Antonji Roure
C.B. ALPICAT
CAMPING-BIANYA ROSER

6671

Entrem a la recta final de la temporada i encetem el camí per arribar a Liga Eba, vuit son els equips que han aconseguit poder entrar en els quarts de final, que els pot portar a la Final a Quatre, de moment aquest proper dissabte tindrem en joc els partits d’anada de “quarts”, amb els següents aparellaments, els dos primers classificats de cada grup tindran l’oportunitat de jugar de locals els partits de tornada.
51-57: Lluisos com a tercer del grup 1 rebia al Ripollet, que finalment se li va escapar el primer lloc del grup 2, i va ser segon. Enfrontament que tot i un inici igualat l’iniciativa era dels del Vallès (28-32), al descans, a la represa els visitants augmentaren les diferencies(38-49), el darrer quart un parcial dels locals de (12-2) deixava la diferencia en la mínima expressió (50-51), però novament el domini va tornar a ser pels ripolletencs que afrontaran el partit de tornada amb un +6. Destacats els 12 punts de l’Oriol Plà pels locals i els 13 dels visitants Manel Alvarez i Roger Vilanova

66-64: Maristes Ademar com a quart del grup 2, rebia al Lliçà, gran dominador del grup 1.Bona sortida visitant (18-21), encara que reaccionaven els de Badalona que al descans manaven (38-33), a la represa, parcial favorable als dels del Vallès (16-6), que els donava avantatge, però que no vàren saber mantenir i que va permetre que finalment el triomf es quedés a la Plana +2. Destacats ambdós amb 19 punts anotats el local Oriol Franch i el visitant Ramón Espuña.

81-82 Bisbal que finalment va entrat com a quart del grup 1, rebia al Badalonés, que ha estat primer del grup 2, iniciativa visitant en el marcador que a la fi del tercer quart dominava (56-65), però la reacció local no es va fer esperar, els locals s’aproparen en el marcador en diferents moments dels últims minuts (69-71) al minut 35 i al darrer minut amb (75-82), dos triples dels bisbalencs posaren en perill la victòria dels “dimonis” Destacats el 20 punts del local Joan Odena i els 18 del visitant Albert Riera.

66-71 L’Alpicat, tercer del grup 2, rebia al Roser, que finalment va estar segon del grup 1. Gran  sortida dels alpicatencs que al descans dominaven (45-36), però a la represa reacció dels barcelonins, que es posaren per davant al tercer quart (56-57), però a manca de dos minuts pel final amb (65-62), un parcial de (1-9) va donar la victòria als visitants. Destacats els 23 punts del local Albert Vallverdú i els 18 del visitant Sergi Tubert.