domingo, 7 de junio de 2015

LA TEMPORADA 14-15 JA ES HISTORIA


LA TEMPORADA 14-15 JA ES HISTÒRIA.
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
El passat mes de setembre vàrem començar aquest projecte d’ALOCIX RESULTATS, que no volia ser altre cosa que donar  una modesta informació del Grup C de Lliga EBA i el Grup 1 de COPA CATALUNYA i que d’alguna manera es parli del nostre esport.


FOTOGRAFIA TXELL
DOMENECH
L’inici va ser amb petits comentaris, que de mica en mica cada vegada varen ser mes extensos, prenent com a base les estadistiques de la federació, tant a la pàgina de la FCBQ com a la FEB, també recollint informacions de diferents àmbits i perquè no dels vistos en directa a les pistes dels equips mes propers a la zona del Vallès, de mica en mica vàrem anar incorporant els reportatges fotogràfics i també les entrevistes, s’ha de dir que no hem pogut arribar a tots els equips, perquè els nostre mitjans son limitats, però en el futur ho intentarem.


Un altre objectiu era publicar els resultats el mes aviat possible. Els divendres al vespre publicàvem la prèvia, el dissabte a la tarda-vespre els resultats a Twitter, conforme es produïen i a la nit una ultima hora amb tots els resultats, al blog. El diumenge al matí les primeres conseqüències a la classificació dels partits de Dissabte, el diumenge a la tarda el mateix que el dissabte i finalment els primers dies de la setmana, comentaris de tots els partits de la jornada i la publicació a Twitter del MVP i MÀXIM ANOTADOR de la jornada 
Estem molt contents de les nombroses visites al blog en aquest moments estem sobre les 10.600 i també el seguiment a Twitter, això ens dona forces, per seguir treballant i millorar el producte de cara a la propera temporada.


A les diferents entrevistes, MOLTES GRACIES, al clubs per les facilitats i per la divulgació que heu fet.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
Per tant des del cor del Vallès Occidental una salutació molt cordial a tots, BON ESTIU i que tornem tots al setembre amb forces renovades.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
Els nostre equip de reportatges està treballant amb en un resum de la temporada, el tema encara esta en preparació i m’han assegurat que en les properes setmanes potser una realitat, de moment hi estan treballant i fent tot el possible perquè sigui una realitat.



FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


GRACIES A TOTS BON ESTIU I BON BASQUET.

L’EQUIP D’ALOCIX RESULTATS.

JOSEP DOMENECH  (Coordinació del Blog)
TXELL DOMENECH  (Reportatges fotogràfics i composició)

IMMA DOMENECH ( Redacció i estil). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario