viernes, 18 de septiembre de 2015

PRESENTACIO #RegalCopaCatalunya I #RegalLligaCAT EBA 2.015-2.016



COPA I EBA TEMPORADA 15-16


Ja estem a poques hores de començar una nova temporada a COPA CATALUNYA MASCULINA i la propera setmana la LLIGA EBA, tots els equips ja heu estat preparant, amb entrenaments i partits de pretemporada, la nova competició, per alguns de vosaltres ja som coneguts i sabeu que intentem fer la millor informació, de “COPA” i “LLIGA EBA”, dins de les nostres limitacions. La temporada 14-15, ens vàrem estrenar, amb bona acceptació el que ens ha encoratjat  a seguir en la tasca i per tant  continuarem aquesta 15-16, intentant millorar, tot el possible,  ja estem polint els detalls per tal que apartir de la primera jornada us arribi la millor informació de COPA i LLIGA EBA.
Una de les novetats serà que aquest any ens centrarem  en el Grup 2 de Copa i en el C-A, de EBA.
Al blog, hi tenim, amb el nom “INSTANTS DE JOC”, un petit resum, en format video,  de la temporada 14/15  de COPA, així podeu saber com treballem.

GRAELLA INFORMATIVA.

  • DIVENDRES NIT. LA PREVIA de la jornada  al Blog i al  Twitter un missatge per cada partit.
  • DISSABTE TARDA-NIT. ELS RESULTATS al  Twitter, conforme van arribant i al Blog, al final del dia tots els resultats de la jornada de dissabte.
  • DIUMENGE MATI, al Blog, la repercussió dels resultats del Dissabte.
  • DIUMENGE TARDA-NIT. ELS RESULTATS al  Twitter, conforme van arribant i al Blog al final del dia tots els resultats de la jornada de Diumenge.
  • DIMARTS, INFORMACIONS DE CADA PARTIT i comentaris estadístics en base a les publicacions de Bàsquet Català.
  • DIMECRES PUBLICACIÓ DEL MÀXIM ANOTADOR I MVP DE LA JORNADA al Twitter.
  • ENTREVISTA A L’ENTRENADOR.  No es l’entrevista post-partit, sinó una manera de copsar els objectius i la feina que es fa en els diferents clubs, la temporada 14/15 en vàrem fer unes dotze, aquest any intentarem arribar a mes clubs, tot i que les nostres possibilitats son limitades.



EQUIP ALOCIX RESULTATS


PRESENTACIÓ. ( per els encara no ens coneixeu)
MOLTES GRÀCIES a tots els que heu mostrat interès per aquest bloc, el meu nom es Josep Domènech, nascut a Sabadell i veí de Castellar del Vallès, afeccionat al bàsquet des de molt petit, als 8 anys vaig començar a practicar aquest esport al col·legi dels “Padres” Claretians Sagrat Cor de Maria de Sabadell, fins que una lesió de menisc amb va apartar de l’esport any 1.975. Com a seguidor he seguit a la secció de bàsquet del Club Natació a Sabadell, Caixa Sabadell i Unió Bàsquet Sabadell, mes tard al començaments dels 80 vaig traslladar la meva residència a Castellar del Vallès hi vaig estar molt vinculat primer al CE. Immaculada i després de la seva fusió amb el CP. Castellar amb el CB. Castellar, on vaig estar com a delegat d’equip de Mini fins a Sènior, coordinador de tots els delegats del club, directiu, secretari de la junta, membre del Comitè Organitzador de Castellar del Vallès. Ciutat del Bàsquet Català 2007, també a l’organització de la Troba Anual d’Escoles de Bàsquet del CB. Castellar. També pare de dues jugadores que varen jugar al CB. Castellar des de mini fins a sènior i que finalment varen jugar dos anys al sènior del Sabadell Sant Nicolau. Aquest soc jo aimant del bàsquet i sobre tot amb una màxima JOC NET, ESPORTIVITAT I QUE GUANY EL MILLOR.

L’Equip d’ALOCIX RESULTATS està integrat per la Txell i la Imma Domènech i un servidor. La Imma,  llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Pompeu Fabra, en Dret per l’UAB i Màster en Fiscalitat per Udima,  exerceix en un prestigiós Bufet de la capital catalana, porta tot el tema de la correcció i estil de la nostra redacció i la Txell, Llicenciada en Història per la UAB i Màster en fotografia Digital per la URL, els reportatges fotogràfics i la composició del Blog.


Una salutació per tots i BON BÀSQUET.

No hay comentarios:

Publicar un comentario