3 gener
12.00

90
69

A la primera semifinal Ubsa va superar als amfitrions, sobre tot, gràcies a un gran segon quart on es va trencar el partit, fent palès una vegada mes el seu gran estat de forma.

Al segon partit molt disputat i amb alternances en el marcador, finalment el líder invicte del grup 2 Sant Josep de Badalona es va imposar als barcelonins del Grup Barna.

Per tant la gran final enfrontava als dos representants del grup 2 i on els de Badalona es presentaven com invictes davant un rival també en gran estat de forma, el partit va  començar amb un primer quart favorable als de Sant Adrià 23-12, que els donava els primers avantatges i obligava als “parroquials a la reacció, el segon quart es varen mantenir les diferencies arribant al descans 43-32, amb un triple dels badalonins per part de Vives a manca de sis segons,  a la represa es va veure la gran facilitat anotadora dels de Sant Adrià, tal com ens te acostumats a la lliga regular i un parcial de 31-14, va decidir pràcticament la final i en el darrer quart només un lleugera reacció del “Sant Pep” que va deixar la diferencia en 21 punts, que en algun moment va  ser de 29 punts, després d’un triple de Toni Roure, en resum gran partit de l’Ubsa en atac i en defensa i una autentica exhibició com equip dels jugadors de Mario Lausame. Felicitar als campions i als companys de Jornada Prèvia per l’informació facilitada i ara ja esperar el proper cap de setmana que torna la Lliga, amb la darrer partit de la primera volta, que promet emoció i bon joc.