jueves, 24 de marzo de 2016

L'ENTREVISTA amb JORDI SOCIATS (CN. TERRASSA) ENTRENADOR de la #CopaCatBQ






L’ENTREVISTA.

En aquest espai de L’ENTREVISTA, el nostre tretzè convidat, tercer d’aquesta temporada, és en Jordi Sociats entrenador de l’equip de Copa Catalunya Masculina de la secció de bàsquet del Club Natació Terrassa. Hem pensat amb vosaltres,  un dels equips històrics del nostre esport.

Primer de tot i com a pas previ per començar l’entrevista, voldríem saber quin és el vostre recorregut com entrenador?

55 anys. Tinc el títol d’Entrenador Superior i porto des de els setze anys entrenant. Vaig començar al Club Epic Terrassa (1977-1990) i soc al Club Natació Terrassa des de l’any 1991 on hi entrenat als diferents equips de quasi be totes les categories tant masculí com femení.



1. Objectius del Club Natació Terrassa a Copa Catalunya?

Evitar el descens directe és l’objectiu marcat des de un inici i lluitem per aconseguir-ho.

2. En aquest moment ja hem cobert dues terceres parts de campionat, esteu lluitant a la part baixa de la classificació, veieu opcions reals de mantenir la categoria?

Serà complicat però crec que és possible, el primer pas és aconseguir evitar el descens directe i després ja es veurà. Nosaltres fins al darrer moment no vàrem tenir confirmació de la plaça a la categoria i tenim una plantilla molt jove i totalment amb gent de casa nostra i a més hem tingut bastants inconvenients amb lesions, jugadors que per motius laborals no han pogut seguir i com que som molt conscients que ens toca patir, som un equip molt treballador que competeix i lluita molt bé els partits i del que estic segur es que ho continuarem fent fins el darrer instant.

FOTOGRAFIA CEDIDA pel  CN. TERRASSA


3. La competició és tan igualada com sembla?

Penso que sí, guanyar un partit en aquesta competició per qualsevol equip es força difícil, hi ha molts bons jugadors i el nivell és molt alt. Has d’estar sempre al 100% perquè sinó et penalitzen ràpidament i a nosaltres això ens ha costat perdre partits perquè anem al límit i acabem pagant aquest esforç constant.

4. Quin és l’estat de salut del bàsquet masculí al Vallès, en general?

El Vallés sempre ha estat una zona de bons equips i després d’uns anys difícils, penso que això s’ha estabilitzat i el que es difícil i clarament per motius econòmics es poder veure equips professionals però si que a nivell de EBA i Copa hi ha força bon nivell.


5. Quina valoració feu del altres equips vallessans de Copa, Cerdanyola, Granollers, Castellar i Sant Cugat?

Cerdanyola està fent una gran temporada, equip molt treballat, molt sòlid i que sap aprofitar molt be totes les seves virtuts.

Granollers és un equip que m’agrada molt, molt físic, amb un joc molt fluid, molt dur a nivell defensiu i que han evolucionat molt be fruit del seu treball durant tota la temporada de la mà d’en Manel Blanco.

Castellar segurament està pagant el mal inici de temporada que va fer, i això els hi pesa, però és un equip amb jugadors amb experiència i acabaran fora de qualsevol perill

Sant Cugat, ha estat un equip força irregular amb molts entrebancs (lesions, canvi d’entrenador) però tenen un joc interior poderós (Olaguibe, Reyes), un gran jugador com es Curto i jugadors joves de gran talent.

5. A part d’entrenador de l’equip de Copa feu altres tasques en el club?

Treballo amb equips de base, concretament l’Infantil Masculí A i el Cadet Masculí de Primer Any.




6. Quins direu que son els favorits per accedir a les fases d’ascens?
Està clar que UBSA i Sant Josep son els equips més poderosos i seran als dos primers llocs, per les altres dues places Mataró i Vic son els meus favorits.

7. A nivell personal quin són els vostres reptes en el mon del bàsquet?

Doncs com hi fet fins ara, ser un entrenador de club i fins que em vulguin seguir treballant a on em diguin al Club Natació Terrassa, en aquesta il·lusió de poder estar el mes amunt possible amb els jugadors que aconseguim formar dels nostres equips de base.

8. Veieu a la nostra comarca amb opcions per tornar a tenir bàsquet professional?

Actualment crec que molt complicat.




9. Vol afegit quelcom més?

Felicitar-vos per la vostre tasca que feu del nostre bàsquet. Moltes gràcies.

Fins aquí el que ha donat de sí la tercera entrevista de la temporada, moltes gràcies al Jordi
 per les  facilitats i al seu club i a ell també per el seguiment del nostre blog.

Gràcies al Jordi i al seu club tot han estat facilitats

L’equip d’ ALOCIX RESULTATS.
TXELL a la composició i reportatge fotogràfic.
IMMA, redacció i correcció de text
JOSEP, entrevista.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario