viernes, 8 de enero de 2016

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 14 es tanca la primera volta.


LA PRÈVIA JORNADA 14.
9-10 GENER.
LA PRIMERA DE L’ANY I ACABA LA PRIMERA VOLTA.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00

Zem Rbla del Celler
U.E. SANT CUGAT

C.B. ALPICAT



Diss.
17.45
Pavellò del CB. Granollers
CB GRANOLLERS

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET



Diss.
18.15
Pav. Esportiu
LA LLOSA ARTES

UB. SANT ADRIA



Diss.
19.15
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

C.B. SANT JOSEP


Diss.
19.30
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

CB CERDANYOLA AL DIA



Diu.
17.45
Pav de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC



Diu.
18.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT


AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA



Diu.
20.15
Puigvert
CB. CASTELLAR

C.N. TERRASSA







Cinc partits per  Dissabte.

  • A Sant Cugat la UESC rebrà la visita de l’Alpicat, els locals venen de guanyar en el derbi contra el Cerdanyola i a una victòria del cinquè lloc per la seva part els lleidatans voldràn allunyar-se de la zona de perill.

  • A Granollers duel entre dos equips en zona compromesa els locals amb cinc victòries i la Bisbal amb quatre, partit amb victòria de valor doble.

  • L’Artés rebrà la visita del flamant campió de Copa l’Ubsa, es preveu un partit intens amb dos equips amb un joc desinhibit i sobretot d’atac.

  • A Mataró un recuperat Boet que ja es quart rebrà la visita del líder invicte Sant Josep, que ja veurem si l’afecta la derrota a la final de copa o segueix sent l’equip solvent de tota la primera volta.

  • A la Seu dos equips que necessiten la victòria el Sedis per deixar el darrer lloc i el Cerdanyola, per no allunyar-se del quart lloc.

 
FOTOGRAFIA TXELL DMENECH

Tres partits  per  Diumenge:

  • A la Plana el Circol molt aprop de la zona complicada, desprès d’una ensopegada com a local, rebrà la visita del Vic cinquè classificat i amb molt bona dinàmica.
  • A Mataró els locals tercers classificats i a una victòria del segon,  rebràn la visita del Minguella molt aprop de la zona de descens i desprès d’una derrota com a locals a la prorroga.
  • Al Puigvert derbi entre el Castellar i el Natació Terrassa, els locals de moment fora del descens després de dues victòries consecutives i amb una gran millora de joc i ara també de resultats per la seva part el Natació buscarà una nova victòria per sortir del lloc que ocupa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario