CB GRANOLLERS

67-71

CB CERDANYOLA AL DIA, 77 – C.B. SANT JOSEP DE BADALONA 71.
ELS “PARROQUIALS” ES DEIXEN EL LIDERAT AL VALLÈS.
Tercera derrota consecutiva dels badalonins que perden el liderat pel “average” i es veu igualats pel Ubsa, per la seva part els vallessans es consoliden a la part alta de la classificació, concretament en el sisè lloc, el partit va ser igualat  així al minut 30 l’avantatge local era únicament de dos punts 58-56, en el darrer quart els locals es feren forts i es varen anotar el partit amb un darrer parcial de 19-15. Jugador destacat el visitant Cuesta, amb 21 punts i 24 de valoració.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 75- MATARÓ FEIMAT, 67.
NOMÉS EL VIC ACONSEGUEIX EL SEU OBJECTIU.
Els dos equips perseguien el seu objectiu, els locals continuar aprop de la zona de Play Off i els visitants apropar-se al líder, els primers ho varen aconseguir i es situen amb les mateixes victòries que el quart classificat i a una dels unionistes que no varen saber aprofitar l’ensopegada del líder per situar-se al capdavant de la classificació. El partit al descans estava dominat pels del Maresme 35-40, però a la represa va canviar el decorat amb un parcial de los locals de 10-0, que els donava avantatge en el marcador i tot i el seu esforç els de Mataró, ja no pogueren redreçat el marcador. Jugador destacat el local Garrote, amb 21 punts i 24 de valoració.

C.N. TERRASSA, 67 – C.B. GRANOLLERS, 71.
EL DERBI PEL GRANOLLERS TOT I LA REACCIÓ DEL NATACIÓ.
Els locals amb aquesta derrota continuen en zona de descens i els visitants es situen en una situació còmode a dues victòries de les fases de permanència,e l partit va estar dominat pels del Vallès Oriental fins al descans 30-40, però a la represa varen reaccionar els locals amb parcials de 17-12 i 20-19, que no foren suficients per evitar una nova derrota. Jugadors destacats el local Fitó amb 17 punts i el visitant Barro amb 19 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 55 - LA LLOSA ARTES, 69.
ELS ARTESENCS A DUES VICTÒRIES DEL QUART LLOC.
Victòria visitant que els deixa aprop dels llocs de privilegi i per la seca part els locals continuen a la zona compromesa, el partit va estar dominat pel visitants que al descans ja dominaven 25-33, a la represa reacció local que es varen situar a només tres punts dels visitants però novament el seu millor joc va sentenciar el partits. Jugadors destacats els visitants Llort amb 21 punts i Portella 27 de valoració.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 77 - U.E. SANT CUGAT, 74.
LA REACCIÓ VALLESSANA QUEDA ANUL·LADA PER UN  TRIPLE SOBRE LA BOTZINA.
Victòria dels empordanesos que els permet seguir lluitant per sortir de la zona compromesa i per la seva part els visitants es troben a dues victòries d’aquesta zona.  El partit va arribar al descans amb igualtat 36-34, a la represa domini local amb un parcial de 20-11, que  els donava  un clar avantatge, però en aquest moment va venir la reacció dels sancugatencs, que varen arribar als últim segons amb el partit empatat, però en aquest moment va aparèixer Castillo i amb un triple sobre la botzina va donar la victòria als locals. Jugadors destacats el visitant Curto amb 18 punts i el local Castillo, amb 25 de valoració.

UB. SANT ADRIA, 90 - SEDIS HIDROLOGY, 53.
VICTÒRIA I LIDERAT PELS DE SANT ADRIÀ.
Partit amb “suspens”, ja que a l’hora fixada per començar el partit els de la Seu no havien arribat al Ricart, finalment varen fer acte de presencia a la pista, amb un demora causada per problemes de trànsit, el partit va estar igualat fins al descans 31-29, amb una anotació molt baixa pels locals, però a la represa l’Ubsa va tornar a ser els de la majoria de partits de la temporada i un parcial de 59-24 a la segona part va sentenciar el partit, en el que els mes destacat, fou el jugador local Farrès 17 punts i 20 de valoració.

C.B. ALPICAT, 81 - MATARO PARC BOET, 84
ELS LLEIDATANS HO VAREN POSAR DIFÍCIL AL BOET
Els dels Maresme una vegada han recuperat tots els lesionats cada vegada semblen més el gran equip de la temporada passada però en aquesta categoria no hi ha partits fàcils i tot i que els locals lluiten per sortir dels llocs de fases de permanència li van posar molt difícil als de Mataró sobre tot quant al descans el 40-48 semblava definitiu a favor dels visitants, però no va ser així l’Alpicat va plantar cara i el Boet va tenir que treure torta la seva artilleria, on destaca una setmana mes Rubio amb 26 punts i 33 de valoració.

CB. CASTELLAR , 78 – CIRCOL CATOLIC DE BADALONA 71.
AMBDÓS EQUIPS VAREN TENIR ELS SEUS BONS MOMENTS, PERÒ ELS LOCALS VAREN DECICIR.

Els locals varen sortir forts i al minut 5 ja portaren nou punts d’avantatge 18-9, moment en que un temps mort del visitants va igualar el partit 23-19 a la fi del primer quart, apartir d’aquest moment domini local que va portar el partit al descans amb el marcador de 40-25, semblava que els locals tenien el partit controlat, però el millor estava per arribar reacció espectacular dels visitants que varen tancar el tercer quart amb un parcial de 0-12, el que deixava el partit obert i tot per decidir (51-50), però a manca de 4 minuts pel final i en el millor moment de joc del Circol i amb el marcador 63-69, varen ressorgir els vallessans que com sempre quant juguen al Puigvert tenen un plus i d’aquesta a manca de 1.25 minuts pel final recuperaven el control del partit 71-69 i ja no deixaren lloc per la reacció badalonina i s’adjudiquen un partit que els permet obtenir la seva sisena victòria. Jugadors destacats el visitant Gotzens amb 22 punts i el local Algar amb 19 de valoració.

MVP i MÀXIM ANOTADOR  de la jornada amb 33 de valoració i 26 punts d’anotació  Marc Rubio (Mataró Parc Boet)  amb 26 minuts en pista  4/5 -- 80% en tir de dos;  4/12 -- 33% en triples i  6/6 --  100% en tirs lliures, 9 Rebots,  4 assistències i  9 faltes rebudes.