70
83

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

CB. ALPICAT, 84 - CIRCOL CATOLIC BADALONA, 73.
A L’ALPICAT ELS LLEIDATANS ACONSEGUEIXEN LA SEVA PRIMERA VICTÒRIA A COPA TOT SUPERANT AL CIRCOL, UN DELS EQUIPS EXPERIMENTATS DE LA CATEGORIA
Gràcies sobre tot a un esplèndid segon quart (26-10) els locals es van endur la victòria; ja quetot i la lleugera reacció visitant no pogueren optar en cap moment a donar la volta al marcador, degut a que els locals no varen baixar la seva intensitat. Destacats per part local Vallverdú 19 punts  i 24 de valoració, Planella 17 i 20, Fernández 16 i 132 i Vidal 14 i 16 i per part visitant Verdú 14 i 12, Gotzems 12 i 13 i Viñallonga 9 i 19.

UB. SANT ADRIA, 75 - CB CERDANYOLA AL DIA, 57.
A  SANT ADRIÀ L’UBSA REBIA LA VISITA DE CERDANYOLA QUE VA SALDAR AMB UNA  AMPLIA VICTÒRIA LOCAL QUE SITUA ELS DOS EQUIPS AMB DOS PARTITS GUANYATS.
Era el debut d’Ubsa com a local a  la present temporada  i la seva gran sortida els va permetre arribar al descans amb el partit molt de cara 46-30, a la represa tot i que el visitants varen millorar el seu joc en cap moment inquietaren als locals. Queda clar que el Cerdanyola d’Agustí Torné té dues cares la de local i la visitant. Destacats per part local Tort 14 punts i 11 de valoració, Nogales 14 i 8 i Bassas 6 i 20 i per part visitant Jané 14 i 7 i Tena 10 i 10.

GIRONES BISBAL BÀSQUET, 63 - CB. ST. JOSEP, 75.
A LA BISBAL ELS LOCALS VAN PLANTAR CARA AL LÍDER, TOT I QUE LA MAJOR EXPERIÈNCIA DELS BADALONINS ES VA IMPOSAR I SE SITUEN AMB 4 DE 4.
Els del Baix Empordà que la setmana passada varen aconseguir el seu primer triomf a “Copa” li van posar les coses  molt difícils al líder Sant Josep. Al descans l’avantatge era per els locals 41-39, però a la represa un parcial de 4-11, en els cinc primers minuts, va permetre l’equip visitant molt més experimentat posar-se per davant en el marcador i dominar la resta de partit, de totes maneres el Bisbal Bàsquet va oferir una gran imatge davant el líder invicte. Destacats per part local  Macau 12 punts i 18 de valoració i Castillo 11 i 17 i per part visitant Carceller 10 i 10, Pascal 13 i 10 i Molina 10 i 14.

AE MINGUELLA CIT AUTOMOCION BDN, 70 - MATARO PARC BOET, 83.
A  BADALONA ELS DE “CASAGEMAS”  NO VAN PODER SUPERAR AL BOET QUE VA RETORNAR AL CAMÍ DE LES VICTÒRIES.

El Boet, un dels equips cridats a lluitar pels primers llocs de la classificació, va tenir un començament difícil amb les lesions i l’ensopegada inesperada de l’anterior jornada i afrontava un partit difícil contra Minguella. Gràcies a un començament molt encertat, 28-42, van arribar al descans dominant el partit, tot i que a la represa una lleu reacció local 21-15 va ser contestada pel Boet 21-26. Així doncs, victòria visitant amb la que aconsegueixen el segon triomf de la temporada. Destacats per part local Rino 14 punts i 10 de valoració i Tomeu 10 i 10 i per part visitant Jones 19 i 22 i Viñas 14 i 13..

CN. TERRASSA, 62 - SEDIS HIDROLOGY 59.
EL NATACIÓ TERRASSA, A PARTIR DE UNA GRAN DEFENSA,  VA SUPERAR EL SEDIS EN UN PARTIT MOLT IGUALAT.
Tot i arribar al descans amb avantatge de 33-23 i seguir el domini a la represa 22-16, els de la Seu no es varen donar per vençuts i en un pletòric darrer parcial de 7-20, els hi va estar apunt de donar la victòria i que tota la feina feta pels vallessans al llarg de 30 minuts quedés en un no res; però finalment el “Natació” es va apuntar la segona victòria de la temporada. Destacats per part local  Santandreu 21 punts i 23 de valoració i Sociats 11 i 18 i per part visitant Bregolat 17 i 13 i Vilaró 12 i 16.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 89 - U.E. SANT CUGAT, 65.
A VIC ELS BLANCS I VERMELLS ES  VAN IMPOSAR AMB CLAREDAT A LA UESC, QUE SITUA AL LOCALS AMB DUES VICTÒRIES I ELS VALLESSANS ES DEIXEN A OSONA LA IMBATIBILITAT
El parcial del primer quart 18-3, va deixar sinó definitivament sí pràcticament decidit el partit i va ser un llast que els vallessans que varen arrossegar durant el quaranta minuts, tot i una minsa reacció al segon quart 24-27. A la represa va continuar el domini local 22-15 i 25-20, d’aquesta manera els locals ja sumen dues victòries i els visitants perden l’imbatibilitat i es distancien del cap de la classificació. Tot i el resultat advers cal destacar el jugador visitant Reyes amb 27 punts i 34 de valoració i per part local Juanola 16 i 21, Garrote 12 i 10 i Balanzó 11 i 16.

C.B. CASTELLAR, 65 -  LA LLOSA ARTES, 71.
A CASTELLAR ELS LOCALS  SEGUEIXEN SENSE OBTENIR EL PRIMER TRIOMF I ES VEUEN SUPERATS EN TOT MOMENT PER L’ARTÉS, QUE VA COMPLETAR UN MOLT BON PARTIT.
El segon parcial va ser clau en el desenvolupament del partit, ja que l’avantatge pels visitants de +13, tot i l’esforç del vallessans, ja no el varen poder recuperar. Els locals varen mostrar molt millor imatge que els darrer partits i a ben segur que la primera victòria no tardarà en arribar i per la seva part Artés, es va mostrar com un equip molt sòlid com es habitual. Destacats per part local Viladomat 17 punts  i 21 de valoració i Algar 14 i 12 i per part visitant Balaguer 13 i 8 i Pijolreu 11 i 11.

FEIMAT PLATGES DE MATARÓ, 78 – CB. GRANOLLERS, 63.
A MATARÓ EL FEIMAT PLATGES  TOT SUPERANT AL GRANOLLERS CONSOLIDA LA SEVA POSICIÓ AL CAPDAVANT DE LA CLASSIFICACIÓ.

Els de Mataró es mantenen en el seu bon nivell i juntament amb el líder són els únics equips de la categoria imbatuts. Aquest cap de setmana varen superar al Granollers, de la mà precisament de Serratacó un ex de l’equip vallessá. L’espectacular primer quart 31-18, va marcar les diferències, que varen encaminar la victòria final dels del Maresme. Destacats per part local Serratacó 32 punts i 27 de valoració i Osayende 13 i 15 i per part visitant Homs 12 i 13.

MVP de la jornada  Alberto Reyes  (St. Cugat) 34 de valoració amb 38 minuts en pista  7/11  -- 63% en tir de dos;  4/6 -- 66% en triples i  1/1 --  100% en tirs lliures;  10 Rebots;  2 assistències  i 2 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR de la jornada amb 32 punts Santi Serratacó  (Feimat Mataró) en 30 minuts en pista  12/17  --  70% en tir de dos;  1/3 -- 33% en triples i  5/8 --  62% en tirs lliures;  6 Rebots;  3 assistències  i 3 faltes rebudes.