jueves, 8 de octubre de 2015

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 4



LA PRÈVIA JORNADA 4.
10-11 OCTUBRE.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pav. Municipal
UB. SANT ADRIA

CB CERDANYOLA AL DIA



Diss.
17.45
Pav. Municipal
GIRONES BISBAL BÀSQUET


CB. ST. JOSEP



Diss.
19.30
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC


U.E. SANT CUGAT




Diu.
18.00
Plá de Bonaire
CN. TERRASSA


SEDIS HIDROLOGY



Diu.
18.30
Eusebi Millán
FEIMAT PLATGES DE MATARO

CB GRANOLLERS



Diu.
19.00
Puigvert
CB. CASTELLAR
CB. ARTES


Diu.
19.30
Antoni Roure
CB. ALPICAT

CIRCOL CATOLIC BADALONA


Diu.
19.30
Casagemas
AE MINGUELLA CIT AUTOMOCION BDN
MATARO PARC BOET








Tres partits el dissabte:

  • A  Sant Adrià l’Ubsa rep la visita de Cerdanyola, dos equips amb dues victòries cada un i per tant el guanyador mirarà cap amunt.
  • A la Bisbal els visitarà el líder Sant Josep, els locals després de la primera victòria a Copa la setmana passada, si mes no intentaran posar-li les coses difícils als badalonins.
  • A Vic els blancs i vermells voldrán continuar la bona dinàmica de victòries començada a Artés i tindràn davant la Uesc que amb 3 de 3 voldrà mantenir l’imbatibilitat

Diumenge cinc partits:

  • El Natació Terrassa després de l’ensopegada de la setmana passada en el derbi vallessá, buscarà la recuperació, davant d’un Sedis que es voldrà refer l’amplia derrota de l’anterior jornada.
  • A Mataró el Feimat Platges invicte en les tres jornades voldrà confirmar el se bon moment davant del Granollers que porta dues victòries seguides.
  • A Castellar els locals buscaràn la seva primera victòria i millorar les seves anotacions davant  d’un Artés que es voldrà reivindicar.
  • A l’Alpicat els lleidatans també intentaràn aconseguir el triomf davant d’un Circol que ve de perdre com a local en un final molt ajustat.
  • A  Badalona els de “Casagemas” que venen de guanyar a la Seu s’enfrontaran al Boet, que es voldrà recuperar de la sorprenent ensopegada amb el debutant Bisbal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario