viernes, 15 de noviembre de 2019

LA PRÈVIA de la 8è JORNADA a #CopaCatBQ. ELS DESTACATS EL MASNOU vs MOLLET "B" i RIPOLLET vs PIACOPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.019-2.020
JORNADA 8.
16-17  DE NOVEMBRE.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

GRUP 1.
 • PARTIT DE LA JORNADA: EL MASNOU vs MOLLET “B”.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.

18:00
Pista Ricky Rubio
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”


Diss.

18:05
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL BASQUET

C.B. GRANOLLERS
1-BLOCKCHAIN BCN-AP

Diss.

18:05
Pavelló d’Esports
RIPOTRANS ALIMIPRES. LLIÇA D’AMUNT
CEB GIRONA
METALQUIMIA


Diss.


19:30
Sílvia Domínguez
UE MONTGAT NGK

COALCI SANT JOSEP


Diss.

19:30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
LLUISOS DE GRACIA VERDI SUMINISTRAMENTS

Diu.

17:00

Pavelló Municipal
MULTICAPACITATSC.B. SALT
TEMPLE U.E HORTA


Diu.
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
SANT GERVASI


 • El partit de la jornada a El Masnou entre l’equip local (5-1) virtual segon classificat i el líder Mollet “B”, (6-1), líder del grup, per tant liderat en joc.
 • A la Bisbal un altre partit que es preveu igualat entre els locals (3-3),amb un inici de competició irregular  i un Granollers en alça (4-3).
 • A Lliça els locals que han ensopegat en els darrer dos partits i el Ceb, mesuraran les seves forces, els de Girona van superar al ·”Santaco”, amb un marcador centenari, ambdós equips amb el mateix balanç (4-3).
 • A Montgat derbi entre veïns, amb la visita del Sant Josep, ambdós equips amb tres victòries, encara que els locals amb sis partits jugats i el “Sant Pep”, amb set.
 • A Santa Coloma els locals segueixen tancant la classificació, encara amb cap victòria, i rebran uns Lluïsos que amb una única derrota, son quarts classificats, oportunitat, pels de Gracia, per mirar cap amunt.
 •  Finalment el penúltim classificat Salt i l’avantpenúltim Circol amb (5-1), tenen l’oportunitat com a locals per redreçar la seva situació, els saltencs reben a l’Horta, tercer classificat (4-3) i els badalonins al Sant Gervasi, segon amb el mateix balanç.


GRUP 2.
PARTIT DE LA JORNADA: RIPOLLET vs BÀSQUET PIA.Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Dis.

18:05
Joan Sorolla
REUS PLOMS SALLE

C.B. ALPICATDis.

18:15
Pavelló CN Tàrrega
SEINTOFOST C.N. TARREGA

C.B. ARTES

Diu.


12:30
Santa Eulàlia
AESE

C.B. NAVAS VISCOLA


Diu.


12:45
Nou Pavelló del Centre
CENTRE CATÒLIC L’H
C.B. CERDANYOLA AL DIA

Diu.

18:00
Pavelló Almeda
IVERNANDEZ ALMEDA

C.B. CASTELLAR

Diu.
18:45

Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

U.E. SANT CUGAT


Diu.
19:00
Francesc Barneda
GALVAL MOTOR MOTOR C.B. RIPOLLET
BASQUET PIA
SABADELL • El partit de la jornada es jugarà a Ripollet entre l’equip local (3-3)i els sabadellencs del Bàsquet Pia (3-4), els locals no acaben d’arrencar i els visitants han millorat el seu mal començament, amb una gran prestació anotadora.
 • A Reus el Ploms Salle (0-6), buscarà el primer triomf, que ja va tenir aprop a Sant Cugat l’anterior jornada. Rn aquestya jornada tindran davant un irregular Alpicat (4-3).
 • Quatre equips amb dues victòries Castellbisbal (2-4) i Castellar, Natació Tàrrega i Aese, amb un balanç de (2-5), buscaran allunyar-se de la zona de perill, els primers el Castellbisbal, tindrà derbi del Vallès contra el líder Uesc (6-1); els de l’Urgell, rebran a l’invicte Artés (6-0); els de l’Hospitalet al Navàs (4-2) i finalment el Castellar visitarà a l’Almeda (4-2).
 • Finalment a l’Hospitalet el Centre Catòlic, cinquè, (4-3), rebrà al Cerdanyola (4-2), partit vital, per ambdós per apropar-se a la part alta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario