#RegalCopaCatalunya PLAY OFF PERMANENCIA

FASE  DE PERMANÈNCIA a COPA CATALUNYA MASCULINA

TERCER PARTIT

C.B. CASTELLAR, 76  - CB. VILADECANS ST GABRIEL, 73

El Castellar tal com va fer la temporada passada va superar el Play Off de permanència i d’aquesta manera continuarà un any mes a Copa, però aquesta vegada el descens ha estat mes aprop que mai ja que Viladecans en els dos partits jugats en el Vallès ha tingut opcions de victòria, potser mes clares el primer partit, però l’esport es així i finalment la balança s’ha decantat del costat del Castellar, que seguirà a Copa i es ben necesari que a Castellar obrin un període de reflexió perquè les coses no s’han fet prou be i jugar el Play Off de permanència no era l’objectiu al mes de setembre i el Viladecans tot i l’esforç baixa a Primera Catalana, però a ben segur que el retorn serà immediat. El partit fou molt disputat amb domini local fins al descans 33-28, amb un primer quart de domini groc i negre 19-11, que va estar marcat per el 9-0 inicial, al segon quart reaccionaren el visitants 14-17. A la represa  tot ja va ser mes igualat  i amb el marcador mes ajustat ja que en els últims minuts del quarts el visitants arribaren a igualar el resultat 42-42, però un parcial de 5-2, va permetre a Castellar seguir davant 47-44. Al darrer quart una bona sortida local el va permetre tornar a recuperar avantatges 55-46 i així es va arribar en els darrers tres minuts de partit amb domini local 62-57, però Viladecans va preme l’accelerador i manca de 57 segons el resultat era un ajustat 69-67, dos atacs locals varen acabar amb tirs lliures 73-67, triple visitant 73-70, moments de nervis, per el molt que estava en joc, però finalment amb alguna tècnica i amb molta espectació  en els darrers instants amb 76-73, el visitants varen fallar l’últim atac i final de partit, que permet al Castellar mantenir la categoria i al Viladecans que tot i lluitar molt no han pogut aconseguir la victòria i desencís final, ara els toca preparar la tornada a la categoria. Destacats per part local Larry Ewulu amb 15 punts i 25 de valoració MVP de la jornada i Pino 14 i 14 i per part visitants Cintas 19 i 19 i Pedreny 20 i 14.

TENEA CB ESPARRAGUERA, 80 – CN. SABADELL, 71.

El Natació tot i el gran final de competició que li va permetre evitar el descens directa nova poder superar al Esparreguera i d’aquesta manera la propera temporada serà equip de Primera Catalana. La seva opció de permanència passava per guanyar el segon partit a les “naus”, després de haver guanyar el primer  com a visitant, però no va ser així i el que estava clar que sorprendre a Esparreguera com a local dues vegades era difícil i no va poder ser i per la seva part els del Baix Llobregat el joc que varen desenvolupar els dos darrers partit res tenia a veure amb el primer de la sèrie. De totes maneres quant al marcador assenyalava al descans un 28-41, semblava que Sabadell podria repetir la victòria a domicili però no fou així ja que a la represa  Esparreguera amb un primer parcial de 24-12, va deixar el marcador 52-53 i en el darrer quart 28-18 varen sentenciar el partit i obtenir una victòria que els permet seguir a Copa i consumar el descens del CN. Sabadell, al que sense cap mena de dubte la seva irregularitat li ha passat factura i tindrà que treballar per recuperar la categoria. Destacats per part local Campanya 17 punts i 17 de valoració i Jorba 11 i 23 i  per part visitant Ramírez 27 punts, màxim anotador de la jornada i 5 de valoració i Planas 13 i 17.

SESE, 88 - CE. ONYAR, 69.
El Sese va tornar a fer valer el factor pista de Virrei Amat i va superar als gironins 88-69 i d’aquesta manera seguirà un any mes a Copa i Catalunya, FELICITATS, i Onyar serà equipo de Primera Catalana i per tant esperem un ràpid retorn a la categoria.

MVP de la jornada  LARRY EWULU (CB. Castellar) 26 minuts en pista, 25 de valoració; 6/9  66% en tirs de dos punts; 0/0  0% en tirs de tres punts;  3/3  100% en tirs lliures; Rebots 8; Assistències 2 i Faltes rebudes 5.

MAXIM ANOTADOR  de la jornada  JONATHAN RAMIREZ ( CN. Sabadell) 27 minuts en pista,  27 punts; 5/10  50% en tirs de dos punts; 3/14  21% en tirs de tres punts;  8/10  80% en tirs lliures; Rebots 1; Assistències 0 i Faltes rebudes 6.