sábado, 2 de noviembre de 2019

LA PRÈVIA DE LA SETENA JORNADA a #LigaEba amb els destactas CBT vs MATARÓ i BOET vs VIC


LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA

JORNADA  7
2-3 NOVEMBRE de 2.019.



Grup C-A.

Partit de la Jornada : CBT vs MATARÓ


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17:45
Les COMES
MONBUS C.B. IGUALADA

C.B MARTORELL




Diss
18:00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BASQUET

FLANIGAN CALVIA



Diss.
18:15
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA



Diss.
18:30
Ramón Martí
TENEA C.B ESPARREGUERA

MARISTES ADEMAR



Diss.
19:00
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
20:00
La Puebla de Alfinden
OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B
OPEN SPORTS ARENYS BASQUET



Diu.
12:00
Poliesportiu
B.C.MORABANC ANDORRA “B”

MCNTEAM SESE




  • El partit de la jornada a Mataró entre el Boet (2-4), on els d’Alberto Peña, volen recuperar posicions davant l’intractable, fins al moment, líder, Vic (6-0).
  • L’Igualada co-lider també imbatut (6-0), rebrà al Martorell, que amb (2-4), necessita el triomf per allunyar-se de la zona de perill.
  • El tercer classificat Quart (5-1) a una victòria dels líders i amb molt bona dinàmica rebrà a l’Almozara, els de Zaragoza que amb (2-4), son penúltims.
  • A la Puebla Alfinden vs Arenys, amb dos equips amb el mateix balanç (2-4), el guanyador s’allunyarà de la zona complicada.
  • Al Guinardó el Martinenc (3-3), situat a la zona tranquil·la de la classificació tindrà la visita d’un Calvià (1-5), cuer i amb una dinàmica negativa de cinc ensopegades consecutives.
  • L’Esparreguera (2-4) buscarà el primer triomf al Ramón Martí i allunyar-se així de la zona de conflicte davant l’Ademar (4-2), els de Badalona amb un gran inici son quarts a la taula.
  • Finalment l’únic partit amb horari dominical l’Andorra (2-4) tindrà la visita del Sese (3-3), els del Principat volen trencar la dinàmica de tres derrotes i els de Santa Eulàlia mirar cap amunt.


Grup C-B.

Partit de la Jornada : CBT vs MATARÓ




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA


C.B. SALOU



Diss
18:00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES U.E. 

C.B. VALLS NUTRION


Diss.
19:00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

MATARO GERMANS HOMS



Diss.
20:00
La Plana
AE BADALONÉS

ANAGAN SEGUROS OLIVAR



Diu.
12:30
Toni Servera
PALMA AIR
EUROPA

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET



Diu.
13:00
Espanya Industrial
JAC SANTS

OIC PENTA U.B. SANT ADRIA



Diu.
18:15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS

CAMPING BIANYA
ROSER





  • El partit de la jornada es jugarà al Serrallo amb el liderat en joc, ja que els locals del  Cbt (5-0), al ajornar el seu partit de l’anterior jornada es va veure superats pel seu  visitant d’aquesta jornada el Mataró que amb (5-1), es l’actual líder.
  • Quatre equips comparteixen la tercera plaça, amb un balanç de (4-2) i que son  Cornellà, Salou, Valls i Ubsa; al Parc esportiu es viurà un duel directe entre els del Baix Llobregat, amb tres victòries consecutives i els de la capital de la Costa Daurada, que han perdut els dos darrers partits; els vallencs jugaràn a Barberà (2-4), els vallessans el triomf els donaria tranquil·litat i finalment els de Sant Adrià tindran un difícil desplaçament a l’Espanya Industrial on es trobaran al Jac (2-4) els de Sants buscaràn el tercer triomf.
  • A La Plana el Badalonés (3-3), amb un molt bon començament rebran al cuer Olivar (0-6), els de Zaragoza buscaràn el primer triomf.
  • A Can Vinader dos equips amb el mateix balanç (2-4), buscant una victòria que els allunya de la zona compromesa Castelldefels vs Roser.
  • Finalment a les Illes Palma (1-5), a la zona de descens rebrà a un Mollet que voldrà aprofitar l’oportunitat de mirar cap amunt.


No hay comentarios:

Publicar un comentario