CB. CASTELLAR

80-67

CIRCOL CATOLIC BADALONA, 71 – SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 78.
IMPORTANT VICTÒRIA DELS EMPORDANESOS A BADALONA DAVANT D’UN RIVAL DIRECTA.
A la Plana es varen dos trobar dos rivals directes en la lluita en la zona de permanència i la victòria i l’average particular varen caure del costat del visitants, en un partit on els locals varen tenir l’iniciativa fins al descans 35-32,  a la represa tot va canviar i varen ser els de la Bisbal els que aconseguiren empatar el partit a la fi del tercer quart i tot per decidir en els darrers deu minuts i en aquest moments els visitants estigueren mes encertats, gràcies  a un parcial inicial de 3-15 i es varen adjudicar el partit, jugadors destacats el local Xesco Gotzens amb 17 punts i el visitant Marc Prieto amb 20 de valoració.

U.B. SANT ADRIÀ, 103 - AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 47.
UBSA DE NOU LÍDER
El partit es preveia a priori molt desequilibrat entre els locals lluitant pel liderat i els badalonins per la permanència, fins al descans 38-26, Minguella es mantenia dintre del partit i podia controlar el bon joc dels de Mario Lausame, però a la represa la cistella visitant va sofrir un autèntic vendaval de joc local, al que ja no era possible fer front i el 38-10 ho diu tot, per tant nova victòria local, que juntament amb la disputa del partit suspès a Cerdanyola, els adrianencs recuperen el liderat, en un partit on va destacar el jugador local Xavier Espiga, amb 21 punts i 23 de valoració.

CB. ALPICAT, 79 – CN. TERRASSA, 63.
PAS IMPORTANT DELS LOCALS EN LA LLUITA PER LA PERMANÈNCIA.
Partit important el que es viure a Alpicat on els locals varen superar al Natació Terrassa, i es situen amb vuit victòries en la lluita per sortir del Play Out, per la seva part els vallessans tanquen la classificació en solitari, els vallessans varen tenir opcions fins al minut 25 on el desavantatge era de només sis punts 43-37, però un parcial de 21-10, en els darrers cinc minuts del tercer quart va trencar el partit i els visitants ja no tingueren opcions, jugador destacat el local R Fernández amb 21 punts i 30 de valoració.

CB CERDANYOLA AL DIA, 63 - CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 96.
COP D’EFECTE DELS VIC A LA PISTA D’UN RIVAL DIRECTA.
Partit jugat en horari matinal a Guiera, on els locals que habitualment es un equip fort quant juga de local es va veure superat pel Vic un rival directa en la lluita pel Play Off, el partit al descans els visitants ja dominaven lleugerament  37-42,  però fou a la represa on els blancs-i-vermells varen superar en tota regla al vallesans sobre tot en un espectacular darrer quart 8-27,  amb aquiest resultat el Vic supera al seu rival a la classificació. Jugador destacat el jugador franquícia dels vigatans Julià Garrote, amb 25 punts i 25 de valoració.

CB. SANT JOSEP, 80 – CB. CASTELLAR, 67.
UN MAL INICI DEL TERCER QUART CONDEMNA ALS VALLESSANS.
Els Castellar fins al descans va plantar cara així al descans el marcador era favorable al SAant Josep únicament de tres punts 39-36, però a la represa un parcial de 14-0, favorable als locals va marcar una tendència que els visitants ja no pogueren recuperar i en aquests moments el bon ofici dels locals fou clau, en l’equip visitant vàren debutar dos jugadors el base Chae Philips i el pivot Rafa Barbosa, que a ben segur milloraran el joc dels de Castellar, jugador destacat el local Xavi González amb 29 i 28 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 84 – MATARÓ FEIMAT, 86.
UN DERBI AMB TOTS ELS INGREDIENTS VA CAURE DEN CANTÓ DELS UNIONISTES.
El derbi no va deixar a ningú indiferent en joc la tercera plaça i l’average particular, que varen caure del cantó dels “unionistes”, que d’aquesta manera fan un pas endavant molt important i per la seva part el Boet ara te els perseguidors a una victòria, el partit va estar molt igualat així després d’un quart per cada equip al descans el marcador era 48-49, a la represa els “taronges” varen agafar l’iniciativa i es posaren per davant en el marcador 68-65, per tant tot per decidir en els darrers deu minuts i tot es va decidir en un final ajustat que va caure del cantó dels “grocs”, amb alguna acció discutida i amb l’ultima pilota per Marc Rubio que va errar el tir i que podia haver canviat el signe del partit. Jugadors destacats el visitant Natxo Ariño amb 27 punts i el local Marc Hermoso amb 32.

SEDIS HIDROLOGY, 62- CB. GRANOLLERS, 52.
VICTÒRIA IMPORTANT PER DEIXAR EL DARRER LLOC.
A la Seu el partit era important com tos els que vindràn i seran autentiques finals per tal d’eludir el descens directe enfront el Granollers que de moment esta en situació tranquil·la, el domini inicial del locals va portar el partit al descans amb el marcador de 30-21, el locals no varen afluixar per no donar opcions al rival i mantingueren el seu avantatge fins al final d’un partit on va destacar el jugador local Roger Vilaró amb 19 punts i 23 de valoració.

U.E. SANT CUGAT, 90 – LA LLOSA ARTES, 74.
ELS LOCALS ESCURCEN DISTANCIES AMB ELS ARTESENCS.
Els vallessans varen dominar de sortida gràcies a un  molt bon primer quart (22-13), tot i que la reacció visitant al segon quart (19-22), va reduir l’avantatge local, però la reacció visitant no es va concretar tot al contrari, ja que el gran tercer quart de la Uesc els va portar a un avantatja +20 que ja era insalvable pels artesencs, jugadors destacats els locals Lluis Curto amb 20 punts i Hernan Olaguibe amb 27 de valoració.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

PARTIT SUSPÉS el seu dia.( jugat el dimarts dia 15)

CB. CERDANYOLA AL DIA, 71-UB. SANT ADRIÀ, 79.

MVP de la jornada Ruben Fernández (Alpicat) 30 de valoració, amb 36 minuts en pista; 3/4-- 75%, en tir de dos; 4/8 –50% en tir de tres i 3/5 – 66% en tirs lliures; 3 assistències, 9 rebots i 6 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada Xavi González (Sant Josep) 29 punts d’anotació, amb 26 minuts en pista; 9/17-- 52%, en tir de dos; 3/7 –42% en tir de tres i 2/2 – 100% en tirs lliures; 3 assistències, 5 rebots i 3 faltes rebudes