miércoles, 30 de septiembre de 2015

JORNADA 2 a la #CopaCatBQ SANT JOSEP NOU LIDER

SANT JOSEP de BADALONA NOU LÍDER

CB CERDANYOLA AL DIA, 70 – CIRCOL CATÒLIC DE BADALONA, 61.
En el debut al municipal de Guiera, els locals varen rebre la visita del “Circol”, el primer líder de la competició i en tot moment varen portar l’iniciativa tot i que els seus avantatges no foren molt grans,  llevat del 13-2 inicial, així al final de tercer quart la diferència era tan sols d’un bàsquet 57-55, però la millor defensa dels locals que només varen encaixar sis punts els va permetre, superar l’atac badaloní i fer-se amb el triomf. Destacats per part local Tena 20 punts i 26 de valoració i Jané 14 i 12 i per part visitant Lladó 14 i 15 i Jerez 10 i 10.

CB. ALPICAT, 74 – CB.- SANT JOSEP, 89
Debut de l’Alpicat a Copa Catalunya, davant d’un Sant Josep, que va ser superior tot i que els lleidatans en cap moment van abaixar els braços. Els badalonins ja van marcar les primeres diferències al primer quart 10-23, tot i que els locals van reaccionar amb un 27-20. A la represa novament els visitants van eixamplar al seu avantatge fins al 44-66, en el darrer quart va ser un espectacle de cistelles amb un 28-23. Per tant, la victòria permet als grocs i liles ser el nou líder de la competició, tot agafant el relleu dels seus veïns de localitat, el Círcol.  Destacats per part local Álvarez 14 i 16 de valoració, Vallverdú 10 i 13 i Vinos 10 i 11 i per part visitant Cuesta 22 i 19, Carceller 15 i 23, González 17 i 19 i Olivares 10 i 15.

GIRONES BISBAL BÀSQUET, 73 - SEDIS HIDROLOGY, 77.
El debut dels locals a Copa va portar molta emoció bon joc amb moltes alternatives en el marcador. De sortida els visitants dominaren el primer quart 17-22, però la reacció dels locals fou espectacular i així a manca de cinc minuts el partit tenia color gironí 59-52, però apartir d’aquest moment es va imposar la major experiència dels de la Seu i el poc encert local que va permetre als visitants adjudicar-se el partit. Destacats per part local Nieto 16 punts i 20 de valoració i Montil 14 i 12 i per part visitant per sobre de tot Pottiroli 22 i 35, Vilado 14 i 16 i Catterino 11 i 16.

AE MINGUELLA CIT AUTOMOCION BDN, 55 - U.E. SANT CUGAT, 66.
A Casagemes els locals no pogueren començar la temporada amb  victòria i es varen veure superats per la Uesc que d’aquesta manera amb un 2 de 2 se situa en els llocs de privilegi de la classificació. Els visitant als decans ja dominaven 26-32, encara que no aconseguien ampliar el seu avantatge degut a la resposta de Minguella i no va ser fins als darrers minuts en que el major encert dels vallessans els va permetre sentenciar el partit. Destacats per part local López 12 punts i 11 de valoració i per part visitant Olaguibe 15 i 13, Fernández 11 i 10, Reyes 11 i 18 i Rodríguez 13  i 11.

CN. TERRASSA, 75- LA LLOSA ARTES, 93.
Els artesencs després de l’ensopegada inicial varen aconseguir la primera victòria a domicili davant del Natació que venia de guanyar de la primera jornada, fins al descans tot i el domini visitant les diferències no foren grans 41-47, a la represa però va seguir  el domini dels del Bages amb parcials de 19-26 i 15-20. Destacats per part local Herrero 15 punts i 14 de valoració, Monterrubio 14 i 165 i Fàbregas 12 i 12 i per part visitant Llort 22 i 28, Balaguer 19 i 23 i Portella 17 i 19.

ARXIU FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 54 - CB GRANOLLERS 68.
Debut amb ensopegada del Vic davant d’un Granollers que fou superior i que es va refer de la derrota inicial en el derbi vallessá. Tot i la bona sortida inicial dels locals 18-15, el mal segon quart  (3-13) va pesar durant tot el partit i ja no va permetre als osonencs de recuperar les diferencies, a la represa però tot i l’igualtat del tercer quart en el darrer els de Granollers 15-22, varen sentenciar. Destacats per part local Molina 10 punts i 11 de valoració i per part visitant Cervantes 13 i 13 i Fernández 12 i 13.

CB. CASTELLAR, 51 - FEIMAT PLATGES DE MATARO, 63
Primera derrota com a local del Castellar davant del Mataró, en un partit prou igualat, però que el marcador quasi sempre va estar de costat dels del Maresme, que situa al visitants a la part alta de la classificació; mentre que els vallessans tanquen la taula classificatòria. Tot i la lluita dels locals, el millor joc i encert dels unionistes al darrer quart 10-21, els va permetre adjudicar-se el partit. Els locals de moment els hi manca encert de cara a cistella, ja que anotar 51 punts en cada un dels dos primers partits, és molt poc i sinó hi ha millora, serà difícil guanyar partits en aquesta categoria. Destacats per part local Cadafalch 8 punts i 9 de valoració i per part visitant Ariño 15 i 17 i Romero 12 i 11.

MVP de la jornada F.Pottroli  (Sedis) 35 de valoració amb 32 minuts en pista  1/2  -- 50% en tir de dos; 5/7 -- 71% en triples i 5/6 --  83% en tirs lliures; 13 Rebots; 1 assistència, 1 pilota recuperada i 6 faltes rebudes.

MAXIMS ANOTADORS de la jornada amb 22 punts l’esmentat Pottroli, Pedro Cuesta  (St. Josep) amb en 22 minuts en pista  3/7  -- 42% en tir de dos;  4/7 -- 57% en triples i 4/6 --  66% en tirs lliures;  6 Rebots; 1 assistències 1 pilotes recuperades i 5 faltes rebudes i Albert Llort (Artés)  amb en 24 minuts en pista  7/10  -- 70% en tir de dos;  1/2 -- 50% en triples i 5/7 --  71% en tirs lliures;  4 Rebots; 0 assistències 0 pilotes recuperades i 7 faltes rebudes