitalet. Al descans els visitants semblava que tenien el partit controlat amb parcials de 22-23 i 13-25, però la reacció del Martorell, amb parcials de 18-13 i 21-17, els hi va posar difícil, de totes maneres finalment es varen emportar la victòria i la derrota del Sant Nicolau els permet augmentar a dues les victòries de diferència sobre el grup perseguidor. Destacats, per part local Morales amb 14 punts i 14 de valoració i Fuentes 10 i 13, per part visitant Duarte 17 i 18 i López 15 i 24.

QUESO MILNER-ARENYS BASQUET, 62 - JAC SANTS, 64.

A Fons de les Creus, s’enfrontaren dos equips que venien de perdre l’anterior jornada, els locals buscaven la victòria per no situar-se en situació compromesa i també calia veure com reaccionava el Jac després del partit de la setmana passada contra el líder. En un partit molt disputat el Jac, tot i el seu desencert en el tir de tres punts, 0/11,  varen fer valer el seu bon estat de forma i es varen en dur els punts i recuperen el segon lloc, tot deixant als locals a una victòria de la part baixa de la taula classificatòria. Destacats per part local Cabrera 12 punts i 20 de valoració i per els visitants Soto 11 i 14.

EL OLIVAR, 67- C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 51.

El Quart es va veure sorprès en la visita a Zaragoza, i la seva ensopegada l’allunya de la part alta de la taula classificatòria, per contra els locals, surten dels darrers llocs. El fulgurant inici de l’equip aragonès que el descans ja guanyava 40-19, va fer inútil la minsa reacció dels gironins amb parcials 16-18 i 11-14, que tot sembla indicar que no es troba en el seu millor moment després de les últimes ensopegades. Destacats per part local Martí 23 punts i 30 de valoració i Jiménez 19-8, per part visitant

ISPORTS SALT, 56 - B.C. MORABANC ANDORRA,58.

Partit on clarament les defenses varen superar als tacs, només la referència del 31% d’encert d’ambdós equips ho diu tot, el partit fou molt igualat als descans els parcial del segon quart 17-20, donava avantatge als del Principat, però a la represa reaccionaren els locals amb un 10-6, al tercer quart que els donava avantatge, però sobretot cal destacar, l’informació rebuda, segons la qual, a manca de dos minuts el marcador assenyalava avantatge local; la qual fou eixugada pels andorrans que remataren la feina al darrer segon amb la cistella de la victòria, per part de Dani Marín. Destacats per part local Pascua 16 punts i 13 de valoració i per part visitant l’esmentat Marín 14 i 11.

C.B. CORNELLÀ, 87 – C.B. SANTFELIUENC, 90.

Als de Sant Feliu els hi va costar aconseguir la primera victòria, cosa que varen fer la setmana passada, i diumenge aconseguiren la segona, que els permet deixar l’ultima plaça a la classificació i empatar amb les mateixes victòries que el Cornellà, que no va poder confirmar la bona impressió que va causar a l’Hospitalet, l’anterior jornada. El partit fou molt igualat fins al descans, però en el tercer quart el parcial de 14-21, va donar una clara avantatge als visitants i els locals tot i el 29-25 en el darrer quart no varen poder remuntar. Destacats per part local Sese amb 22 de valoració i 14 punts i Argues 15 i 21 i per part visitant  Cami 22 i 25 i per sobre de tot Guirao 24 i 32.

C.B. CASTELLDEFELS, 46 – C.B. L’HOSPITALET, 73.

Partit dominat en tot moment per un Hospitalet amb una trajectòria clarament ascendent i que el portà al segon lloc de la classificació a dues victòries dels seu rival local. Pel que fa al partit, la superioritat de l’Hospi fou total, al descans el marcador de Can Vinader ja assenyalava un incontestable 19-36 i en els dos darrer quarts les diferències es varen fer més grans; només dir que la valoració de l’equip local fou en conjunt de 24 i que cap jugador particularment va arribar a 10. En aquest moment els Castelldefels són cuers en solitari. Destacats per part local Pedro i Olmedo amb 12 punts, ambdós i per part visitant Bayo 12 i 15 i Díaz Morera 15 i 10.

FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 65 – SABADELL SANT NICOLAU, 61.

A Barris Nord mal partit dels sabadellencs, que els va costar molt entrar en el partit i que arribaren al darrer quart amb un desavantatge de 12 punts; tot i la remuntada final 16-24, ja no poguérem recuperar el terreny perdut- Per contra, el Pardinyes fou molt més regular i  va saber treure bon rendiment de les errades dels visitants, els quals amb aquesta derrota deixen de ser el segon classificat en solitari i ara comparteixen lloc amb el Jac Sant i l’Hospitalet, i per la seva part els lleidatans se situen a una victòria d’aquests. Destacats per part local Sese amb 14 punts i 21 de valoració i Markovic 13 i 15 i per part visitant Torres 13 i 12.

MVP. de la jornada  i MÀXIM ANOTADOR,  per el mateix jugador Xavier Guirao, 32 de valoració,  24 punts, amb 33 minuts en pista  5/7 en tir de dos 71%, 3/7 en triples 43% i  5/6 en tirs lliures un 83%;  6 rebots, 4 assistències i 8 faltes rebudes.