CB. QUART
PHYSIC CB IGUALADA
83-57
06

El dissabte es va disputar únicament un partit i corresponent al grup 1, on el BARICENTRO BARBERÀ va superar al  FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA, per 81-74, el que permet al vallessans estrenar el caseller de victòries i deixa el primer lloc pràcticament decidit en favor de l’Hospi.
En els partits de diumenge al matí al Castelldefels a superat a domicili al Jac i d’aquesta manera la plaça del grup es decidirà a la ciutat costanera la propera setmana que rebi la visita del Mollet, que també te una victòria.
Per la tarda segona victòria de Quart sobre Igualada que atorga el primer lloc de grup als gironins. El Masnou debutant a la categoria s’ha imposat al Arenys a domicili i la propera setmana es jugarà el primer lloc davant el Collblanc i el Sabadell Sant Nicolau amb la seva victòria devant Cornella deixa el grup obert fins a la darrera jornada

BARICENTRO BARBERA, 81 - FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA, 74.
A Can Serra tronava la Lliga Catalana Eba i es va veure un partit molt disputat i amb molt bon joc, amb un començament igualat i amb un quart per cada equip, al descans el marcador assenyalava un 39-39, a la represa el domini fou per els de Barris Nord que amb un parcial 10-16, marcaven distancies, però en el darrer quart es va tornar a veure el Barberà resolutiu de l’anterior temporada i amb un Mas de Xaxars excepcional, tancaren el quart amb un 32-19, que va donar la volta al partit. Destacats Soumah 14 punts i 16 de valoració, López 16 i 15 i el mencionat Mas de Xaxars amb 24 i 35 i per part lleidatana Ruiz 19 i 18 i Domingo 16 i 18.
En aquest grup el millor bàsquet average de l’Hospi, li dona virtualment el primer lloc i la classificació.

ARENYS BASQUET, 70 - VIVE EL MASNOU, 76.
Els del Masnou en el seu debut a Lliga Catalana Eba, es varen emportar la victòria en el derbi del Maresme i d’aquesta manera es jugarán el primer lloc del grup a la pista del potent Collblanc. Per el que fa al partit de sortida el domini va ser local així al descans el marcador era de 37-33, però un formidable tercer quart dels visitants els va permetre capgirar el marcador i apuntar-se aquesta important victòria. Destacats per part local Blat 15 punts 11 de valoració, Bieshaar 12 i 20 i Garcia 11 i 13 i per part visitant Eñeso 16 i 12, Jimenez 14 i 27 i Solans 15 i 18.

JAC SANTS, 59 - BBA CASTELLDEFELS, 63.
Els locals s’han vist sorpresos per el Castelldefels i amb aquesta segona ensopegada es queden sense opcions tot el contrari dels visitants que amb aquesta victòria podrien aconseguir la classificació com a locals davant Mollet, el proper partit. L’encontre ha estat molt igualat així als descans l’avantatge dels barcelonins era mínima 31-30, però la reacció visitant a la represa 14-19, en el tercer quart, ha estat suficient per superar al Jac. Destacats per part local Galbete 12 punts i 13 de valoració i Soto 11 i 24 i per part visitant per sobre de tots Mestres 18 i 18.

SABADELL SANT NICOLAU, 82 - CB CORNELLA 66.
Victòria sabadellenca que els permet mantenir vives les seves opcions fins a la darrera jornada, on Cornellà rebrà la visita del Castellbisbal i per tant els vallessans necessiten la victòria, ja que de no ser així el primer lloc del grup seria per els grana,  tal com feia esment Adrià Alonso el seu entrenador a Radio Sabadell "Nosaltres hem fet el que tocava i ara ja no hi podem estar més pendents. Simplement esperar a veure què passa el cap de setmana” El partit va tenir dues cares ben definides fins al minut 25 el domini en el marcador era pels del Baix Llobregat 39-44, però cinc minuts esplèndids del San Nicolau amb un parcial de 23-9, els va permetre posar-se per davant en el marcador i amb una defensa molt ordenada fer-se amb el partit. Destacats per part local Xavi Esteve amb 20 punts i 23 de valoració i Carbonell 18 i 24 i per part visitant Marin 21 i 18 i Sanmartin 17 i 20.

CB. QUART, 83 - PHYSIC CB IGUALADA, 57.
Els campions varen sentenciar per la vida ràpida i ja estan classificats de facto per la següent fase, en un partit on el gironins varen dominar àmpliament així tot i el bon primer quart dels de l’Anoia 15-20, un espectacular segon quart dels locals 27-9, els va permetre sentenciar el partit i no donar opció al rival. Destacats per part local Jimenez 20 punts i 17 de valoració, Bataller 15 i 28 i Dos Santos 18 i 25 i per part visitant Gual 16 i 13 i Tejero 14 i 13.

MULTIOPTICAS SALT - CIUTAT DE LES ROSES - CBS
Aquest partit del grup 6 ha estat ajornat fins al proper diumenge.

MVP  i Màxim anotador de la jornada  Albert Mas de Xaxars ( UE Barberà)  38 de valoració i 24 punts en 36 minuts en pista:  6/8  75% tir de 2 punts; 2/6  33% en tir de 3 punts; 6/6  100%  en tirs lliures; 3 assistències; 10 rebots i 5 faltes rebudes.