viernes, 24 de mayo de 2019

QUARTS DE FINAL "TORNADA" #CopaCatBQ


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
FASE FINAL
ELIMINATORIA DE QUARTS
“TORNADA”.                                                                                  

25 i 26 de MAIG 2.019.

LA PRÈVIA.



GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18:05
tv
Pavelló d’Esports
C.B.LLIÇA D’AMUNT

MARISTES ADEMAR



Diss.
19:15

Estació del Nord
CAMPING-BIANYA ROSER

C.B. ALPICAT

Diu.
19:00

Francesc Berneda
C.B.-RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
LLUISOS
DE GRACIA


Diu.
19:30
La Plana
BADALONES FRUIT SECS CORBERA
SOL-GIRONES BISBAL BASQUET




Aquest cap de setmana jornada definitiva per saber els quatre participats a la “Final Four” del Pavelló Jaume Vilamajó de Calafell, en el seu camí per conquerir una plaça a la Lliga Eba de la propera temporada.
Aquesta segona jornada de quarts de final s’encetarà, dissabte a la tarda a Lliçà, amb les cameres del Bàsquet en Joc, de la xarxa de televisions locals i per Streaming per la plataforma @Xala, en el  partit que enfrontarà a l’equip local i els Maristes Ademar, els de Badalona, tenen un mínim avantatge de dos punts del (64-66) del primer partit. Pel mateix dissabte a l’Estació del Nord el Roser amb un avantatge de +5 del partit d’anada rebrà a un Alpicat disposat a donar la sorpresa.
Per diumenge els altres dos partits el Ripollet que sempre es mostra molt fort de local a l’escalf del seu public del “Berneda”, amb un avantatge de +6, rebrà als Lluisos, que tenen la difícil papereta de capgirar l’eliminatòria i finalment a la Plana el Badalonés que va guanyar per la mínima a la Bisbal, voldrà fer valer el factor pista davant dels de l’Empordà, que segur aniran a per totes per doblegar als badalonins.


   

No hay comentarios:

Publicar un comentario