FINAL A QUATRE #RegalCopaCatalunya CRONIQUES

FINAL A QUATRE

IGUALADA CAMPIO i juntament amb CASTELLBISBAL EQUIPS D’EBA

1ª JORNADA SEMIFINALS

BARICENTRO BARBERA, 64  vs  CB. CASTELLBISBAL, 79

La primera semifinal va enfrontar als dos equips vallessans, per tant la comarca del Vallès Occidental s’assegurava de totes totes tenir un nou representat a Lliga Eba. El partit va estar dominat de principi a fi per Castellbisbal que ja al minut 5 dominava 2-13 i aquest marge va condicionar i molt tot el partit de manera que els barberencs sempre varen anar a remolc, arribant al descans amb un 28-38, que tot i que no era una diferencia insalvable a la represa amb un parcial de 14-21 els liles varen deixar el partit resolt i així el passaport a Eba i el pasi a la gran final. Destacats per part del Barberà Llull amb 18 punts i 10 de valoració i Bernuz 17 i 14 i pe part del Castellbisbal Costa 12 i 18 i Camprubí 12 i 16.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 80 vs PHSIC  CB IGUALADA, 86

Partit molt disputat entre do equips que amb un bàsquet espectacular i buscaven l’accés a la gran final, el Mollet equip amfitrió tot i estar sempre dintre del partit en cap moment va poder doblegar als de l’Anoia, que de sortida ja varen posar les seves cartes sobre la taula amb un 6-16, al minut 5, i tot i que els molletencs varen retallar distancies al descans Igualada dominava 41-44 i aquesta fou la tònica fins al darrers instants del partit avantatges visitants i tot i l’esforç dels locals en cap moment es varen poder fer amb el control del partit, tot i que a dos minuts per el final el resultat era 77-79 i en els darrers segons 80-82, amb aquesta victòria Igualada passava a la final i ja era equip d’Eba. Destacats per part local Ferrer 33 punts i 30 de valoració, màxim anotador i MVP de la primera jornada i Cuesta 15 i 15 i per part visitant Torres 18 i 14 i Tejero 23-28

MVP i MAXIM ANOTADOR  de “Semis” ALBERTO CUESTA (CB. Mollet) 33 minuts en pista, 33 de valoració i 30 punts; 6/9  67% en tirs dos punts; 4/6  67% en tirs de tres punts; 6/6  100% en tirs lliures; Rebots 3; Asistències 1 i Faltes rebudes 5.

2ª JORNADA FINALS
TERCER I QUART LLOC

BARICENTRO BARBERA, 73 vs RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 85

Els locals en un molt bon partit es varen imposar al Barberà, equip aquest, que ha fet un molt bon campionat. La sortida dels locals  25-15 va ser important i d’alguna manera va condicionar el desenllaç, encara que els barberencs no es varen rendir i varen retallar diferència tot arribant al darrer quart 69-64, però en el darrer parcial la bona defensa dels locals 16-9, va sentenciar la final de consolació i d’aquest manera els molletencs s’adjudiquen al tercer lloc que li podria donar accés a Eba si la FEB convoques alguna plaça de més. Destacats per part local Cuesta 17 punts i 17 de valoració, MVP i màxim anotador del partit per el 3er i 4art lloc i Taylor 15 i 16 i per part visitant Bernuz 14 i 14 i Olaguibe 13-10

GRAN FINAL

PHSIC  CB IGUALADA, 67 vs CB. CASTELLBISBAL, 65

Dos equips del grup 2 es varen jugar el títol de Copa Catalunya Masculina 2014-2015, una vegada ja havien obtingut plaça a la Lliga Eba. Els de l’Anoia es varen imposar en una final molt igualada amb un marcador baix per el que acostumen a fer ambdós equips. De sortida domini vallessá 15-22, però que va trobar resposta per part del Igualada 20-11, així al descans el resultat era 35-33, a la represa molt igualtat i tot i que els campions varen dominar en el marcador, amb diferències curtes, tot i que en els instant finals Castellbisbal va tenir opcions de donar la volta al marcador. Destacats per part dels campions Torres 16  punts i 21 de valoració màxim anotador i  MVP de la final i Riu 14 i 16 i  per els sots campions Solé 14 i 19 i Ruzafa 7 i 13.

MVP i MAXIM ANOTADOR  de la final JORDI TORRES (CB. Igualada) 30 minuts en pista, 21 de valoració i 16 punts; 4/6  67% en tirs dos punts; 2/4  50% en tirs de tres punts;  2/2  100% en tirs lliures; Rebots 5; Assistències 5 i Faltes rebudes 3.