sábado, 4 de mayo de 2019

PLAY OUT de permanència CONFERENCIA C #LigaEba PARTITS D'ANADA
LIGA EBA
CONFERENCIA C
PLAY OUT de PERMANÈNCIA
PARTITS D’ANADA
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diu
13:00
C.P. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP
FLANIGAN CALVIÀ


Diu
18:45
Pavelló Municipal
C.B. SALT
F.C. MARTINENC BASQUETEns trobem en l’últim acte de la temporada, en vuitanta minuts, llevat de prorrogues, es decidirà, la sort d’aquests quatre equips, dos d’ells aconseguiran la permanència a lliga Eba, altres dos consumaran el descens, tot i que alguns equips fins al darrer partit han tingut opcions d’evitar el Play Out, això ja es història i el seu futur esportiu va lligat al resultat final d’aquestes eliminatòries.
En aquesta primera jornada de partits d’anada, ambdós enfrontaments tindràn lloc en diumenge, obrirà  foc al migdia a la pista del Centre Parroquial el “Sant Pep” que s’enfrontarà al Calvià, que ha tingut la permanència molt a prop, però finalment son al Play Out, els de Badalona han anat perden força un cop avançava la competició regular, tot i que fins la darrera jornada han tingut la permanència a tocar, .


L’altre enfrontament a Salt on els locals amb una temporada molt irregular no han evitat el descens directe fins al darrer instant i davant tindràn al Martinenc els del Guinardó, han esquivat el descens directe i apunt han també d’evitar el Play OutNo hay comentarios:

Publicar un comentario