sábado, 23 de noviembre de 2019

LA PRÈVIA de la 10è jornada a #LigaEba. ELS DESTACATS ADEMAR vs MARTINENC i CASTELLDEFELS vs SALOU



LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA



JORNADA  10
23-24 NOVEMBRE de 2.019.

Grup C-A.

Partit de la Jornada : ADEMAR vs MARTINENC


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Pavelló Esportiu
C.B MARTORELL

C.B. QUART GERMANS CRUZ



Diss
18:15
Ramón Aldrufru
MCNTEAM SESE

PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA



Diss.
18:15
Fons de les Creus
OPEN SPORTS ARENYS BASQUET

B.C.MORABANC ANDORRA VIVAND


Diss.
18:30
Galatzó
FLANIGAN CALVIA


MONBUS C.B. IGUALADA


Diss
18:30
La Puerbls de Alfinden
OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B
MATARÓ PARC BOET


Diss
20:15
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
TENEA C.B ESPARREGUERA



Diu.
18:15
La Plana
MARISTES ADEMAR
F.C. MARTINENC BASQUET




  • El partit de la jornada a la Plana de Badalona entre l’equip local Maristes Ademar, sisè classificat (5-4) i el Martinenc, cinquè (6-3), ambdós amb un gran començament de temporada.
  • Els líders Vic i Igualada, tindran els següents enfrontaments els de l’Anoia tenen un desplaçament a la pista d’un equip necessitat de punts com el Calvià (2-7) i els d’Osona rebran a l’Esparreguera (4-5), equip sempre difícil i amb una gran millora experimentada els darrers partits, sobre tot de resultats.
  • El tercer classificat Quart (7-2), després de la derrota de l’anterior jornada es desplaçarà a la posta del Martorell (4-5), un equip en alça i que li posarà les coses difícils al gironins, que necessiten el triomf per no allunyar-se dels líders.
  • Quatre equips amb dues victòries tanquen la classificació, el que vol dir, que la permanència si cap serà mes lluitada que mai, llevat de l’esmenta’t Calvià, tenim Arenys, Almozara i Andorra, els maresmencs tindran un duel directe amb l’Andorra, els del principat han encadenat sis derrotes i tenen l’importa’n baixa de Gabriel, amb lesió de creuats, molt ànims i una pronta recuperació: l’equip aragonès de la Puebla visitarà al Sese, quart classificat (6-3).
  • Finalment a Zaragoza duel entre dos equips amb tres victòries, a una de la zona de descens, l’Alfinden, amb nou partits jugats i el Boet amb vuit, oportunitat per ambdós, per allunyar-se de la zona de perill.


Grup C-B.

  • Partit de la Jornada : CASTELLDEFELS vs SALOU.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Ricart
OIC PENTA U.B. SANT ADRIA
BARBERÀ TEAM VALUES 70&80



Diss
18:00
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA
AE BADALONÉS




Diss.
18:00
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR

IBERSOL C.B. TARRAGONA


Diu.
12:15
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION
PALMA AIR
EUROPA



Diu.
13:00
Centre esportiu Municipaal Mundet
CAMPING BIANYA
ROSER

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET



Diu.
18:00
Josep Mora
U.E.MATARO GERMANS HOMS
JAC SANTS




Diu.
18:15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS


AMERICAN DINNERN
C.B. SALOU



  • El partit de la jornada es jugarà a Can Vinader entre el Castelldefels, quart classificat, (5-4), després de tres victòries consecutives i rebrà a un Salou amb el mateix balanç, i que vol recuperar posicions.
  • El líder Cbt (8-0) visitarà la pista de l’Olivar (1-8), últim classificat, però que en l’anterior jornada ja es van anotar el primer triomf.
  • L’Ubsa segon classificat (7-2), defensarà la seva posició davant el Barberà, dotzè (2-7), a una victòria del descens
  • El Mataró (6-3), tercer, després de la derrota de l’anterior jornada, buscarà el triomf, per no allunyar-se de la part alta davant el sempre difícil Jac (3-6), els de Sants, que es volen allunyar de la part baixa.
  • Al Parc Esportiu enfrontament entre dos equips igualats a la classificació amb el mateix balanç (5-4) i en cinquè i sisè lloc, que son el Cornellà i el Badalonés
  • Finalment dos equips que també tenen cinc victòries, com son Valls i Mollet, buscaran un triomf per mirar cap amunt, els vallencs reben al Palma, els de Mallorca, es va anotar el tercer triomf (3-6), l’anterior jornada i els del Vallès, visiten els “Mundet”, per enfrontar-se al penúltim classificat Roser (2-7).


No hay comentarios:

Publicar un comentario