80

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

UB. SANT ADRIA, 88 - CIRCOL CATOLIC BADALONA, 70.
A SANT ADRIÀ  EL DERBI PELS LOCALS LA QUARTA  CONSECUTIVA DAVANT EL CIRCOL.
Tot i que els hi va costar al començament, 15-18, l’Ubsa va doblegar la resistència del Circol, ja en el segon quart 28-13 i d’aquesta manera es van evitar sorpreses i  mantenen la tercer plaça a la classificació  i per la seva part els badalonins continuen amb dues victòries, a la zona compromesa i sembla que no acaben d’arrancar. Destacats per part local Morales 23 punts i 25 de valoració, Tort 15 i 24 i Roure 17 i 18 i per part visitant Lladó 14 i 16 i Viñallonga 12 i 19.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 66 - CB. ALPICAT, 65.
AL BAIX EMPORDÀ ELS DE LA BISBAL I L’ALPICAT, NOU VINGUTS A LA CATEGORIA, ES VAREN ENFRONTART EN UN FINAL A CARA O CREU FAVORABLE ALS LOCALS.
Molta igualtat en l’enfrontament entre dos equips amb una victòria a la taula classificatòria on  el triomf servia per escapolir-se de la zona de descens i fou finalment els locals els que es varen fer amb una victòria en un partit molt intens i emocionant, que es va decidir per el marge mes estret possible a favor dels locals capitanejats per un esplèndid Montiel 25 punts i 33 de valoració i per part visitant també varen destacar Fernández 21 i 20 i Vidal 12 i 13.

AE MINGUELLA CIT AUTOMOCION BDN, 62 - CB CERDANYOLA AL DIA, 66.
A CASAGEMAS  MINGUELLA VA REBRE LA TERCERA DERROTA CONSECUTIVA DAVANT DEL CERDANYOLA QUE ACONSEGUEIXEN  LA SEVA PRIMERA VICTÒRIA COM A VISITANT.
En un final ajustat  nova derrota de Minguella, que es troba en situació delicada i només amb una victòria de marge sobre la zona de descens; per la seva part els vallessans aconseguiren el primer triomf a domicili i se situen en cinquè lloc amb les mateixes victòries que el quart classificat. Destacats per part local Mández 14 punts i 19 de valoració i Tomeu 12 i 15 i per part visitant Salat 20 i 22 i9 Tena 12 i 15.

CN. TERRASSA, 54 - CB. ST. JOSEP, 80.
AL PLÀ DE BONAIRE EL NATACIÓ TERRASSA FOU CLARAMENT SUPERAT PEL LÍDER SANT JOSEP.
Els badalonins varen dominar clarament l’enfrontament que al descans  ja assenyalava un clar 25-41, a la represa va continuar el domini del “Sant Pep” que no va donar opcions als locals, d’aquesta manera els visitants segueixen comandant la clarificació els egarencs queden situats a una sola victòria de marge amb el descens. Destacats per els locals Retrés 12 punts i 10 de valoració i per part visitant Cuesta 16 i 19, Rodriguez 9 i 17 i González 15 i 11.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC 79 - MATARO PARC BOET, 61.
A VIC BLANCS I VERMELLS I ELS TARONGES DE MATARÓ EN UN DUEL DIRECTE PER LA CINQUENA PLAÇA, FOU  FAVORABLE ALS VIGUETANS.
Partit molt disputat a Castell d’en Planes, amb victòria final dels osonencs, que al descans ja dominaven el marcador 38-31, a la represa va continuar la mateixa tònica de domini dels locals però sense arribar a tancar el partit, el que va permetre que els del Maresme a manca de cinc minuts reduïssin les diferències fins al  61-55, però quatre triples del local Garrote va permetre als blancs i vermells recuperar el domini del partit i tancar els darrers cinc minuts amb un parcial de 18-6. Cal fer esment del retorn a l’equip local d’Homs. Amb aquesta victòria el Vic se situa al quart lloc de la classificació i el Boet a la zona mitjana, que de moment no acaba d’agafar el ritme a la competició. Destacats per part local Freixas 22 punts i 26 de valoració i Garrote 17 i 13 i per part visitant Franch 9 i 13.

CB. CASTELLAR, 73 - SEDIS HIDROLOGY, 59

AL PUIGVERT EL CASTELLAR, VA ACONSEGUIR LA PRIMERA DE LA TEMPORADA I IGUALA AL SEDIS A LA CLASSIFICACIÓ I DEIXA L’ÚLTIM LLOC.
Finalment el Castellar va retrobar la recompensa al bon treball que ja es va veure en el darrer partit com a local i sobretot a Sant Cugat on solament la dissort va evitar el triomf local. D’aquesta manera deixen el darrer lloc precisament al Sedis tot i que en aquest moment tenen una victòria tant Castellar, Alpicat, com el mateix Sedis. El partit va estar molt igualat fins al descans 33-27, però quatre triples a la represa entre Viladomat i Parcerisa varen trencar el partit, destacar la presencia en aquest partit de Parcerisa jugador de gran vàlua, antic integrant del primer equip i  habitualment aquesta temporada en el segon equip. Destacats per part local l’esmentat “Parce” amb 14 punts i 11 de valoració, Viladomat 13 i 17 i Cadafalch 11 i 16 i per part visitant Bregolat 14 i 12, Vilardo 13 i 13 i Ausas 13 i 16.

MATARO FEIMAT, 81 – U.E. SANT CUGAT, 66.
ELS DE MATARÓ FAN EL PLE DE VICTÒRIES TOT SUPERANT L’OPOSICIÓ DELS VALLESSANS
El Mataró Feimat ja encadena sis victòries consecutives que el situa una privilegiada situació només comparable a la del líder Sant Josep i en aquest partit va superar a un altre dels equips que ha començat en bon peu com la Uesc, que segur que no voldrà repetir els patiment de la temporada passada. El partit com era d’esperar va estar molt igualat amb dos equips de molta qualitat així al descans el marcador assenyalada 29-28, a la represa va continuar la igualtat fins al minut 35 en que amb un resultat de 60-57, tot era possible però amb els darrers minuts l’encert en el tir exterior local i una antisportiva i una tècnica als visitants va condicionar el resultat final tot i que el parcial de 21-9, esvaeix qualsevol dubte de la dinàmica dels del Maresme. Destacats  per part local Romero 21 punts i 30 de valoració, Serratacó 16 i 20 i Costa 12 i 20 i per part visitant Olajide 14 i 14 i Reyes 14 i 16.

CB GRANOLLERS, 74 - CB. ARTES, 66.
VICTÒRIA DELS LOCALS QUE SUPEREN ALS DEL BAGES A LA CLASIFICACIÓ.
Els vallessans varen aconseguir la tercera victòria que els permet situar-se en un lloc còmode a la taula classificació en lluita amb un rival directa, el partit al descans reflexava igualtat absoluta 35-35, tot i que a la represa un parcial de 23-14, va donar els primers avantatges clars als locals que ja no han donat opcions als visitants que tot i els seus intents 66-62 a manca de tres minuts no varen poguer capgirar el resultat. Destacats per part local Nadal 13 punts i 10 de valoració i Barro 11 i 18 i per part visitant Llort 17 i 20 i Carrión 10 i 12.

MVP  i MÀXIM ANOTADOR de la jornada  Eduard Montiel (Bisbal Bàsquet) 25 punts i 30 de valoració amb 31 minuts en pista  9/14  -- 64% en tir de dos;  0/2 -- 0% en triples i  7/11 --  63% en tirs lliures  9, Rebots  8, assistències 1  i 11 faltes rebudes.