sábado, 18 de enero de 2020

LA PRÈVIA de la JORNADA 15 a #LigaEba ELS DESTACATS: ALFINDEN vs ALMOZARA i CORNELLÀ vs MOLLET



LIGA EBA 
CONFERÈCIA C
TEMPORADA 2019-2020

LA PRÈVIA

JORNADA  15.
18 i 19 GENER de 2.020.

Grup C-A.

Partit de la Jornada : ALFINDEN vs ALMOZARA



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Les Comes
MONBUS C.B. IGUALADA

TENEA C.B ESPARREGUERA



Diss
18:00
El Guinardó
F.C. MARTINENC BASQUET

B.C.MORABANC ANDORRA VIVAN



Diss.
18:00
Galatzó
FLANIGAN CALVIA


MARISTES ADEMAR



Diss.
18:15
Fons de les Creus
OPEN SPORTS ARENYS BASQUET

MCNTEAM SESE


Diss.
18:30
La Puebla de Alfinden
OPEL ZAVISA
 ALFINDÉN C.B
PATRIA HISPANIA SEGUROS ALMOZARA


Diu.
13:00
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET
C.B. QUART GERMANS CRUZ




Diu.
18:00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

C.B MARTORELL



  • El partit de la jornada a la Puebla de Alfinden i derbi entre equips aragonesos, els locals, ocupen el darrer lloc en posició de descens directe (3-10) i no esta gaire millor l’Almozara amb una victòria més (4-10), antepenúltim en zona de Plau Out, l’average es +7 pels de Zaragoza.
  • Els dos primers classificats juguen de locals el Vic, líder, (13-1), rebrà al Martorell, sisè (8-6) i l’Igualada, segon classificat, després de la victòria ajustada de l’anterior jornada rebrà en el derbi a l’Esparreguera, vuitè (6-8), en un partit que es preveu equilibrat, si agafem de referència el partit al Ramón Martí-
  • Els dos equips que comparteixen el tercer lloc el Quart (10-4) visitarà al Boet (3-11) els d’Alberto Peña amb una dolenta primera volta de campionat son penúltims (3-11) i per la seva part el Martinenc (10-4), intentant tornar al camí de les victòries, rebrà a l’Andorra,desè (5-9), amb només una victòria de marge sobre el Play Out
  • A Fons Les Creus l’Arenys, setè, (6-8), es vol continuar allunyant de la part baixa i rebrà al cinquè Sese, els de Santa Eulàlia amb un balanç de (9-5), son a una victòria del tercer lloc.
  • Finalment al Galatzó, en un horari poc habitual de dissabte a la tarda el Calvià, onzè, equip que marca la permanència (4-10) rebrà a l’Ademar els de Badalona (5-9), venen d’una ensopegada a la Plana i volen mantenir el marge amb la zona de perill.


Grup C-B.

  • Partit de la Jornada : CORNELLÀ vs MOLLET.
.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18:00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES
IBERSOL C.B. TARRAGONA



Diss
18:00
Parc Esportiu
C.B. CORNELLA

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET



Diss.
18:00
Ricart
OIC PENTA
U.B. SANT ADRIA

U.E.MATARO GERMANS HOMS


Diss.
18:15
La Plana
AE BADALONÉS

PALMA AIR
EUROPA



Diss.
18:30
Miralbueno
ANAGAN SEGUROS OLIVAR
C.B. VALLS NUTRION




Diss.
13:00
Espanya Industrial
JAC SANTS

BBA CASTELLDEFELS




Diss.
18:00
Pabelló del Centre
70&80 AMERICAN DINNERN
C.B. SALOU
CAMPING BIANYA
ROSER



  • El partit de la jornada el Cornellà vs Mollet al Parc Esportiu, amb l’enfrontament dels dos equips que amb un balanç de (10-4), comparteixen el segon lloc i potser en aquest moment son els dos equips amb millor dinàmica del grup, amb un average  favorable als del Vallès de +10, i haven aprofitat, la petita davallada del líder CBt (11-3), que visita del cuer de categoria el Barberà (2-12).
  • Un altre duel directe i molt important es el que es jugarà al Ricard on Ubsa i Mataró, ambdós (9-5), que després de caure derrotats a l’ultima jornada s’han allunyat de la segona plaça i per tant volen recuperar el terreny perdut, amb una victòria sobre un rival directe, l’average es + 8 pels del Maresme
  • A la Plana el Badalonés, vuité, (8-6) que ve de donar la gran “campanada” de sorprendre al líder al mateix Serrallo, rebrà al Palma (3-11), els de les Illes en la seva lluita per sortir de la zona de descens.
  • Al Miralbueno l’Olivar (4-10), que es l’equip que marca la permanència, rebrà al Valls, (7-7), els vallencs dues derrotes consecutives l’han allunyat de la part alta.
  • A l’Espanya Industrial el Jac Sants, desè, (6-8), vol consolidar la seva posició davant del Castelldefels, setè, (8-6), cada vegada més a prop de la part alta.
  • A la capital de la Costa Daurada el Salou, sisè, (8-6), rebrà al Roser, penúltim (3-11), els roserencs amb l’objectiu d’allunyar-se de la part baixa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario