Ses Canaletes
CCCE SANT LLUIS.
CB. CORNELLA
- - -

• A Sabadell  es va reviure un dels partits importants de la darrera temporada, Sant Nicolau vs Jac, amb victòria local en un autèntic partidàs, molt competit. Destacat, el màxim anotador de la jornanada Belver (Jac Sants) 23 punts i  MVP 29 de valoració .

• Masnou debut amb derrota davant el Quart un dels equips punters de la categoria. Destacats Camins (Masnou) i Masllorens (Quart) amb 14 punts i Bataller (Quart) 24 de valoració.

• A Barberà els locals retornaven a la categoria i  davant tenien l’Arenys, equip experimentat  a Eba, tot i la reacció local en el darrer quart no fou suficient per donar la volta al resultat. Destacats Zniteka (Arenys) 18 punts i Bieshaar (Arenys) 20 de valoració.

• A Salt els locals rebien la visita del  Mollet que també retorna a Eba, encara que amb incorporacions de renom, tot i la bona sortida del locals en el primer quart, a la resta de partit foren superiors els vallessans. Destacats Pascual (Salt) 19 i 15.

69-58

• L’actual campió Collblanc s’ha vist superat per un renovat Castelldefels i ha estat derrotat sense discussió.  Destacats Sese (Castelldefels) 21 punts i 23 de valoració.

• El sots campió Hospi tot i les dificultats a superat al campió de “Copa” Igualada. Destacats Salto (Hospitalet6) 14 punts i Reina del mateix equip 18 de valoració

• A ses Illes el Juneda rebrà la visita de l’equip del Principat, tot i l’avantatge a descans per el locals 42-38, els del principat varen anar recuperant les distancies fins a la victòria final. Destacats Jofresa (Juaneda) 17 punts y Scheiner (Andorra) 18 de valoració.

• A Barris Nord repetició d’un enfrontament del darrer Curs Pardines vs Martorell, en aquesta ocasió tot i el bon inici del locals  Martorell va decidir en el tram final. Destacats López (Pardinyes) 17 punts i Guillén (Martorell) 22 de valoració.
  • Al Vallès un nou a la categoria Castellbisbal va superar la visita dels de Santfeliu, amb un esplèndid darrer quart. Destacats Mañes (Castellbisbal)18 punts i 19 de valoració.

DORSAL núm. 7  DEL JAC IGNASI BELVER MVP
MVP de la jornada, amb 29 de valoració i Màxim anotador, amb 23 punts. Ignasi Belver (Jac Sants), amb 21 minuts en pista; 4/6 ---67% en tir de dos; 1/6 – 17% en tir de tres; 12/13 – 92% en tirs lliures; 8 rebots; 1 asistència; o recuperades i 9 faltes rebudes.