sábado, 11 de enero de 2020

LA PRÈVIA DE LA JORNADA 14è a #LigaEba. ELS DESTACATS: SESE vs VIC i MATARÓ vs SALOU



LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA

JORNADA  14.
11 i 12 GENER de 2.020.

BONES ANY ¡¡¡¡¡¡¡¡
De part de tot l’equip, d’ALOCIX RESULTATS.

Grup C-A.

Partit de la Jornada : SESE vs VIC



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Pavelló Esportiu
C.B MARTORELL

F.C. MARTINENC BASQUET



Diss
18:15
Ramón Aldrufeu
MCNTEAM SESE

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC



Diss.
18:15
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B



Diss.
18:30
Ramón Martí
TENEA C.B ESPARREGUERA

MATARÓ PARC BOET


Diu.
11:30
Cdm Siglo XXI
PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA
FLANIGAN CALVIA


Diu.
18:00
Prat Gran Escaldes
B.C.MORABANC ANDORRA VIVANDel Sese, cinquè, (9-4) rebtrà la visita del líder destcat Vic

MONBUS C.B. IGUALADA



Diu.
18:15
Fons de les Creus
OPEN SPORTS ARENYS BASQUET

MARISTES ADEMAR




  • El partit de la jornada al “Aldrofeu” on el Sese rebrà la visita del líder destacat Vic (12-1), prova important pels osonencs, per mantenir el primer lloc i oportunitat pels barcelonins per seguir lluitant pels primers llocs.
  • L’Igualada, segon classificat, (11-2), amb l’intenció d’obtenir un nou triomf, per seguir lluitant pel liderat, visitarà la sempre difícil pista de l’Andorra, setè (5-8) i que tres victòries consecutives l`han portat a un lloc tranquil.
  • A Martorell, els locals, sisens (7-6), volen mirar cap amunt i rebran a l’autentica revelació del campionat el Martinenc, tercer, (10-3), els del Guinardó han encadenat set victòries, i han entrat en la lluita pel segon lloc.
  • El Quart (9-4), dues victòries l’han retornat a la lluita pels primers llocs i rebrà a l’Alfinden, els aragonesos onzens (4-9), lluiten per allunyar-se del descens directe.
  • A Fons de les Creus, duel entre dos equips amb el mateix balanç (5-8), amb una sola victòria de marge sobre el Play Out i que son l’Arenys i els badalonins de l’Ademar
  • Els tres últims classificats amb un balanç de (3-10) i que son Calvià, Almozara i Boet, els de les illes i els de Zaragoza jugaran un duel molt important a la capital aragonesa i els maresmencs, visitaran la sempre difícil pista de l’Esparreguera, vuitè, (5-8).



Grup C-B.

  • Partit de la Jornada : MATARÓ vs SALOU.
.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

JAC SANTS




Diss
19:00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

AE BADALONÉS



Diss.
20:00
Centre Esportiu Mundet
CAMPING BIANYA
ROSER

ANAGAN SEGUROS OLIVAR



Diss.
20:00
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

OIC PENTA U.B. SANT ADRIA



Diu.
12:30
Toni Servera
PALMA AIR
EUROPA

C.B. CORNELLA



Diu.
18:00
Josep Mora
U.E.MATARO GERMANS HOMS

70&80 AMERICAN DINNERN
C.B. SALOU


Diu.
18:15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS


BARBERÀ TEAM VALUES




  • El partit de la jornada al Josep Mora on els locals del Mataró, cinquens, (9-4), amb el mateix balanç que el segon classificat, rebran al Salou, novè, a dues victòries dels maresmencs.
  • Els altres tres equips que lluiten pel segon lloc i que son Ubsa, Cornellà i Mollet, tenen els següents enfrontaments a Plana de Lledó duel directe entre el Mollet i l’Ubsa i per la seva part els del “Baix”, tenen desplaçament a les Illes on visitaran al Palma, els del “Toni Servera” lluiten en els últims llocs (3-10) i amb aquest mateix balanç també trobem a l’Olivar i el Roser, aragonesos i roserencs s’enfrontaran als “Mundet”.
  • El líder Cbt, torna al Serrallo, després de la derrota de local en l’últim partit del 19 i si vol mantenir el marge sobre el perseguidors tindrà que superar al Badalonés, els “dimonis” amb una bona trajectòria son vuitens (7-6).
  • Al Joana Ballart el Valls, setè, (7-6), es vol apropar als primers llocs i rebrà a un Jac Sants que es en desè lloc (5-8), i vol posar marge amb el Play Out.
  • Finalment en l’últim partit de diumenge a Can Vinader el Castelldefels, sisè (7-6), vol mirar cap amunt i rebrà als vallesans del Barberà, que després d’acumular deu derrotes consecutives, son últims, en posició de descens directe (2-11).

No hay comentarios:

Publicar un comentario