JORNADA 24 #CopaCatBQ UBSA, ST. JOSEP, MATARO I VIC en PLAY OFF

COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 24.
19-20 MARÇ.

·        En el partit de la jornada Mataró va superar Sant Josep i entra en la  lluita pel segon lloc.
·        La lluita pel quart lloc, Vic, Boet i Cerdanyola, amb les mateixes victòries.
·        El Boet no pot amb el Granollers.
·        Importants victòries a domicili de Circol i Bisbal.

MATARÓ FEIMAT, 95 – CB. SANT JOSEP, 84.
MATARÓ AMENAÇA EL SEGON LLOC DEL “SANT PEP”, TOT I QUE AQUESTS SALVEN L’AVERAGE.
Partit de la jornada el que es va disputar a terres del Maresme, amb l’opció dels visitants de augmentar l’avantatge sobre el perseguidor, però fou tot al contrari els locals s’han situat a una victòria del segon lloc tot i que els de Badalona varen mantenir l’average particular, després d’un primer quart igualat, varen venir un parcial per cada equip i es va entrar en els darrers deu minuts 61-62, per tant tot per decidir i varen ser els locals que amb un gran encert en atac 34-22, es varen adjudicar un partit on va destacar el jugador local Natxo Ariño amb 26 punts i 35 cde valoració.

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 99 – CB. ALPICAT, 71.
EXHIBICIÓ ANOTADORA DELS VIGETANS QUE ES SITUEN EN QUART LLOC.
Els blancs-i-vermells no varen desaprofitar l’ensopegada del Boet i es situen en quart lloc, després d’una gran actuació anotadora i superar amb escreix als de la Terra Ferma, al descans els locals ja dominaven 52-38, però a la represa de mica en mica varen anar augmentant l’avantatge fins al +28 final, màxima avantatge del partit, on va destacar el jugador local Julià Garrote, amb 35 punts i 32 de valoració.

C.N. TERRASSA, 64 – UB. SANT ADRIÀ, 79.
NOVA VICTÒRIA D’UBSA QUE ENCARA ES MES LÍDER.
Una vegada més el Natació Terrassa va fer un molt bon partit i durant la primera part va tractar de tu a tu al líder, un exemple mes que de moment el bon joc que despleguen els “nadadors” al Plà de Bonaire no es veu recompensat amb victòries, al descans el resultat era de 31-35, però a la represa el líder va fer de líder i el parcial de 14-26 va sentenciar el partit, on va destacar el jugador local Adrià Retres amb 27 punts i 24 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 59 - SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 70
BISBAL SEGUEIX FORA DEL PLAY OUT AMB UNA VICTÒRIA CONTRA UN RIVAL DIRECTE.
La lluita per la permanència passava per Badalona on els locals semblen abocats a lluitar per evitar el descens directe i per la seva part els empordanesos varen fer un pas impoprtant en la lluita per la permanència, al descans l’avantatge visitant era de 12 punts i pràcticament tot i algun moment d’intent de reacció per part local, els de la Bisbal es varen fer amb el partit on va destacar el visitant Edu Montiel amb 20 punts d’anotació.

LA LLOSA ARTES, 94 - SEDIS HIDROLOGY, 64
UN ARTÉS PLETÒRIC ES SITUA A UNA VICTÒRIA DEL PLAY OFF.
Els de la Seu no reaccionen i sembla que la seva única opció es lluitar per evitar el descens directe, per la seva part un Artés en gran moment torna a mirar cap amunt i es situa a una victòria del quart lloc, en un partit on els visitants no foren rival així al descans els locals ja dominaven 53-28, per tant to estava ja decidit en un partit on va destacar el jugador local Xavi Carrión amb 22 punts i 31 de valoració.

C.B. GRANOLLERS, 73 – BOET PARC MATARÓ, 61.
LA SORPRESA DE LA JORNADA QUE PORTA EL BOET AL CINQUÈ LLOC I EL DEIXA SENSE MARGE D’ERROR.
Contra tot pronòstic els vallessans es varen fer no soltament amb la victòria sinó que varen ser clars dominadors del partit que els manté en la zona tranquil·la, allunyats del perill, però també de la part alta, per la seva part el Boet perd el quart lloc i baixa fins al cinquè, amb les mateixes victòries, que Vic (4art) i Cerdanyola (6è) i una per sobre de l’Artés (7è), el que deixa als d’Alberto Peña sense marge d’error, el partit al descans dominaven els locals 33-24 i a la represa lluny de reaccionat els “taronges” ,els vallessans augmentaren les diferencies, en un partit on va destacar el pivot local Carles Homs amb 16 punts i 22 de valoració.

U.E. SANT CUGAT, 62 – CIRCOL CATÒLIC BADALONA, 66.
EL CIRCOL FA UN PAS IMPORTANT PER LA PERMANÈNCIA.
Tot i la bona sortida de la Uesc 21-12, al primer quar,t els visitants varen saber reaccionar primer igualant el partit al descans 34-33 i a la represa posar-se per davant al marcador i donaren opció als locals, que amb aquesta derrota es queden al vell mitg de la taula classificatòria i els visitants per la seva part fan un pas mes en la lluita per deixar el Play Out, jugadors destacats els visitants Marc Jerez 16 punts i Jaume Viñallonga 26 de valoració.

C.B. CASTELLAR, 76 –C.B. CERDANYOLA AL DIA, 84.
EL DERBI ES VA DECIDIR A LA PRORROGA FAVORABLE ALS VISITANTS.
Bon començament i gran encert dels locals en el primer quart 29-21, avantatge que varen saber mantenir fins al descans, a la represa però domini visitant que aconseguiren igualar el partit a la fi del tercer quart 55-55, el darrer quart l’igualtat fou total i ambdós equips varen tenir opcions de victòria els locals amb 71-69 i pilota no varen saber jugar les seves opcions igualment que els visitants que amb 71-71 no varen saber aprofitar la darrera posició i per tant tot es va decidir a la prorroga on els de Cerdanyola de la mà d’un Eric Forné espectacular 31 punts i 32 de valoració es varen adjudicar el partit.

MVP de la jornada  Natxo Ariño (Mataró) 35 de valoració, amb 35 minuts en pista; 4/5--80%, en tir de dos; 5/7 – 71% en tir de tres i 3/3 – 100% en tirs lliures; 7 assistències, 1 rebots i 3 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada  Julià Garrote (Vic) 35 punts d’anotació, amb 29 minuts en pista; 7/10-- 70%, en tir de dos; 7/13 – 53% en tir de tres i 0/2 – 0% en tirs lliures; 1 assistències, 3 rebots i 5 faltes rebudes.